• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anka Anka ada81 ada81 aypare ackerman aypare ackerman menü yazdınız mı kızlar ben mi görmedim? zeyneppk zeyneppk sanki seninkini de hatırlamıyorum. Cepten giriyorum artık evdeyken. Bazen mesajları kaçırabiliyorum.

Menüleri gördüm şimdi. Sadece ada81 ada81 yazmamış. İyi kötü senin menünü de bekliyorum canım. Yaz mutlaka

Son düzenleme:
24 haziran menu
Sabah11
1 sub sut
2 yk yulaf
20 fındık
Ara 13
1maden suyu
15 findik
Öğle 16
2 domates 2 mantar 1 yumurtaya menemen 1tk siviyag 1dilim ekmek
Ara 17
2 sade türk kahvesi
3 yk kuru üzüm 12 fındık
Akşam 20.30
4 köfte salatalık ve domatesten salata
3yk yoğurt
Ara 23.30
1 fincan leblebi

24 haziran menu
Sabah11
1 sub sut
2 yk yulaf
20 fındık
Ara 13
1maden suyu
15 findik
Öğle 16
2 domates 2 mantar 1 yumurtaya menemen 1tk siviyag 1dilim ekmek
Ara 17
2 sade türk kahvesi
3 yk kuru üzüm 12 fındık
Akşam 20.30
4 köfte salatalık ve domatesten salata
3yk yoğurt
Ara 23.30
1 fincan leblebi
Hedefin kaçtı canım senin hatırlıyor musun? Menülerine artık yorum yapmak istemiyorum sen diyetisyenin yorumunu yaz bize birde senden ricam normal listende olmadığı halde yediğin şeyler varsa onları yaz lütfen

LAydLiNe LAydLiNe
Hmm tamam geçmişe baktım ana listeye geçmekten bahsediyormuşun, alırsan girerim almazsan da böyle devam ederim sen bilirsin
Bu sana bağlı canım. Düzenli ve güzel menülerle gelirsen tabii ki alırım listeye.
Daha yemedim ama menumu vereyim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kapya biber tostu
Domates salatalık

Ara: 14.30
3 kuru erik
1 çay bardağı süt

Ara:15.00
4 küçük dilim karpuz

Akşam : 1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
5 yk semizotu salatası yoğurtlu

su 2 lt
spor yok modum düşüktü bugün hiçbir şey yapmadım
çok güzel bir menü afiyet olsun. Kahvaltının ve akşamın saatini yazmamışsın.
Kızlar saatlere dikkat edemedim bu gün yarın saati saatine yazarım😊

Sabah
3 yumurta ( yumurtalar çok küçüktü bıldırcın yumurtasından az daha büyük)
1 bağ tere yarım salatalık yarım domates 2 kaşık zeytin yağı az tuz ile salata

Öğle 3 yumurtadan omlet 1,5 dilim tam buğday ekmeği

Öğleden sonra 5 kayısı

Akşam: 5 hurma 1 kase yoğurt 5 kayısı daha 🙈

Akşam lahana yiyecektim ama şeker ihtiycımı karşılasın diye meyve yedim acıkırsam yine hurma yoğurt yiyeceğim akşam.

Su 1,5 lt
Su az olmuş canım gerisi güzel ilk güne göre ama akşam keşke bişeyler yeseydin.
Gece çocuklar uyursa kolay geçer ama uyumazsa bittim :ruh:
Canın bişeyler istedikçe su içsene. Hem su tüketimin çoğalır hem de gereksiz bişey yememiş olursun.
Kızlar sabah çok erken yola çıkacağım, erken yatmam lazım. İki gün şehir dışında olacağım. Ara ara uğrarım. Bu hafta çok kötü oldu. Listeye girdiğim ilk hafta diyetteki en kötü haftam. İnşallah Cuma’ya artı olmam😔
Aman haaaa dikkat et yediklerine lütfen. Her verilen ve alınan kilo takımı çok etkiliyor unutma lütfen
58 sanirim hedefim yine

Zor yaslari bunlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Modun dusuk olmasina ragmen menun cok guzel tebrik ederim.

