- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43

Menüleri gördüm şimdi. Sadece

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefin kaçtı canım senin hatırlıyor musun? Menülerine artık yorum yapmak istemiyorum sen diyetisyenin yorumunu yaz bize birde senden ricam normal listende olmadığı halde yediğin şeyler varsa onları yaz lütfen24 haziran menu
Sabah11
1 sub sut
2 yk yulaf
20 fındık
Ara 13
1maden suyu
15 findik
Öğle 16
2 domates 2 mantar 1 yumurtaya menemen 1tk siviyag 1dilim ekmek
Ara 17
2 sade türk kahvesi
3 yk kuru üzüm 12 fındık
Akşam 20.30
4 köfte salatalık ve domatesten salata
3yk yoğurt
Ara 23.30
1 fincan leblebi
Bu sana bağlı canım. Düzenli ve güzel menülerle gelirsen tabii ki alırım listeye.LAydLiNe
Hmm tamam geçmişe baktım ana listeye geçmekten bahsediyormuşun, alırsan girerim almazsan da böyle devam ederim sen bilirsin
çok güzel bir menü afiyet olsun. Kahvaltının ve akşamın saatini yazmamışsın.Daha yemedim ama menumu vereyim
Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kapya biber tostu
Domates salatalık
Ara: 14.30
3 kuru erik
1 çay bardağı süt
Ara:15.00
4 küçük dilim karpuz
Akşam : 1 kabak 1 patlıcan karnıyarık
5 yk semizotu salatası yoğurtlu
su 2 lt
spor yok modum düşüktü bugün hiçbir şey yapmadım
Su az olmuş canım gerisi güzel ilk güne göre ama akşam keşke bişeyler yeseydin.Kızlar saatlere dikkat edemedim bu gün yarın saati saatine yazarım
Sabah
3 yumurta ( yumurtalar çok küçüktü bıldırcın yumurtasından az daha büyük)
1 bağ tere yarım salatalık yarım domates 2 kaşık zeytin yağı az tuz ile salata
Öğle 3 yumurtadan omlet 1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğleden sonra 5 kayısı
Akşam: 5 hurma 1 kase yoğurt 5 kayısı daha
Akşam lahana yiyecektim ama şeker ihtiycımı karşılasın diye meyve yedim acıkırsam yine hurma yoğurt yiyeceğim akşam.
Su 1,5 lt
Canın bişeyler istedikçe su içsene. Hem su tüketimin çoğalır hem de gereksiz bişey yememiş olursun.Gece çocuklar uyursa kolay geçer ama uyumazsa bittim![]()
Aman haaaa dikkat et yediklerine lütfen. Her verilen ve alınan kilo takımı çok etkiliyor unutma lütfenKızlar sabah çok erken yola çıkacağım, erken yatmam lazım. İki gün şehir dışında olacağım. Ara ara uğrarım. Bu hafta çok kötü oldu. Listeye girdiğim ilk hafta diyetteki en kötü haftam. İnşallah Cuma’ya artı olmam![]()
Hedefini şimdilik 60 diye bildiriyorum. 58 olana kadar devam edersin. Ama öncesinde mezun olmak istersen zor olmaz58 sanirim hedefim yine
Zor yaslari bunlar. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Modun dusuk olmasina ragmen menun cok guzel tebrik ederim.
Ben de deneyeyim unutmazsam
Suyla ilgili yazmıştım içtiğim çay ve bitki çaylarıyla 2,5 oluyor nerdeyse ödem yapıyor daha fazla içersem.Su az olmuş canım gerisi güzel ilk güne göre ama akşam keşke bişeyler yeseydin.
Hımmm ne kadar doğru olur bilmem ama o zaman çayı ve bitki çayını azaltıp normal su iç derim çünkü diğerleri su yerine geçmiyorSuyla ilgili yazmıştım içtiğim çay ve bitki çaylarıyla 2,5 oluyor nerdeyse ödem yapıyor daha fazla içersem.
Hedefim 55 liste dışına cikmiyorum pek te yazındaki sitemin sebebini anlayamadimHedefin kaçtı canım senin hatırlıyor musun? Menülerine artık yorum yapmak istemiyorum sen diyetisyenin yorumunu yaz bize birde senden ricam normal listende olmadığı halde yediğin şeyler varsa onları yaz lütfen
Ben menülerin bize fazla geliyordu ama demek ki değilmiş. Zaten menülerin çok güzel sadece diyetisyenin listesine uymazsan bunu da belirt ki biz de öğrenelim demek istediğini anladım ama sen niye öyle anladınYani menü yazma na buraya gelmene gerek yok mu diyorsun ki öyleyse oyle olsun
Bayadır takip ediyorum kendimi canım 1,5 lt yeterli oluyor bana.Hımmm ne kadar doğru olur bilmem ama o zaman çayı ve bitki çayını azaltıp normal su iç derim çünkü diğerleri su yerine geçmiyor
Zben yazmadım araya sıyrıldı m ne güzel nasıl fark ettinizAnka
ada81
aypare ackerman menü yazdınız mı kızlar ben mi görmedim?
zeyneppk sanki seninkini de hatırlamıyorum. Cepten giriyorum artık evdeyken. Bazen mesajları kaçırabiliyorum.
Menüleri gördüm şimdi. Sadeceada81 yazmamış. İyi kötü senin menünü de bekliyorum canım. Yaz mutlaka
Yemekten sonra uyuyunca uyandığında tatlı isteğin oluyor bunu unutma. Ben de az önce iki tane gün kurusu yedim. Normalde yemememiz lazım ama sağlıksızlardan yemekse bunlar daha mantıklı. Su ve spor?
Menüm
Kahvaltı (08:30)
3/4 simit
Öğle (12:15)
1 sk fırında patlıcan yemeği
1 küçük kase cacık
2 silim çavdar ekmeği
2 küçük domates
Akşam (17:30)
7-8 kaşık kıymalı menemen
2 dilim çavdar ekmeği
10-12 kaşık yoğurt
2 tane hurma
22:30
2 tane gün kurusu
2 lt su yatana kadar 2.5 olur
Ay o his çok güzel emeğimizin karşılığını alıyoruz. Ben sanırım yağ Yakip kas yaptım çünkü bacağım yumos yumosken şimdi sertleşti spor yaparken bu bölge çıkıyor eskiden orası yoktu dokunduğumda sert heralde ondan az az veriyorum.rlLAydLiNe menü ye yorum yapmışsın canım alıntı yapmıştım gitti
ya ben böyleyim diyete başlayınca iştah falan gidiyor benim; yiyince de tam yiyorum
akşam ki o peynir falan da inan ki yemiş olmak için yiyorum burası olmasa ama şimdiye dondurmanın dinini bulurdum bunu biliyorum
baya fark etti kilo verdiğim
gören herkes zayıflamışsın diyor