• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun normal duzenime donuyorum insallah... bol su ve sekerden uzak meyvede yemiyecem memlekete gidinceye kadar....sadece kirmizi erik 2 tane yiyeyim diyorum onun lif orani yüksek seker orani dusuk wcye iyi geliyor... 1c.bardagi kefir ile birlikte tuketirim....

Yani menü yazma na buraya gelmene gerek yok mu diyorsun ki öyleyse oyle olsun
Menulerin diyetisyen menusu oldugu icin bizim az veya fazla diye bir sey dememize gerek yok. Ssdece uymadigin kisim olursa belirtirsen guzel olur demek istemis. Bir sey dememis kaptan:)

Hedefim 55 liste dışına cikmiyorum pek te yazındaki sitemin sebebini anlayamadim
Sitem etmedim ki canım öyle mi anlaşıldı? Yorumu diyetisyen menüsü olduğu için yapmıyorum. Çünkü değişik bir yöntem izliyor diyetisyenin. Listeni de bilmediğim için liste dışına çıkıyor musun çıkmıyor musun onu merak ediyorum. Onun için yazdım. Sanırım gece gece cep telefonundan da emoji koymayınca yanlış anlaşıldı :KK200::KK200:

Yazin niye benim isim bitmiyor 🤔🤔🤔 kışın daha cok kendime vakit ayiriyorum suan bi koşturma halindeyim...sabah sporu yapildi kahvaltiya geciyorum 🤗🤗
Yazın heryer açık ev çabuk tozlaniyor çok çamaşır çıkıyor hepimizde aynı canım. bide sıcaktan iste yapılmıyor çok off bende çok bunaldım

Ay o his çok güzel emeğimizin karşılığını alıyoruz. Ben sanırım yağ Yakip kas yaptım çünkü bacağım yumos yumosken şimdi sertleşti spor yaparken bu bölge çıkıyor eskiden orası yoktu dokunduğumda sert heralde ondan az az veriyorum.rl

Ya benimde üst bacakarım yumoş yumoş sinir oluyorum
evde bi aletim var ama fırsat kalmıyor
plates çemberi ile yapsam iyi gelir sanki :mad:

Gunaydin herkeseee 🤗🤗🤗

Sanada günaydın zayıf ve mezun ada
:KK36::KK36:
Yazin niye benim isim bitmiyor 🤔🤔🤔 kışın daha cok kendime vakit ayiriyorum suan bi koşturma halindeyim...sabah sporu yapildi kahvaltiya geciyorum 🤗🤗

yazın benşmde işler bitmiyor yogun geçiyor

Kizlar nerhabalar cok aktif gelemiyorum biraz hareketli bi hayatim var bu aralar

Sabah 08.30
1 simit
1 dilim kasar
5 zeytin
Domates salatalik

Ara 14.30
3 dilim karpuz
1 kk peynir

Aksam 18.00
3 tane izgara kofte
1 sis et
2 tane derisiz kanat
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Spor yok
Adim sayisi 12.000

2.5 litre su

Kizlar bu arada ben kendime 3 hedef koymustum. 83 ile basladim ilk 10 kilo dogum kilolariydi . Hızlı gidebilir diye dusunmustum. 3 kilo kaldi ilk hedefime sadece yaklasik 2 hafta sonra 10 kilo vermis olacagim insallah :21: :21: :KK68: :KK68: hedefledigim zaman da 11 temmuzdu. Tam denk geliyor.

Sobraki hedefim 73ten 63e inmek daha zor olacaktir belki ama 10 kilo da cok degil. Zaman olaeak da en gec 25 ekim hedefi koydum.
Asil kirilma noktam 63e ulasinca 58e inmek olacak. Bakalim insallah basaricamm. Zaman olarak onun da hedefi yeniyil.

Zaman kilo hedefim mantikli mi sizce
Mantıklı görünüyor canım. Yapabilirsin🙏🏻

Merhaba benim bugun ki menüm
Sabah
omlet ekmeksiz

Oglen
diyet bisküvi ve karpuz

Aksam
Iki dilim mücver

1.5 litre su

Yürüyüş

Ilk günüm diyette ,şimdiye kadar cok yaptim
Gerisi gelmedi hiç ,8 kiloyu veremiyorum uzun zamandir umarim bu sefer olur.
Bence diyet bisküvi yerine yemek tercih edebilirdin. Mücver hafif bir yemek, fırında yaptıysan tabii. Yanına yoğurt olabilirdi canım.

Sabah 7.00
2 dilim tam buğday ekmeği,yarım domates,1 dilim peynir,6 zeytin,kabak biber , 1 kupa sütlu çay,1 hurma

Öğlen 12 buçuk
İşte 1kasetavuk çorbası,1 kase cacık,4 fırın köfte,3 kaşık salçalı makarna ve 1 porsiyon kiraz yedim

Akşam 6 bucuk
Salata yoğurt çorba yer hafif geçiriririm
LAydLiNe LAydLiNe

Sabah 7.00
2 dilim tam buğday ekmeği,yarım domates,1 dilim peynir,6 zeytin,kabak biber , 1 kupa sütlu çay,1 hurma

Öğlen 12 buçuk
İşte 1kasetavuk çorbası,1 kase cacık,4 fırın köfte,3 kaşık salçalı makarna ve 1 porsiyon kiraz yedim

Akşam 6 bucuk
Salata yoğurt çorba yer hafif geçiriririm
LAydLiNe LAydLiNe
Gune sabah 7de baslayinca tabi menu yazilmis :))

Evde kendime cappuccino yaptım. Guzel kopursun diue biraz seker koydum o kadar iui geldi ki. Bu aralar bi tatli istegi var vücudumda. Marketten yüzde 80 kakaolu bitter almıştım ondan yiyecektim bi kare. Kahvedeki seker yetti de artti.

Sabah 9
Yarim su bardagi leblebi

10
1/2 simit
1 dilim peynir
Domates

13
Orta sekerli cappuccino

15.30
Tavuk sote
Salata

Aksam ne yiyim bilmiyorum. Hazırda yemek yok ona gore hazirliycam. Onerisi olan var mi?

Sabah 9
Yarim su bardagi leblebi

10
1/2 simit
1 dilim peynir
Domates

13
Orta sekerli cappuccino

15.30
Tavuk sote
Salata

Aksam ne yiyim bilmiyorum. Hazırda yemek yok ona gore hazirliycam. Onerisi olan var mi?

Bende akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum. Öğlen bizim yemekte de tavuk vardı.

Back
X