• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normalde yapıyoruz canım da arada böyle bir tekliyor. Bu pazartesi yeniden başlayalım. Pazartesi listemizi sen kontrol eder misin ben kilo listesi hazırlasam?
Kural derken genel kural mı yoksa genel kural varda ben mi kaçırdım acaba?
Çok güzel kilo veriliyor canım o şekilde. Ben bir hafta yapmıştım sadece tatlı değil ayrıca paketli ve zararlı birçok yiyecekten uzak duruyorsun. Takımın ilk sayfasında liste var. Anka Anka dan görmüştüm ben ilk olarak. İlk yaptığımda çok iyi olmuştu. Sonra hiç 2-3 günü geçemedim.
Menün ilk menülere göre gayet güzel. Sadece yazarken biraz daha açık seçik yazarsan daha rahat okuruz. Su çok iyi. Tek takılan şeker oldu gözüme. Şekeri tamamen bırakman lazım. Eminim başardıktan sonra çok mutlu olacaksın. Şekersiz yiyemediğin içemediğin ne varsa ya şekersiz yemeye içmeye çalış ya da hayatından çıkar. Merak etme ilk zamanlar biz de içemiyorduk kahveyi şekersiz ama şimdi şekerli içemiyoruz. Ve ben bunu kk sayesinde başardım. 13. takıma ilk geldiğimde 3 ü bir arada nescafenin içine iki tane kesme şeker atan bir insandım. :KK39: :KK39:
Bugun şekersiz içtim fena degildi.Aslında yaklaşık 10yıldır caya şeker atma olayını bitrmiştim.ama kahveye tek şeker atıyodum.Sanki şekersiz midem agrıyo gibi geliyo.Neyse alışıcaz artık

Sırf sizin için bozdum şekersizi hahaha motive olsun diye hep beraber başlayalım bı tane yaprak sarma yedim pirinçli üzümlü . Şimdi 30 haziran şekersiz başlıyoruz
ada81 ada81 LAydLiNe LAydLiNe
zeyneppk zeyneppk Anka Anka
Varmı arttıran her gün takip Edip yazacam kimler tamamladı.. süper motive olucaz bu sefer
bugün başlamıyormuyuz ozaman bende dondurma yiyeyim bugün hahahah :KK70::KK70:

bugün başlamıyormuyuz ozaman bende dondurma yiyeyim bugün hahahah :KK70::KK70:
Yarın başlayalım hatta ben defter bile alldim yazacam çok güzel olacak 😋😄😄 yarın baslariz bu gün bende fazla yedim bilerek yarın da az yiyecem meta şoka uğrayacak ve haftaya cuma 60.9 olacam:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Birgun için çok mu yesem acaba metabolizma şaşırsin LAydLiNe LAydLiNe

@soffty abla diyetisyen uzun sürekli duraklama için bişey önerdi mi
ben bir kaç diyetisyen videosu izledim sağlıklı şeyleri 2-3 gün artırarak vucudu şaşırtabilirsiz diyordu.... ama bunada gerek yok ısrarla devam ederseniz elbet bu zinciri kırarsınız diyorlardı...

Bugün başlıyorum her gün 1 fincan kahve şekersiz ve 1 fincan yeşilçay icicem bakalım ne olacak nasılsa işte de çay ocağı var yanıma bitki çayı alırım. Bugün de çarşıya yürüyerek gidip gelecek minibüse binmem
yeşil çay sabah ve akşam tüketebilirsin canım ;) bence faydası var :rapci::rapci:

Ben liptonun poşet yeşil çayını içiyorum. Kolay oluyor içimi ve taşıması. Dene bakalım sallama çaylardan. Yürümek çok iyi fikir :KK9: :KK9::KK9:
aslında aypare ackerman aypare ackerman aktardan alıp demlersen daha faydalı sallama çayların pek faydası yok... tabii çalışanlar için sallama ideal.... bende şimdi tatile çıkarken yeşil çayın sallamasını alacam...

yeşil çay sabah ve akşam tüketebilirsin canım :KK66: bence faydası var :rapci::rapci:
aslında aypare ackerman aypare ackerman aktardan alıp demlersen daha faydalı sallama çayların pek faydası yok... tabii çalışanlar için sallama ideal.... bende şimdi tatile çıkarken yeşil çayın sallamasını alacam...
Ben hep aktardan alıyordum önceki içtiğimi şimdi azaldi yesilcayim yine aktardan alırım evde içerim. Yanıma da karışık bitki çayı form çayı var bende içinde sinemaki olmayan çünkü sinemaki bağırsak çalıştırır ama tembellestirirmis . 3 kutu kadar bitki çayım var her gün yanıma 2 tane alayım 3 4 tane yeşilçay buldunm zencefilli ☺️

ben bir kaç diyetisyen videosu izledim sağlıklı şeyleri 2-3 gün artırarak vucudu şaşırtabilirsiz diyordu.... ama bunada gerek yok ısrarla devam ederseniz elbet bu zinciri kırarsınız diyorlardı...
Bugün yediklerimi gördün mü bence şaşırmıştır yarın da az yiyip şaşırtacam 😄😄

Sırf sizin için bozdum şekersizi hahaha motive olsun diye hep beraber başlayalım bı tane yaprak sarma yedim pirinçli üzümlü . Şimdi 30 haziran şekersiz başlıyoruz
Varmı arttıran her gün takip Edip yazacam kimler tamamladı.. süper motive olucaz bu sefer
Madonun sekersiz dondurmasini yiycem ben :)

Canım betulde basladi

Back
X