Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde çocukken bahçeli evimizde beslediğimiz bir kedim vardı, ben çok sarmaş dolaş olmaya başlayınca bi gün ben yokken babam azdırmış kediyi..bana üzülmeyim diye söylemedi tabi.. günlerce kediyi aradım mahallede..yıllar sonra öğrendim...işin ilginci yıllar sonra aynı ona benzeyen bi kedi sebepsiz peşime takılıp,yüzüme konuşur gibi miyavlayıp durdu, eğer o ise beni tanıdı sanırım, ama o an onu alıp eve getirme imkanım yoktu :KK43: seni çok iyi anlıyorum..
Şekersiz günleri hiç denemedim ama ben sabah geç yiyip akşamı erken kapattığım için otamatik olarak if oluyo, çaya attığım şeker dışında.. tavsiye ederim, çok basit ve eğlenceli oluyo if yapmak..
bende iki ana bir ara yapardım beş gibi kapatırdım günü sanırım o sisteme geri döneceğim
18 yaşında gittim 7 yıl evli kaldım 25 yaş ayrılık, 30 dönüş, 6 yildir da buradayım. 7 yıl olacak Eylül'de. Antalya'da yaşıyorum. Eğitimim için gelmiştim buraya Eskişehirliyim, burada da kaldim.. O kadar iyi anlıyorum ki.. Hayatın, eşin ve ailesinden ibaret oluyor ama her türlü yalnız hissediyor insan kendisini.. Allah iyilerle karşılaştırsın.. Nasipten öte köy Yok..
Çocuk olsaydı bende gelemezdim kesin.. şartlar imkanlar daha iyi ama benim tüm ailem burada olduğu için burası daha cazip geldi bana.. çocukların büyümüş onlar okula başlayınca dilini gelistirmeni tavsiye ederim.. özel kursa git hatta. Ben çok çektim bunun zorluğunu Volks Hochschule ye gittim ben B1 aldım kaldı orada. Ayrıldıktan sonra mecbur ayaklarımın üzerine durmak zorunda olduğum için çalışırken gelişti kendiliğinden.. ama hiç kolay olmadı tabi.
Modunu düşürmek istemem canım tanıdığım bir sürü iyi örnekler vardı orada tutunan, alışan, mutlu mesut yaşayan.. Hatta tr ye dönsem yaşayamam diyen.. Hayırlısı neyse o olsun.. :KK68:
benimde kimsem yok eşim ve çocuklar bizimde bütün akrabalar tr de
Hiç çalışmadım burada ihtiyaç olmadı çünkü eğer çalışsaydım şimdiye süper öğrenmiştim
Çocuklar okula başladığı gibi hem spora hem kursa başlayacağım
Ama seni takdir ediyorum canı yürekten ayakları üzerinde duran başarılı bir kadın var karşımda ne mutlu sana..
Sen bu mesajı yazınca bende söyleyeyim dedim. Seviyorum böyle içi dışı bir olan insanları. Gerçi bazıları haklı sebeplerle gerçek kimliğini belli etmek istemiyor ama benim hiç öyle bir derdim olmadı. Kimim, neyim, her şeyim ortada. Hatta diyet günlükleri topiğinde bir sürü fotoğrafım var ortalık yerde. Bir de sen benim numaramı sildin mi bakim? Görmüyorum seni uzun zamandır sanki durumlarda? Bu arada telefon numaram da var herkeste :KK70: :KK70: :KK70:
teşekkür ederim canım seni de biliyorum gayet şeffafsın bu konuda ben de seviyorum bu hali içimi döküyorum konuşuyorum dertleşiyorum hiç umrumda değil tanıyan çıkar çıkmaz ☺️
Telim değişti yaz bana özelden ekliyim seni

Sirkeli suya karşıyım ben kızlar. Sirke bildiğiniz asit. Deneme bence canım. Sabah limonlu suya da ihtiyaç yok. Sabah kalktığınızda bir bardak oda sıcaklığında normal su içmeniz yeterli. Lütfen sirkeden uzak durun. Gonul83 Gonul83 duydun mu canım sende içme.
organik olsa bile benim midem de sorunum yok maşallah diyim
Hala Gonul83 Gonul83 beni etiketlememiş.
Nooldu rengin solduuu

:KK70: :KK70:
Yaaaaa çok güldümmm çok tatlısın:KK70::KK70: bende burada yusuf Yusuf geziyordum bu kız Nerede diye baktım ses yok ohh dedim yırttım galiba ama yakalandım:KK23:ne diyim bükemediğin eli öpeceksin aha kuyruğu kıstırdım gidiyom:KK42:

Hala mı:KK57: yasak başladı ya 20 dakka önce..
İldemde yarım saat öncesine kadar yoğun trafik vardı, şimdi caddeler boşaldı, tek tük arabalar görünüyor, onlarda marketten dönenler sanırım..
Burda bi market 22.00 de kapanmıştı normal saatinde..sokağa çıkma yasağı haberi çıkınca adamlar dönüp tekrar açmış marketi, millet doluşmuş..
Illlaki eve polisler girdirsin istiyolar heralde.Burdada bi market kuyruğu vardı sosyal mesafe falan bitmiş.Millet yiyecek derdinde

Rakipler tel tel dökülüyor biri hamburger patates kızartması yer biri patlamış Mısır yer biri baklavaları götürür 🤪🤪🤪
Bu hafta baklava falan yok, geçmişimi karıştırma, dün dündür, bugun bugundür..:KK53:
Akşam menünü bekliyorum ona göre...bugun de bi bahane bulma sakın:KK20:

