Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burdayım kızlaaar
10.00. 8 yeşil zeytin, bi küçük tuzlu kurabiye, bi tatlı kaşığı ballı yeşil çay.
14.00. 1,5 elma
15.30. 1 tabak salatası bol kısır, az turşu,3 bardak çay
20.00. 1 biskrem, 3 haylayf bisküvi, 3 bardak çay. ( Akşam misafirlikteydik, bunlarla atlattım)
22.00. 1 elma

2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş= 10.000 adım=150 puan

Ay merak ettim ne yedin kız :)
Sabah11: 00 oruç bozulur kahvaltıya misafirim vardı da melemen patates kızartması vardı menüde :rolleyes: :olamaz:
Zeytin çörek bal yedim

Akşam anahtarını unuttum ve yemeği 7:30 a yetistiremedim ben de portakal yedim sadece

Burdayım kızlaaar
10.00. 8 yeşil zeytin, bi küçük tuzlu kurabiye, bi tatlı kaşığı ballı yeşil çay.
14.00. 1,5 elma
15.30. 1 tabak salatası bol kısır, az turşu,3 bardak çay
20.00. 1 biskrem, 3 haylayf bisküvi, 3 bardak çay. ( Akşam misafirlikteydik, bunlarla atlattım)
22.00. 1 elma

2.5 litre su, 1.5 saat yürüyüş= 10.000 adım=150 puan
Bunları yiyerek nasıl kilo veriyorsun o kadar vallaaa tebrikleeer :) metabolizman süper 💗

Günaydın.. Hepimizin Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun canlar..💐❤️

Dün akşam 9 buçukta yatıp 11 de de kalkicam deyip sabaha kadar uyumak:olamaz: dün de işe geç kaldım fena uykuya düştüm niyese.. erken yatıyorum kalkamıyorum 🥴

07.03.2020
6 da kalkis
Kahvaltı yapamadım
8.45 muz
9.30 yeşil çay
10.00 yeşil elma 2 ceviz

12.30 Öğle yemeği; yarım kase şehriye çorbası, 4 parca tavuk incik. 1.5 servis kaşığı kabak yemeği, 2 çatal mayonezli lahana salatası. Bol yeşil salata. Cokk güzel cevizli kadayıf tatlısı vardı. İnce bir parca yedim dayanamadim🙄

Buraya kadar fena değil akşam eve geldim.. Anneciğim bize sulu mantı yapmış.. çayın yanına dolama kuru mantı deriz ondan yapmis.. nasıl yemeyeyim🤪🤪 bizim mantimiz susuz tepsiye dizilip firinlanarak oluyor. fırından çıkınca pilav gibi az suyla suyu cektirilerek pişer. Patates yada yesil mercimekle yapılır. Dün bizimki patatesliydi.

18.00 de 1 tabak yoğurtlu mantı (az yedim diğerinden de yiyeceğim diye) . Çayın yanında 2 parca patatesli dolama😋

Tabi onca şeyi yedikten sonra anneme dedim kalk yürüyüşe gidelim. 2 saat yürüdük geldik.

Hareketler maalesef kalkamadigim için yapamadım. Evden çıkmadan adım sayıma bakmıştım 4400 lerde biseydi 10000 e tamamlandı akşamki yürüyüşle birlikte.

Mutlu pazarlar 🖤❤️

Günaydın.. Hepimizin Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun canlar..💐

Dün akşam 9 buçukta yatıp 11 de de kalkicam deyip sabaha kadar uyumak:olamaz: dün de işe geç kaldım fena uykuya düştüm niyese.. erken yatıyorum kalkamıyorum 🥴

07.03.2020
6 da kalkis
Kahvaltı yapamadım
8.45 muz
9.30 yeşil çay
10.00 yeşil elma 2 ceviz

