Öğle yemeğini 14:30 gibi yedim. Akşama dışarıdaydım. Yemek istemedim dışarıda. Eve de geç gelince yemek istemedimSimdiye kadar neden yemedin
Firsatin mi olmadi. Yarin eksi cikmak icin mi?
Hahahavalla bende açım ama uyuyacam yapacak bisey yok
Simdiye kadar neden yemedin
Firsatin mi olmadi. Yarin eksi cikmak icin mi?
Yaa nerdeee tutamıyorum ki boğazımıAhahha ilahi
2.5 haftada verirsin sen o kiloyu o xaman haydi.
Sagol canim senin yaninda uyuyorum demekten utaniyorum vallaAllah rahatlık versin ben de uyuyacağım inşallah
Yarın tartı şov yapmak için yemedi kesin
Yaa nerdeee tutamıyorum ki boğazımı
Haklısın canım, ben artı çıkarım diye korkuyorum. Sen de durumlar nasıl?bu hafta daha iyi olmalıyız canım
ya iki haftadır yoğun geçiyor iş yeri
bu haftadan sonra daha iyi olacak
haklısın zaman akıp gidiyor
valla verdiğim 5 kilo bile benı ne kadar rahatlattı anlatamam
elbise giyiniyorum artık rahat rahat
Vay canına sayın seyirciler 21:15 te uyuyan çocuk yapmışlarSagol canim senin yaninda uyuyorum demekten utaniyorum vallasenin cimcimeler uyumadi mi hala... benimki 21.15 te uyudu
Allah bağışlasın canım senin 4 tanemiVay canına sayın seyirciler 21:15 te uyuyan çocuk yapmışlar
Yok kızı bekliyorum. Büyükler uyumadı daha. Bebek de arada emiyor yine yatıyor falan.
Yine çok güzel bir menü canımMenum kızlar
Sabah 10 20
2 has yum Az peynir salatalık domates 2 dil form ekmek Çay
Saat 15 de 2 salatalık bir erik
Akşam
2 tavuk baget
Salata
2 dil form ekmek
Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş yaptım
Kışın benimkiler de o saatte uyurlar yazinda 22.30 gibiSagol canim senin yaninda uyuyorum demekten utaniyorum vallasenin cimcimeler uyumadi mi hala... benimki 21.15 te uyudu
Biz kışın saat 20.30 oldugunda hadi hadi saat 21.30 oldu diyoruz koşarak dis fircalamaya gidiyor gec kaldim diyorKışın benimkiler de o saatte uyurlar yazinda 22.30 gibi
Evet canım. Sen emziriyordun dimi?Allah bağışlasın canım senin 4 tanemi
bi yogurt fln yeseydin bari. Neyse artik olan olmus . Uyu bari :))Öğle yemeğini 14:30 gibi yedim. Akşama dışarıdaydım. Yemek istemedim dışarıda. Eve de geç gelince yemek istemedim
emziriyor muydun sen deAllah rahatlık versin ben de uyuyacağım inşallah
Yarın tartı şov yapmak için yemedi kesin
Yaa nerdeee tutamıyorum ki boğazımı
Enziriyor muydun demistim ki yazmissin. Valla senin bebis kac aylik bilmiyorum ama aktif emzirme donemi bitmeden kilolari vermek daha mantikli. Metabolizma baya fark ettiriyorVay canına sayın seyirciler 21:15 te uyuyan çocuk yapmışlar
Yok kızı bekliyorum. Büyükler uyumadı daha. Bebek de arada emiyor yine yatıyor falan.
Ahaha kandirikcilar siziiBiz kışın saat 20.30 oldugunda hadi hadi saat 21.30 oldu diyoruz koşarak dis fircalamaya gidiyor gec kaldim diyor
Evet emziriyorum 6 aylık. Ben doğumdan çıkınca 63 kiloydum emzirirken alıyorum ben hep içime ne kaçırıyorlarsa doğumdabi yogurt fln yeseydin bari. Neyse artik olan olmus . Uyu bari :))
emziriyor muydun sen de
Enziriyor muydun demistim ki yazmissin. Valla senin bebis kac aylik bilmiyorum ama aktif emzirme donemi bitmeden kilolari vermek daha mantikli. Metabolizma baya fark ettiriyor
Senin kaç aylıkEmzirenlee kulubu kuralim
Evet henuz ogrenmedi bizde bilerek ogretmedik 1 sene 1 sene diyeAhaha kandirikcilar sizii
Daha saatleri ogrenmedi mi. Seneye kesin ogrenir o zaman kandiramayacaksiniz :))
Benimki de 7 aylik. Cok yakinmisEvet emziriyorum 6 aylık. Ben doğumdan çıkınca 63 kiloydum emzirirken alıyorum ben hep içime ne kaçırıyorlarsa doğumdaben ben olmaktan çıkıyorum
Ahahaha ordan normal mi görünüyorum çok sevindimBenimki de 7 aylik. Cok yakinmis
Masallah ya sen de 4 tane varmis hala nasil cildirmadinnn. Bana cok geliyorlar 2.oldugundan beri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?