Birde metobolizma yaslarimiz bile uyumlu değil :olamaz: ama istersen ortak bir plan cikartayimmi birlikte yapariz planımızı da :KK49: süper olmaz mıbakalim kim kaç kilo verecek yarış değil ama motivasyon
Hocam sporu biraktim tekrar baslamak istiyorum menu olarak uyamayabilirim karantina butun duzenimi bozdu daha kahvalti yapmadim ablamlarin mutfakta isi var bu hafta umutluyum ikimizde 90 lari bir daha gormeyecegiz insallah :rapci:

Bu hafta baklava falan yok, geçmişimi karıştırma, dün dündür, bugun bugundür..:KK53:
Akşam menünü bekliyorum ona göre...bugun de bi bahane bulma sakın:KK20:
Duramıyorum şekerim söylemem lazım 10 tane baklava of of yanında kaymak da varsa uzun zamandır yemedim canım çekti bak şimdi 😋
menü akşam geliyor hocam :kk77:

Hocam sporu biraktim tekrar baslamak istiyorum menu olarak uyamayabilirim karantina butun duzenimi bozdu daha kahvalti yapmadim ablamlarin mutfakta isi var bu hafta umutluyum ikimizde 90 lari bir daha gormeyecegiz insallah :rapci:
Daha kahvaltı yapmadın mi sen yine de menunu yaz spor da yapalım birlikte hadi akşama buluşalım munulerimizle

Duramıyorum şekerim söylemem lazım 10 tane baklava of of yanında kaymak da varsa uzun zamandır yemedim canım çekti bak şimdi 😋
menü akşam geliyor hocam :kk77:
Kız 10 baklavayı bir günde yedim sandın herhal...:KK70:5-6 günde yedim, bazı günler 1, bazı günler 2 dilim yedim..ayrıca öğün yerine yedim, günde 2 öğün yiyorum zaten, baklava yediysem gün içinde 1 öğünde yemek yedim o kadar..yani bazen akşam yemeği yerine, bazen de öğlen yemeği yerine saydım baklavayı..napim yemeğin üzerine yemekten iyidir dimi:KK48:
Bu arada süt ve süt ürünlerini sevmediğim için kaymakta sevmiyorum, kaymaksızdı yani..

Neyse..., bugun çocuklar yine pasta istedi, miss gibi ağlayan pasta yaptım,kekin hamurundan, kremasından, çikolatalı sosundan elime bulaşanları yedim sadece, israf olmasın dimi yani:sus:
Sen hiiç merak etme, pastadan yemeye hiiç niyetim yok.:stop:.bugun yeme işini bitirdim zaten.. akşama çay içerim sadece..

:kahve:

Kız 10 baklavayı bir günde yedim sandın herhal...:KK70:5-6 günde yedim, bazı günler 1, bazı günler 2 dilim yedim..ayrıca öğün yerine yedim, günde 2 öğün yiyorum zaten, baklava yediysem gün içinde 1 öğünde yemek yedim o kadar..yani bazen akşam yemeği yerine, bazen de öğlen yemeği yerine saydım baklavayı..napim yemeğin üzerine yemekten iyidir dimi:KK48:
Bu arada süt ve süt ürünlerini sevmediğim için kaymakta sevmiyorum, kaymaksızdı yani..

Neyse..., bugun çocuklar yine pasta istedi, miss gibi ağlayan pasta yaptım,kekin hamurundan, kremasından, çikolatalı sosundan elime bulaşanları yedim sadece, israf olmasın dimi yani:sus:
Sen hiiç merak etme, pastadan yemeye hiiç niyetim yok.:stop:.bugun yeme işini bitirdim zaten.. akşama çay içerim sadece..

Tamam o zaman benimde öyle yaptığım olmuştur çok sevdiğim bir tatlı varsa öğün yerine yemişimdir
Bende tam tersine sütle ilgili herşey yerim süte bebe biskivisi batırmak mesela :confused:
Hatırım kalır bak lütfen parmaklarını yalama şişer biryerin kıyamam çayın yanına bir dilim kek ye :KK62:
Lütfen :KK70::KK70::KK70:

Rakipler tel tel dökülüyor biri hamburger patates kızartması yer biri patlamış Mısır yer biri baklavaları götürür 🤪🤪🤪
Sabah tartida eksi görünce o rahatlıkla yedim ucundan, tartılmayayım en iyisi cumaya kadar, sporumu yaptım geldim :rapci: menümü oğlum uyuyunca yazayım.
Sen ne yedin bakalim??

Tamam o zaman benimde öyle yaptığım olmuştur çok sevdiğim bir tatlı varsa öğün yerine yemişimdir
Bende tam tersine sütle ilgili herşey yerim süte bebe biskivisi batırmak mesela :confused:
Hatırım kalır bak lütfen parmaklarını yalama şişer biryerin kıyamam çayın yanına bir dilim kek ye :KK62:
Lütfen :KK70::KK70::KK70:

Sabah tartida eksi görünce o rahatlıkla yedim ucundan, tartılmayayım en iyisi cumaya kadar, sporumu yaptım geldim :rapci: menümü oğlum uyuyunca yazayım.
Sen ne yedin bakalim??
ben tartılmadan duramıyorum daha motive oluyorum öyle

Spor yapmış olman çok güzel
Menü geliyor şimdi

10:00
1 parmak keçi kaşarı
10 S. Zeytin
Beyaz peynir
1 dilim tahıllı ekmek
Roka
1 haş. Yumurta
Köz Patlıcan,biber ezme salata