Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar 2 günlük ayrılıktan sonra ben geldim internettin bitmişti geçen hafta bende 10 gün için 1gb almıştım yetmedi sonunda yenilendi ve geldim cumaya az kaldı acil toparlanıp hedeflere odaklanalım bugğn yoğun bir temizlik beni bekliyor dün kızımı hastaneye götürdüm ellerinde egzama var ve bir türlü çare bulamadım

Kızlar yarınnbende kilomu ölçülerimi alıp başlamayı düşünüyorum inşallah gerçi çok konsantre değilim ama bana yardım edin gaza getirin falan bu iş kesinlikle önce kafada bitiyor

Kesinlikle... Motivasyon çok önemli.. Omuzlarimiz düşecek yine biz kaldıracağız.. defalarca başlamış başarısız olmuş biri olarak ve halaaa da tartıda gr oynatamamis biri olarak ben UMUTSUZLUK YASAK diyebiliyorsam, sizz oohhhooooo... :halay:

Kızlar 2 günlük ayrılıktan sonra ben geldim internettin bitmişti geçen hafta bende 10 gün için 1gb almıştım yetmedi sonunda yenilendi ve geldim cumaya az kaldı acil toparlanıp hedeflere odaklanalım bugğn yoğun bir temizlik beni bekliyor dün kızımı hastaneye götürdüm ellerinde egzama var ve bir türlü çare bulamadım
Gecmis olsun canım.. Cilt doktorlarina maalesef hiç güvenmiyorum.. hepsi farklı birşey soyluyo, farklı ilaç.. anneminde kulak içinde olmustu kaç Dr. Gezdiysek hepsi farklı birşey söyleyip farklı ilaç verdi. çözüm bulunamadık.. Allah yardimciniz olsun.

Geçmiş olsun..Dr ne dedi, ilaç krem vs verdi mi?

Hoşgeldin canım.Cok geçmiş olsun kizina da.Cumaya gerçekten az kaldı.Hafta nasil basliyo bitiyo anlamiyorum.Hopp tartı günü geliyo

Ouuu
Şnsan kendi çok yiyince başkalarına da çok yemişsin şunu yeme bunu yeme de diyemez :KK53: :KK53: :KK53::KK8::olamaz:

Hafta sonu için zaten kimseye kızmadım yeme konusunda ama bu benim hata yaptığımı ve aynı hatayı sizin yapmanız anlamına gelmez. Ayrıca senin için de pek bir şey fark etmiyor zaten menü yazmayıp kafana göre besleniyorsun :KK39:

dün çok hafif bir kahvaltı yaptım.
son 3-4 gündür düzenim bozuk olduğu için hafif beslenip, günü 17:00 dan sonra hiçbirşey yemeden kapatmak istedim. çok zorda olda başardım.gündüz yoğurdun içine kereviz doğradım yada meyva falan yedim.gece çok acıktım ama inatlaştım ve yemedim
fakat beni şaşırtan bu kadar direnmeme rağmen sabah tartıda dünkü kilomdan bariz bir fark görememem oldu
acaba vücut böyle zorlanınca kendini korumaya alıp yağmı depoluyor
ya çok ilginç akşam kaç bardak su içtim ona bile wc ye çıkmadım doğru dürüst

Bu kadar kısa sürede kendini korumaya almaz canım. Düşüncelerde önemli kilo verme sürecinde. Bir de lütfen her gün tartılma çünkü bu insanı olumsuz etkiliyor. Büyük ihtimal ödem vardır. Sadece cumadan cumaya tartılmaya özen göster. Ödülü cuma günü tartı sana verecektir. Zaten güzel gidiyorsun. Ortalama haftada bir kilo güzel bir ivme :KK39:

Bende menü açılışını yapayım..
10.00. Limonlu sıcak su
12.00. 1 elma
13.00. 6 yaprak marulun arasına 4 kaşık kısır koyup sarıp yedim..1 küçük kuru patlıcan dolmasıo_O
16.00. 1 kupa yeşil çay, 4 yaprak sarması
18.00. 1 tabak bulgurlu sebze yemeği(kabak,havuç karnabahar, brokoli), tepside kalan kek kırıntıları( 1 yemek kaşığı kadar)o_O

2.5 litre su, 75 dakika yürüyüş= 9000 adım..

