Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melisciğim hoşgeldin yoruldunmu bugün misafirlerden gerçi benim teyzemler gelince ben otururum onlar annemle iş yapar ama çok uzağım onlara çok özledim hepsini

melzeyitcim neler yedim yazıyorum.
sabah: çeyrek simit, 1çay kaşığı bal, yarım yumurta, 1kk peynir, 1 tatlı kaşığı tahin helvası.
Ara: humana çay ve patatesli (1/6 yufkadan) börek
öğlen: küçük bir tabak bulgur pilavı, salata
ara: küçük şekerpare, 1 çok küçük tuzlu kurabiye
akşam: 1 yk erişte, 2 köfte, salata

biraz karbonhidratı abartmışım. Ama ucuz atlattığımı düşünüyorum, hem annemlere gittim, hem misafirim vardı.

melisciğim hoşgeldin yoruldunmu bugün misafirlerden gerçi benim teyzemler gelince ben otururum onlar annemle iş yapar ama çok uzağım onlara çok özledim hepsini

çok yoruldum canım. Annemle babam da geldiler, teyzemler gittikten sonra yemek hazırladım beraber yedik, yarına da yemek yaptım, mutfağı topla falan, canım çıktı. Yok bizimkiler kızımla ilgilendiler, o bile çok bir şey benim için. Annem hafta içi bakıcıya uğruyor birkaç saatliğine, bazen yemek falan yapıyor ben yetiştiremediysem.
Ne güzel şanslıymışsın sen, bir yandan da şanssız uzak olduğun için. Olsun özlem de bazen güzel oluyor.

canım cidden bu kadar yürüsen süpper olr.müthiş kilo verdirtir..hadi bakalım cumaya gaza gelelim.sen byninde başlatmışsın bu haftayı.ben sanki daha hazır değilim
benim yürüyüş imkanım da var.okulun futbol sahasında.ama yağmurlar dinmedi ki hiç.çamur hertaraf.neyse ben bugünkü platesimi yapam garii.iöptüm

ben çok heveslenmiştim :ecrin_bebek:
bence bu planla en axz 1 kilo verirsin canım.

gerçekten meliscim yaw bazen diyorum bir kumanda olsa düğmesine bassak susuverseler....

aynen bence de. İnsanın ne çok moralini bozarlar.

yap patboricim.
Ben 2 gündür yapamıyorum. Hafta sonları çok yoğungeçiyor benim. Pazartesi sendromu yaşıyorum galiba.

su içemedim doğru düzgün iyimi, bir misafir gelsin hemen kendimden geçiyorum. 1 litre içmişim. Şimdi humanayı ve suyu rakı gibi içiyorum bir ondan bir ondan. Sütüm az olursa gece bu kız beni yer oburiks.

selam kızlar bugün tam anlamıyla katılımda bulunamadım misafirlerim vardı.yediklerimi yazıp uyumak istiyorum.
sabah 9:00 1 saat spor ,yarım elma,1 bardak sirkeli su.
11:30 1 orta boy patatesin kızarmış hali.1 bardak çay
15:30 yarım tabak pilav
akşam19:00 2 kş ıspanak,yarım tabak salata,çeyrek çinekop,yarım dilim ekmek
21:00 yarım muz 3ad ince gofret,klava:1 bardak çay.

gofretleri yemesem iyiydi ama muhabbet sırasında gitmiş valla çok üzgünüm.yarın olmayacak söz.:1no2:
herkesi öpüyorum yarın görüşmek üzere.bu arada melis bu ne hız maşallah yani. ne diyim.
melzeyit bu hafta birşeyler olacak herhalde bu kadar yürümeyle umarım bitkin düşmezsin hayatım.benim kilo vermeyi bu kadar çok istememin sebebide milleti hasetinden çatlatmaktır.biliyorum çok bencilce belki ama onlar benim kalbimi kırarken iyilik perisi olmuyorlar hoş.o yüzden kilo verip şöyle şıkır şıkır giyinip onlarada nasıl kilo verdiğimi asla anlatmamayı istiyorum.nasıl çok gaddarca değilmi?kötükedihüso

sizler ne yaptınız, güzel geçtimi haftasonunuz?

