- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Canım başlık değiştirmek için yazdıklarımı denedin miBen değiştirmeyi bilmiyorum ki yıllar önce yazmıştım bu başlığı da ve pc den
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım başlık değiştirmek için yazdıklarımı denedin miBen değiştirmeyi bilmiyorum ki yıllar önce yazmıştım bu başlığı da ve pc den
Yani çok iyi yapmışsın :)Hmm burda okadar küçük değil, mesela bi dilim kıymalı pide, 1 el basımı kadar yaklaşık..yani seni dediğinin 2-3 katı kadar galiba..
Normalde en az 3-4 dilimle doyup kalkarım sofradan..
Bende öyle yapıyorum zaman zaman.. Böreği dün akşamki misafire yapmıştım ama ikram saati 20.30 olunca yemedim geç vakitte yememek için, kahvaltıda yedim bugun.. Normal de 4-5 dilim yerdim, 2 ile sınırladım, başka pek bişey de yemedim..Yani çok iyi yapmışsın :)
Ben de canımın istediğini yiyip eakşsibden az yiyerek kilo vermek istiyorum mesela böreeeek :))) 4 5 dilim yerdim tek seferde şimdi 2 ya da 1 :)))
Nasıl yapıyorum aslında yapmak istiyorumGüncel kilon kaçtı canım özel başlık kısmına bizim gibi bilgilerini yazarsan bizim için hatırlatıcı olur :)
Afiyet olsunİyi geceler kızlar
Sabah 11.30 (uyanamadım bi türlü )
1 yumurtadan kavurmalı omlet
Domates
Salatalık
3 zeytin
Yarım simit
1 dilim peynir
Ara 15.00; 3 adet çiğ fındık
3 adet çiğ badem
1 adet hurma
Akşam 17.00; bir tabak hamsi buğulama
Bol yeşil salata
2 litre su
20 dk.hitt egzersizi
Yaa hiç sorma, hafta sonları ailecek evde olunca, çoğunlukla kayınvalidem de haftasonu bizde kalınca, gezme ve misafir çağırmada genelde haftasonunda olunca, benim yeme içme ve spor düzenim alt üst oluyor. Yine de en az zararla kurtarmaya çalışıyorum...benim okul çağında iki oğlum var, durmadan pasta börek istiyorlar, yapıyorum çoğu zaman tadına bile bakmıyorum ama göz önünde olunca bazen tutamıyorum kendimiPatatesli börek pide haftasonu iyi gecmis anlasilan![]()
Valla moralim bozuk olunca cnm bisey istemiyor ins cnm aksam 2 tane gofret yedim 2 bardak cay ictim yarina normale dönerimCanım azda olsa mutlaka ye, hiç bişey senin canından sağlığından önemli değil, sıkıntın sorunların en kısa zamanda düzelir inş..![]()
Aynen işte bu yüzden biz kilo veriyoruz yesek de.. ama hedef kilo yaklaştıkça yapmamalıyız o zmaan yine de veremeyiz sanırım :)Bende öyle yapıyorum zaman zaman.. Böreği dün akşamki misafire yapmıştım ama ikram saati 20.30 olunca yemedim geç vakitte yememek için, kahvaltıda yedim bugun.. Normal de 4-5 dilim yerdim, 2 ile sınırladım, başka pek bişey de yemedim..
Yukarda küçük daire şeklinde profil foton var ya oraya bas hesap detaylatına gel orda özel başlık diye bir bölüm var oraya yazılıyorNasıl yapıyorum aslında yapmak istiyorum
Menün gayet güzelmiş Afiyet olsuniyi aksamlar herkese
kahvalti(11.00 hafta sonu geçe kaliyor)
menemen 2 yk kadar
Peynir 1 kk dan daha az
Zeytin 2-3 tane
2 karatay ekmegi
ara ogun
1 sb kefir
1 avuc leblebi kuru uzum karisimi
aksam(19.00)
2 kase mercimek corbasi
1 havuç
1.5 lt su 2 ye tamamlarim
Sporu daha yapmadim hesaplarim puani yapinca![]()
Benim boyum 167 cm 85 kg ideal kilom 65 ve altıInsallah hep beraber olacak
Kaç kilosun
Benim boyum kısa 55 ideal kilom insallah
Canım benim Bana mi soru sormuştun yeni bakabildim bu akşam annelerdeydik ancak işteCanm benm sorum gözünden mi kaçtı ?
Hadi insallah yaza çözerizBenim boyum 167 cm 85 kg ideal kilom 65 ve altı
Pirinç bulgur karışıktıSarma hakikaten çok olmuş inşallah bulgurludur :)
Afiyet olsun.
Süpersin çözdümYukarda küçük daire şeklinde profil foton var ya oraya bas hesap detaylatına gel orda özel başlık diye bir bölüm var oraya yazılıyor
Sabah detaylı inceleyip değiştireceğim henüz tam okuyamadımCanım başlık değiştirmek için yazdıklarımı denedin mi