Yediklerini kalori bazında hesaplarsak çok bir şey yememişsin ki senin kilonda birisi için çok az. Böyle beslenmemelisin çünkü daha az kilolara indiğinde çok zorlanacaksın. Menülerin doyurucu ve sağlıklı olmalı. Ben bu yediklerinle doyduğunu düşünmüyorum. Sen nasıl hissediyorsun kendini? Yürüyüş ve su gayet güzel :KK9:

İyi akşamlar kızlar
Sabah 07.00; 1 h.yumurta
2 kaşık menemen
Salatalık
1 dilim peynir
1 dilim t.b ekmeği
Ara 10.30; 7/8 adet çiğ fındık
Yeşil çay
Öğlen ; 1 kase buğdaylı yoğurt
3/4 kaşık haşlanmış brüksel lahanası
Ara 15.30; 1 paket kako ve yulaflı bar (canım tatlı istedi çikolatadansa bunu yiyim dedim içeriği temizdi şeker falan yoktu ama paketli ürün sonuçta yemesem daha iyiydi )
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 18.00; epeyce bulgur pilavı yedim
4 kaşık kadar mantarlı tavuk sote
1 kocamtabak yeşil salata
Su 2 litre
Spor şimdilik yok belki sonra yaparım yaparsam yazarım artık 😁

Menün gayet güzel. Her şey kararında gitmiş akşama kadar ama akşam biraz porsiyon kontrolün kaçmış gibi geldi bana. Su gayet güzel.

Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 kase çorba

Saat 10 buçukta
5 tane hurma cay

Saat 1 de
Patates salatası
Bi parca tam bugday ekmegi ve bikac catal biber kızartması

Saat 5 te
1 kase çorba
1 tabak salata
1 dilim tam buğday ekmeği ve öğlenden kalan az bisey yoğurtlu biber

Şu 2 buçuk
Spor yok

LAydLiNe LAydLiNe

Patatesten uzak durman lazım biliyorsun ve spor şart. Nasılsın nasıl gidiyor hayat? Çok az geliyorsun takıma. Zamanın mı yetmiyor yoksa motivasyonsuzluk mu var?

dünkü menü

sabah
4 üçgen peynir 1 simit

öğle
yarım ekmek kokoereç acılı şalgam ve 2 fıstıklı tatlı

akşam
mercimek çorbası
3 köfte
salata

-kaptan geldiğinde 5 kişi vardı şimdi kimse yokmuş. bu mesaj13,takımın tozlu sayfalarında kaybolsun kimse okumasın görmesin. sübhaneke dinimiz amin-

Yediklerini kalori bazında hesaplarsak çok bir şey yememişsin ki senin kilonda birisi için çok az. Böyle beslenmemelisin çünkü daha az kilolara indiğinde çok zorlanacaksın. Menülerin doyurucu ve sağlıklı olmalı. Ben bu yediklerinle doyduğunu düşünmüyorum. Sen nasıl hissediyorsun kendini? Yürüyüş ve su gayet güzel :KK9:
Çok açlıkta hissetmedim kaptanım heleki akşamki tabak dolusu bulgurlu sebze beni baya tok tuttu..bide regl den dolayı dün +300 çıkınca, bari hafif geçireyim günü de yarın tartıda - göreyim dedim.. şükür bugün - gördüm.

Menün gayet güzel. Her şey kararında gitmiş akşama kadar ama akşam biraz porsiyon kontrolün kaçmış gibi geldi bana. Su gayet güzel.
Evet kaptanım ya yatana kadar şiş şiş gezdim zaten, sağlıklı diye herşeyi abartmamak lazım ama işte dün doymadım bi türlü 🤷‍♀️

Back
X