Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 663. Etap ***

dira90(58.3/58/0.15/%0.26) Geçen hafta bildirim yapmadığı için kilosu 2'e bölündü.
LAydLiNe (73.8/73/0.8/%1.08)
Aysegul 6666 (80.6/80.3/0.3/%0.37)
Efsun64 (75.5/75.6/-0.1/%-0.13)
Just a perfect day (64.7///%)
Kilosu sabit. İzne ayrılmak istiyor.
fanur (75.8/75.4/0.4/%0.53)
Ikizannesi (65.4/65/0.4/%0.61)
polokey2244(72.5/72.2/0.3/%0.41)
Dildev (73.5/73/0.5/%0.68)
Kiloverenbiri (92.6/91/1.6/%1.73)
krtp86 (57.3/57.6/-0.3/%-0.52)

13. Takım ortalaması: % 0.456

*** 13. Takım 663. Etap Free liste ***

15 Bahar gelecek (70.4/70/0.4/%0.57) 617. Etapta 69.8 kilo ile izne ayrılan üye
_bloom_ (66.3/65.9/0.4/%0.60) 468. Etapta 62.3 kilo ile ayrılan üye. Nick değişikliği : _ezelneva_ 8. Takım
morpapatyam (91.3///%) 435. Etapta 5. Takımdan diskalifiye
Queen mom (81/79/2/%2.47) Kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Baş. Tarihi: 13.02.2020 Baş. Kilosu:87 Hedef: 70 Nick değişikliği : gulsahh54 3. Takımdan transfer olmak istiyor.
Aylakkadin (65.1/64.5/0.6/%0.92) Yeni Üye Baş.Tarihi: 15.02.2020 Baş. Kilosu: 66 Hedef: 55
damlapal (85.6/83.8/1.8/%2.10) Yeni Üye Baş. Tarihi: 21.02.2020 Baş.Kilosu: 85 Hedef: 63
pessinus (72.2/72.8/-0.6/%-0.83) 657. Etapta 72.2 kilo ile izne ayrılan üye
berceste_ (96///%) 569. Etapta 84.6 kilo ile izne ayrılan üye. 1. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım free liste ortalaması : %

İzinli ayrılan üyeler :

Kaçaklar :
Nare83 (73///%) (Daha önce yarışmış) 662. Etapta bildirim yapmadı.

Berital44 (83///%) 662. Etapta bildirim yapmadı.

Queen mom Queen mom , @Aylakkadin, kızlar bu hafta sizden tam katılım ve iyi bir performans bekliyorum. Eğer bu haftaki performansınız ve katılımınız güzel olursa haftaya sizleri ana listeye alabilirim. _bloom_ _bloom_ canım senin durumun biraz karışık. İzinli ayrıldığın için belli şartları yerine getirmen lazım. Onu hesaplayınca seni nasıl listeye alacağımı ayrıca söyleyeceğim. damlapal damlapal tatlım senin katılımından çok memnunum. Böyle devam edersen eğer deneme süresi bittiğinde seni de listeye alabilirim.
Insallah cnm ben bebisten ve ev is isinden firsat buldukca girmeye calisiyorum

Damla'cım başım döndü geçmiş okumaktan :KK70::KK70: 10. Takıma başlamışsın anladığım kadarıyla ama ana listeye girmeden sanırım tatile çıkmışsın. Sonrasında da takıma dönmemişsin. Doğru mu anlamışım?
Doğrudur kaptanım net hatırlamıyorum çok üzgünüm peki bu sorun olacak mi beni takıma almayacak misin o_O

Canım bende de senin tartından var ama ölçümleri güvenilir bulmadığım için bakmıyorum bile. Onlara takılma bence. Ayrıca menülerinde senin de yasaklılar çok oluyor ve çok az yiyorsun. Sarkmalar olduğunu söylüyorsun zaman zaman. Bence dengeli gitmekte fayda var. Bazen sağlıklı kilo verdiğimizi düşünüyoruz ama kastan kaybediyoruz bıraktığımız anda misliyle alıyoruz. Menülerine çoğu zaman yorum yazmıyorum ama şu an söylemek istedim
Allaha şükür canım şimdiye kadar kasım arttı yağım azaldı.
Sonçların yüzdeyüz olmadığını bildiğimi de yazmıştım ama üç aşağı beş yukarı yağım azalmakta kasım artmakta işte bu açıdan bak tam sayılara net gözüyle bakma ;)

Queen mom Queen mom , @Aylakkadin, kızlar bu hafta sizden tam katılım ve iyi bir performans bekliyorum. Eğer bu haftaki performansınız ve katılımınız güzel olursa haftaya sizleri ana listeye alabilirim. _bloom_ _bloom_ canım senin durumun biraz karışık. İzinli ayrıldığın için belli şartları yerine getirmen lazım. Onu hesaplayınca seni nasıl listeye alacağımı ayrıca söyleyeceğim. damlapal damlapal tatlım senin katılımından çok memnunum. Böyle devam edersen eğer deneme süresi bittiğinde seni de listeye alabilirim.
Oleeyyyy :halay::halay:kaptanım sen beni yönlendirsen hatalarımı söylesen de bende bir daha yapmasam hızlandırsam kg verme işini :oops:

Doğrudur kaptanım net hatırlamıyorum çok üzgünüm peki bu sorun olacak mi beni takıma almayacak misin o_O

Yok canım olur mu öyle şey, takımdasın zaten ama yeni üyesin. Biraz beklemen lazım ana listeye girebilmek için. Zaten free listemizde varsın :KK39:

