kızlar herkes burada ama bakmak için geldim, teyzemler haber verdiler geliyorlar küçük hanımı görmeye, ev inanılmaz dağınık, koşa koşa heryeri düzeltmem gerekiyor. Akşam buradayım.
dosbacım herbelife devammı
aman dosbacım eğer kullanumu dışına çıkarsan buşeyler sana kilo olarak döner dikkatli ol emi
iyiyim dosbacım sağolasın hayatım.nasıl gitsin çok şükür bir sorun yok atıştırma yapmamak için kendimi tutuyorum.su şişesi sürekli elimde bir tek o zaman 2 lt su içebiliyorum.ufaklıkla uğraş falan derken bak şimdi akşam oldu nerdeyse ve burada çok güzel güneş açtı.evim mahellenin en güzel yerinde her yönden güneş alıyor ve bu benim çok hoşuma gidiyor valla içim ferahladı.umarım sende iyisindir dosbacım.bu arada melzeyit senin nasıl gidiyor umarım sende iyisindir.nereus yine hüzünlerde,umarım çabuk atlatır.
iyiyim ad cim benim hastalik aslinda fazla zorlamzsam iyi ne cok hareket iyi geliyor nbede cok hareketsiz kalmak bunu ömür boyu cekecegim cünkü gecme gibi bir ihtimali yok bu arada baktim evli olarak en eskiniz benimevliligim insallah bu sene 15 sene olacak ben cok cabuk evlenenlerdenim ne acelem varsagerci guzel taraflarida var boyum kadar oglum var simdiyani hepinizin ablasi sayilirim benim yasim 32
canım hayırlısı ile biter inşallah soğuklar valla yazın gelmesini hiç bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum.yoksa göremicemmi ne? fisfisfiscanım benim de fena değil su içiyorum
bugün ankara soğuk şükür benim evimde çok güzel güneş alıyor
idare ediyoruz işte
Selam arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederima.s. Bu günden sonra benim işim daha zor maalesef :a015: benim en büyük diyet sabotajcım canımcım annemcim geri döndüşakkıdı Bir kaç aydır almanya da ablamın yanındaydı abartmıyorum artık diyet yapmak benim için daha zor olacak.Bu sabah kahvaltıya davetliydik tabiki benim çok zayıfladığımı görmüş havaalanında ve muhteşem bir sofra hazırlamış.Özellikle böreği yememeliydim ama dayanamadımklava: hem ısrara hemde görüntüye.Kahvaltı olması biraz durumu kurtarıyor.Spor yapamadım ama evi baştan sona sildim süpürdüm toz aldım feci çalıştım.Akşamada sadece çorba içtim ve yoğurt yedim geceyi bir elma ile kapatırım diyorumyerimseniben
Annemle çok yakın oturuyoruz ve onun varlığı her anlamda hayatıma anlam katıyorŞeniz ama bazen keşke bu kadar iyi bir aşçı olmasaydıdiyorum tabi babam böyle düşünmüyorcokacimcoook oğlum dagamyoncuiremsu
canlarım nişanımız bitti ve sonunda evimdeyim
nişan günü pek kaçırmadım.ama ısrarlar insanın canını çok sıkıyorr.
bu gün
kahvaltı 1 dilim börek domates salatalık 1 zeytin
ara 1 elma
öğle 1 kase çorba ton balığının yarısından az ve 2 dilim k ekmek
ara 1 elma
akşam 3 yaprak sarma tavuk patates fırında kompostu
ara yarım muz ve yarım elmayla kapattım
ama artık davetlere katılmayı düşünmüyorum.ne kadar yemeyeceğim desem de 1 2tane alıyor insan.
ya kızlar bir de gelice tartıldımsanki kilo almaışım gözlerime inanamadım.sabah birdaha tartılacağım..
ahbe güzelim keşke ben o76 ları görebilsem ah ah
off ya 15 haftada 1 kilo çok kötüü :1no2: ayrıca benim bugün canım çok sıkkın moralimde çok bozuk senağlama senağlama senağlama
canım kolay gelsin gelen yabancı değilmiş hem çocuklusun sıkma kendini halden anlarlar
evet canım devam bi tek dün eşimin ısrarlarına dayanamadım
1 haftadır açsın dedi ve sürekli tabağıma doldurdu ama dün spor da yaptım umarım bu kaçamak bi haftama zarar vermez
canım hayırlısı ile biter inşallah soğuklar valla yazın gelmesini hiç bu kadar sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum.yoksa göremicemmi ne? fisfisfis
Annemle çok yakın oturuyoruz ve onun varlığı her anlamda hayatıma anlam katıyorŞeniz ama bazen keşke bu kadar iyi bir aşçı olmasaydıdiyorum tabi babam böyle düşünmüyorcokacimcoook oğlum dagamyoncuiremsu
anneler zaten en güzel yemekleri yapıyor benim kızımda anne yemeklerin çok kötü ama yemek zorundayım diyor acaba çok mu kötü yapıyorum bilemiyorum ama bugün dünün acısını çıkardım
ara elma
öğlen yarım kase yoğurt içine 3 kaşık nestfit
akşam
yarım porsiyon terbiyeli köfte
2zeytin
2 kaşr peyniri
salata
2 kaşık pilav
3 kuru kayısı
5-6 fındık günboyu tektek
ve 1saat koşubandın 6 km hızla 1 saat yürüdüm
4.15 km.
öğlende 1.5 saat çarşıda seri şekilde yürüdüm kızıma hediye yetiştirmem gerekiyordu:enbuyukkk::dance:
canlarım nişanımız bitti ve sonunda evimdeyim
nişan günü pek kaçırmadım.ama ısrarlar insanın canını çok sıkıyorr.
bu gün
kahvaltı 1 dilim börek domates salatalık 1 zeytin
ara 1 elma
öğle 1 kase çorba ton balığının yarısından az ve 2 dilim k ekmek
ara 1 elma
akşam 3 yaprak sarma tavuk patates fırında kompostu
ara yarım muz ve yarım elmayla kapattım
ama artık davetlere katılmayı düşünmüyorum.ne kadar yemeyeceğim desem de 1 2tane alıyor insan.
ya kızlar bir de gelice tartıldımsanki kilo almaışım gözlerime inanamadım.sabah birdaha tartılacağım..
ahbe güzelim keşke ben o76 ları görebilsem ah ah
canısı görürsün inşallah..sabır biraz..ya bana nişanda demediklerini birakmadılar"bir çocukla böyle olursan ilerde ne olursun" en korkuncuydu...ahh ahhh.çok moralim bozuldu:1no2:
canısı görürsün inşallah..sabır biraz..ya bana nişanda demediklerini birakmadılar"bir çocukla böyle olursan ilerde ne olursun" en korkuncuydu...ahh ahhh.çok moralim bozuldu:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?