Ben de deneyeyim unutmazsam
Hedefini şimdilik 60 diye bildiriyorum. 58 olana kadar devam edersin. Ama öncesinde mezun olmak istersen zor olmaz

Denemek isteyen olursa güzel bir tarife benziyor.
52482DB0-0805-4A29-820C-E2E01CD297F4.webp

Suyla ilgili yazmıştım içtiğim çay ve bitki çaylarıyla 2,5 oluyor nerdeyse ödem yapıyor daha fazla içersem.
Hımmm ne kadar doğru olur bilmem ama o zaman çayı ve bitki çayını azaltıp normal su iç derim çünkü diğerleri su yerine geçmiyor

Hedefin kaçtı canım senin hatırlıyor musun? Menülerine artık yorum yapmak istemiyorum sen diyetisyenin yorumunu yaz bize birde senden ricam normal listende olmadığı halde yediğin şeyler varsa onları yaz lütfen
Hedefim 55 liste dışına cikmiyorum pek te yazındaki sitemin sebebini anlayamadim

Yani menü yazma na buraya gelmene gerek yok mu diyorsun ki öyleyse oyle olsun
Ben menülerin bize fazla geliyordu ama demek ki değilmiş. Zaten menülerin çok güzel sadece diyetisyenin listesine uymazsan bunu da belirt ki biz de öğrenelim demek istediğini anladım ama sen niye öyle anladın 😂😂 bulmuş senin gibi çalışkan üye niye gelmeni istemesin 😍

Anka Anka ada81 ada81 aypare ackerman aypare ackerman menü yazdınız mı kızlar ben mi görmedim? zeyneppk zeyneppk sanki seninkini de hatırlamıyorum. Cepten giriyorum artık evdeyken. Bazen mesajları kaçırabiliyorum.

Menüleri gördüm şimdi. Sadece ada81 ada81 yazmamış. İyi kötü senin menünü de bekliyorum canım. Yaz mutlaka
Zben yazmadım araya sıyrıldı m ne güzel nasıl fark ettiniz😁😁😁😁

Dün sabah saat 7de 2 dilim tam buğday ekmeği,7 zeytin,domates ,1 dilim peynir yedim.

Öğlen 12de 1 tabak kuru fasulye ,1 kase yoğurt ,1 kepçe tarhana çorbası aldim.
Pirinç pilavı ve irmik helvası da vardı ama almadım

Akşam 6 buçukta 1 dilim tam buğday ekmeği,1 kase yoğurt ve annem kabak biber domatesten tavada yemek yapmış bana ondan koydu ondan yedim. Suyu pek icemedim LAydLiNe LAydLiNe

Yemekten sonra uyuyunca uyandığında tatlı isteğin oluyor bunu unutma. Ben de az önce iki tane gün kurusu yedim. Normalde yemememiz lazım ama sağlıksızlardan yemekse bunlar daha mantıklı. Su ve spor?

ebru o bende de çok oluyor
gün arası uyuduğum da uyanınca hemen ya tatlı bişeyler yada ekmek yemek istiyorum

Menüm

Kahvaltı (08:30)
3/4 simit

Öğle (12:15)
1 sk fırında patlıcan yemeği
1 küçük kase cacık
2 silim çavdar ekmeği
2 küçük domates

Akşam (17:30)

7-8 kaşık kıymalı menemen
2 dilim çavdar ekmeği
10-12 kaşık yoğurt
2 tane hurma

22:30
2 tane gün kurusu

2 lt su yatana kadar 2.5 olur

oooo senin menüler dolu dolu maşallah ben ekmek yemekten korkuyorum ya agzimi vurunca devamı geliyor

LAydLiNe LAydLiNe menü ye yorum yapmışsın canım alıntı yapmıştım gitti

ya ben böyleyim diyete başlayınca iştah falan gidiyor benim; yiyince de tam yiyorum
akşam ki o peynir falan da inan ki yemiş olmak için yiyorum burası olmasa ama şimdiye dondurmanın dinini bulurdum bunu biliyorum

baya fark etti kilo verdiğim
gören herkes zayıflamışsın diyor

LAydLiNe LAydLiNe menü ye yorum yapmışsın canım alıntı yapmıştım gitti

ya ben böyleyim diyete başlayınca iştah falan gidiyor benim; yiyince de tam yiyorum
akşam ki o peynir falan da inan ki yemiş olmak için yiyorum burası olmasa ama şimdiye dondurmanın dinini bulurdum bunu biliyorum

baya fark etti kilo verdiğim
gören herkes zayıflamışsın diyor
Ay o his çok güzel emeğimizin karşılığını alıyoruz. Ben sanırım yağ Yakip kas yaptım çünkü bacağım yumos yumosken şimdi sertleşti spor yaparken bu bölge çıkıyor eskiden orası yoktu dokunduğumda sert heralde ondan az az veriyorum.rl

Back
X