Kızlar öncelikle şöyle bir şey söylemek istiyorum. Biliyorsunuz ki burada hem yarışıyoruz hem kilo veriyoruz. Yarışmamızın amacı motivasyonumuzu arttırmak. Şu an yarışmalarda 6 takım yarışıyor sadece. Şimdiye kadar hiçbir zaman hırs yapmadım takımım adına ve hırs yapılmasını da hiçbir zaman istemedim. Benim ilk önceliğim sağlıklı bir şekilde kilo verebilmemiz. Az ya da çok önemi yok verilen kiloların ama biliyorsunuz ki kaçamak yaparak da kilo verilmez. O yüzden hepinizden sağlıklı ve düzenli menüler bekliyorum. Takımdaki üye sayımız oldukça fazlalaştı. Takip etmemde zorlaştı doğal olarak. Bu nedenle sizlere çok fazla zaman ayırmak zorunda kalıyorum. Benim göstermiş olduğum bu özveriye karşılık sizlerden de kilo vererek ve kaçamak yapmayarak karşılık vermenizi bekliyorum. Geçtiğimiz hafta çok parlak sonuçlar alamadık çoğunluk olarak ama haftaya inanıyorum ki herkes daha güzel sonuçlar alacak. Herkesten bu konuda söz istiyorum anlaştık mı?

Kızlar öncelikle şöyle bir şey söylemek istiyorum. Biliyorsunuz ki burada hem yarışıyoruz hem kilo veriyoruz. Yarışmamızın amacı motivasyonumuzu arttırmak. Şu an yarışmalarda 6 takım yarışıyor sadece. Şimdiye kadar hiçbir zaman hırs yapmadım takımım adına ve hırs yapılmasını da hiçbir zaman istemedim. Benim ilk önceliğim sağlıklı bir şekilde kilo verebilmemiz. Az ya da çok önemi yok verilen kiloların ama biliyorsunuz ki kaçamak yaparak da kilo verilmez. O yüzden hepinizden sağlıklı ve düzenli menüler bekliyorum. Takımdaki üye sayımız oldukça fazlalaştı. Takip etmemde zorlaştı doğal olarak. Bu nedenle sizlere çok fazla zaman ayırmak zorunda kalıyorum. Benim göstermiş olduğum bu özveriye karşılık sizlerden de kilo vererek ve kaçamak yapmayarak karşılık vermenizi bekliyorum. Geçtiğimiz hafta çok parlak sonuçlar alamadık çoğunluk olarak ama haftaya inanıyorum ki herkes daha güzel sonuçlar alacak. Herkesten bu konuda söz istiyorum anlaştık mı?
Kesinlikle kaptanım haftaya çok güzel başlıcam ben kendi adıma, hatta bu hafta banada hedef koysan ne güzel olur 🤗

Aslında listeye almazsan sevinirim canım
Çünkü foruma giremeye biliyorum işlerimin yoğun olduğu zamanlar çok oluyor.
Takımı da zora sokmak istemem
Müsadenizle yaza kadar sizlerle takılıp hedefime ulaşmak istiyorum menü falan yazıp kendimi motive ediyorum.

Kızlar bu arada artık takıma yeni üye almak istemiyorum haberiniz olsun. Sayımız oldukça fazla sizleri takip etmem çok zor oluyor. Ayrıca takım olarak kaptan yardımcımız yok. Gönüllü olarak yardımcılık yapacak biri var mı aranızda? Hatta iki kişi de olur. Yoksa ben ufak ufak herkese görev vereceğim.

Aslında listeye almazsan sevinirim canım
Çünkü foruma giremeye biliyorum işlerimin yoğun olduğu zamanlar çok oluyor.
Takımı da zora sokmak istemem
Müsadenizle yaza kadar sizlerle takılıp hedefime ulaşmak istiyorum menü falan yazıp kendimi motive ediyorum.

Tabii ki benim için bir sakıncası yok. Önemli olan kilo verebilmemiz zaten. Ama listede olmasan bile paylaşımlarını ihmal etme lütfen. Yoksa birbirimize bir faydamız olmaz. :KK39:

28/02/2020 Menü-program
Kahvaltı:
2 hindi füme,1 dilim peynir,7 yeşil zeytin,tek şekerli limonlu çay,1 adt peksimet
Öğle:
Mercimek çorbası,yarım ekmek tavuk tantuni, ayran, 1 şekerpare
Kaçamak:
tek şekerli türk kahvesi
Ara:
muz
Akşam:
detox suyu (dün içemedim)
Spor:
30-45 dk Leslie, ve 30-45 dk pilates (tüm vücut)
Su:
2,5-3 lt
Takviyeler:
alınmadı

Kızlar bu arada artık takıma yeni üye almak istemiyorum haberiniz olsun. Sayımız oldukça fazla sizleri takip etmem çok zor oluyor. Ayrıca takım olarak kaptan yardımcımız yok. Gönüllü olarak yardımcılık yapacak biri var mı aranızda? Hatta iki kişi de olur. Yoksa ben ufak ufak herkese görev vereceğim.
Bence spor yarışmasına yeterli katılım olmadı kaldırsak sorun olmaz diye düşünüyorum
Birbirimizin menülerine üyeler olarak daha fazla yorum yapabiliriz ben de bu hafta önem vereceğim,takıma transfer olalı daha 10 gün oldu yardımcılık değil de ufak görevler alabilirim

Bu hafta 89 a düşmek istiyorum tavsiye alabilirim daha dikkatli olmam gerekli 4 yıldır görmediğim bir kilo :işsiz:

İyi akşamlar kızlar
Sabah 08.00; çeyrek tam buğday ekmeği ile yapılmış peynir zeytin salatalıklı sandwiç
Öğlen 12.30; 1 dilim şinitzel
Yeşillikli salata
Akşam canım bişey istemedi yemedim çok acıkırsam ayran içicem
Su 1.5 litre

Back
X