canısı haftasonu heç eyi değildi.hastaydım .dudağımda bissürü uçuk çıktı.nişana gittim..abur cubur bissürü şey ve yiyememek........
üstüne bi de duyduğum laflarrr...ıykkkk
çok kötüymüş haftasonum..
bu arada kızlar bu hafta lahana çorbası yapıyım diyorum.tarifi bilenler ve yorumları aliim...kaçtııım been .zaten pilatesim 50 dk sürüyo.sonra yatcamhihoyyyt

vallahi ben dün kayınvalidemi yolculadım hehe bugünde kızımın arkadaşının doğum günü vardı ona hediye bakmaya çıktım biraz canım sıkıdı herşey çok pahalı ya arkadaş doğum günü 40 tlye mal oldu iyiki benimkinin doğumgünü değil ne olurdu bilmem bide zilli kızım elbise aldım neden beyaz ayakkabı ve kolye almadın yanına diyor tabi insanın içinden bişeyler geçiyoda diyemiyor

ya kötü olan ne biliyomusdunuz doğum günü olan arkadaşının annesi beni baya bi üzdü görüşmüyorum kızımda sürekli gitmek istiyor onlara ama annesi kızlarını göndermiyor en son sinirlendim kızıma direk anlattım annesi beni çok üzdü o yüzden kızzlarınıda göndermiyor bende buyüzden gitmeni istemiyorum dedim
oda bugün annem size gelmemi istemiyor demiş galiba başka şeylerde söylemiş ama unuttum diyor

bu arada arkadaşlar bu liste işini ben sıkı tutuyorumda bir iki arkadaş bildirimde bulunmamış

kimler bulunmamış canım, bazılarımız hafta sonu giremiyor.Yazarlar en kısa zamanda.

inşallah hızım kesilmez ve herkese bulaşır
bence de kimseye anlatmayalım kilo verme sırlarımızı.
iyi geceler canım.

gripmisin canım? dikkat et, geçmiş olsun.
nereus yaptı, adcım sen de yaptın mı lahana? İyi geceler canım.

hele çocuk şeyleri çok pahalı. şimdiki çocuklar meraklı, giyinip süslenmeyi çok seviyor hanımlar.

çocuktan al haberi işte.
bunlar büyüdükçe dertleride mi büyüyecek, ne zor. Herkes bana en kolay zamanları diyor, haklılar galiba.

canım araöğünlerini ihmal etme ve ayrıca hiç gaddarca değil aynı şeyi bende planliıyorum hatta bizim ayliı toplantılarımız var onlara bile gitmiyoru msıra bende ödeşecem hepsiyle giyinmek nasıl oluyormuşlar görsünler gerçi bu halimle bile hepsinden iyi durumda olduğumun farkındayım ama yine olsun bizler özel insanlarız ve onlar bunun farkındalar şekerim o yüzden bizi üzebilecekleri noktayı bulmak için çaba sarf ediyolar ama artık oda kalmayacak ellerinde çünkü biz incecik olacağız

kızlar ben de yatayım. Kızım biraz huzursuz uyudu, biraz önce de uyandı bir daha uyuttum, gece sık uyanacağa benziyor. Sabah 8.15te evden çıkacağım, bakıcı gelirgelmez. 9.30 da ders maratonu başlıyor 3e kadar. Malum burada yol da en az 1 saat sürüyor.

çocuktan al haberi işte.
bunlar büyüdükçe dertleride mi büyüyecek, ne zor. Herkes bana en kolay zamanları diyor, haklılar galiba.[/QUOTE]

hiç sorma banada aynısını söylediklerinde hadi be diyodum sabaha kadar emen bir çocuk sabah şiş gözlerle işe git aman ya derdim ama artık kesinlikle büyüdükçe dertleri artıyor bunu anladım ama bugün için birazda sevindim işin aslı duygularımı bilmesi taraftarıydım kızım dile getirdi bu bayan biraz yalandan deli olan tiplerden hatayı hep başkasına yıkmayı sever iyi oldu yani:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…