12.30 Öğle yemeği; yarım kase şehriye çorbası, 4 parca tavuk incik. 1.5 servis kaşığı kabak yemeği, 2 çatal mayonezli lahana salatası. Bol yeşil salata. Cokk güzel cevizli kadayıf tatlısı vardı. İnce bir parca yedim dayanamadim🙄

Buraya kadar fena değil akşam eve geldim.. Anneciğim bize sulu mantı yapmış.. çayın yanına dolama kuru mantı deriz ondan yapmis.. nasıl yemeyeyim🤪🤪 bizim mantimiz susuz tepsiye dizilip firinlanarak oluyor. fırından çıkınca pilav gibi az suyla suyu cektirilerek pişer. Patates yada yesil mercimekle yapılır. Dün bizimki patatesliydi.

18.00 de 1 tabak yoğurtlu mantı (az yedim diğerinden de yiyeceğim diye) . Çayın yanında 2 parca patatesli dolama😋

Tabi onca şeyi yedikten sonra anneme dedim kalk yürüyüşe gidelim. 2 saat yürüdük geldik.

Hareketler maalesef kalkamadigim için yapamadım. Evden çıkmadan adım sayıma bakmıştım 4400 lerde biseydi 10000 e tamamlandı akşamki yürüyüşle birlikte.

Mutlu pazarlar 🖤
Anne eli değiyor ve yeniyor bende yedim valla patates kavurmasını

Hsonu menümü paylaşmak istemiyorum....
Çok yedim....

Dün.

Kahvaltı
Envai reçel sarelle tahin pekmez
Patatesli yumurta
1 dilim ekmek
Peynir zeytin ve geri kalanlar

Öğlen yok
Akşam bi avuçtan daha az findik

Bugün
Peynir zeytin menemen
2 tk sarelle

Hsonu menümü paylaşmak istemiyorum....
Çok yedim....

Dün.

Kahvaltı
Envai reçel sarelle tahin pekmez
Patatesli yumurta
1 dilim ekmek
Peynir zeytin ve geri kalanlar

Öğlen yok
Akşam bi avuçtan daha az findik

Bugün
Peynir zeytin menemen
2 tk sarelle
Birlikte mi kahvaltı yaptık acaba dedim🤭🤭 afiyet olsun canım inşallah hafta içi toparlaniriz

Günaydın canlar dünkü menüm
09.00 1 domatesten menemen 2.5 dilim ekmek
14.00 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt
16.00 1 greyfurt
20.00 1 tabak yeşil fasulye 2 kaşık patates kavurması
Akşam annemde olduğumuz için yemek geç kaldı
2 lt su 5756 adım
Greyfurtu nasil yiyorsun cok aci 😲😲😲

Selam kızlar kimseler yok iki gündür burda 😄 bugün sabah çok fena yedim hala midem dolu kahvaltıyla duruyorum, gece geç.saate kadar misafirlikteydik yemeği erken yedim önüme gelen ikramlıkları yemedim direndim ama saat 3 e kadar oturunca çok acıktım o yüzden sabah baya aç kalktım saldırdım herşeye
Sabah 11.30; 3 adet salçalı sosis
1 simit
1 dilim peynir
3/4 kaşık menemen
Salatalık
1 adet yağda yumurta
3 kaşık kadar fırında kaşarlı patates
Su 2 litre
Sabah 25 dk hitt kardiyo yaptım, kendimde enerji bulursam 1 saat sonrada bi 40 dj kardiyo yapcam, sonrasında 1 kase yoğurt yerim

İyi akşamlar, bende bugün cozuttum biraz:oops:
09.30. Çeyrekten biraz az ekmek arası 2-3 kaşık et kavurma, 4 yeşil zeytin, 2 bardak çay
13.30. 8 kaşık kısır bol salatalı..
17.00. 1 bardak gilaburu suyu, 1 lokma pizza
18.30. 1küçük kuru patlıcan dolması, 8-10 yaprak sarması, 4 bardak çay

Su 2.5 litre, 40 dakika yürüyüş= 60 puan..

Back
X