Yok yok bakmayın söylendiğine kaptanım yiyince de psikolojim bozulurBiran önce seni mezun etmek lazım galiba sen iyice söylenmeye başladın
Ayrılırsam daha kotu olur diyorum bı yandan ama bilemedimEvet canım sen çalışmaya başladıkça daha çok yemeye başladın sanki. İzne ayrılmayı düşünüyordun ne yaptın karar verdin mi?
günaydın hemen bildirim yapayım
geçen hafta : 69.6
bu hafta 69.0
giden : 600 gr
oysa ki ctesi günü 68.8 di kilom gerçekten geç tartılmak fark ediyor
daha özenli olmalıyım öğünlerde ve spor kesinlikle yapmalıyım
İyi fikir canım, deneyeceğim inşallahSpor için vakit ayıramıyorsan fısat buldukça hemen 20-30 tane jumping jack yap. Ayağa kalktıkça squat yap. Yemek yaparken soğanlar kavrulurken lungee yap mesela. Böyle küçük küçük hareketler hiç spor yapmamaktan iyidir
İncelme varsa çok güzel.Ben stres yaptikça hiç veremediğimi deneyimledim.Kaptanım kilom 62.9
+300
İnanın artık delirme moduna geldim ama sabah mezurayla olcum aldım.gobek harici kalça ve belde ve bacaklarda incelme var . Karnım çok sis.odemliym ama mezun olmak da izne ayrılmak da istemiyorum 60 göreyim en azından. Bide sabah çok erken tartildim anca yemek yiyip hazırlanıp servise binerim diye. Regl bitince inşallah daha iyi olacak dün. Eve gelince tok karna su içip tartildim da bile 63tumLAydLiNe
-600 gayet iyi. +da olabilirdin.Tebriklergünaydın hemen bildirim yapayım
geçen hafta : 69.6
bu hafta 69.0
giden : 600 gr
oysa ki ctesi günü 68.8 di kilom gerçekten geç tartılmak fark ediyor
daha özenli olmalıyım öğünlerde ve spor kesinlikle yapmalıyım
Sabit kalmışsın.Regl öncesi ödemdir.Ben regl öncesi bazen 1kiloya yakın alıyorum.Günaydın kızlar,
Geçen hafta: 64,7
Bu hafta: 64,6
Fark: 100 gram
Bir haftadır tuvalet yok, bir de regl olacağım.LAydLiNe
İlk hafta genelde ödemde gider gayet iyiGünaydın
Geçen hafta:78.1
Bu hafta:77.1
Fark:-1kg
ilk hafta için iyi gibi
İncelme var ama sisim sabah 6 buçukta tartildim ya bide normalde daha azimdir.bide eve gidince tartilacagim aç karınaİncelme varsa çok güzel.Ben stres yaptikça hiç veremediğimi deneyimledim.
Canım bazen rakamlara takılmamak lazim incelme var ne güzelKaptanım kilom 62.9
+300
İnanın artık delirme moduna geldim ama sabah mezurayla olcum aldım.gobek harici kalça ve belde ve bacaklarda incelme var . Karnım çok sis.odemliym ama mezun olmak da izne ayrılmak da istemiyorum 60 göreyim en azından. Bide sabah çok erken tartildim anca yemek yiyip hazırlanıp servise binerim diye. Regl bitince inşallah daha iyi olacak dün. Eve gelince tok karna su içip tartildim da bile 63tumLAydLiNe
Bu hafta regl şişkinliği bendede var bakalım bende durumlar nasıl olacak daha tartilmadim betulude merak ediyorumGünaydın kızlar,
Geçen hafta: 64,7
Bu hafta: 64,6
Fark: 100 gram
Bir haftadır tuvalet yok, bir de regl olacağım.LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?