bende iki ana bir ara yapardım beş gibi kapatırdım günü sanırım o sisteme geri döneceğimBenimde çocukken bahçeli evimizde beslediğimiz bir kedim vardı, ben çok sarmaş dolaş olmaya başlayınca bi gün ben yokken babam azdırmış kediyi..bana üzülmeyim diye söylemedi tabi.. günlerce kediyi aradım mahallede..yıllar sonra öğrendim...işin ilginci yıllar sonra aynı ona benzeyen bi kedi sebepsiz peşime takılıp,yüzüme konuşur gibi miyavlayıp durdu, eğer o ise beni tanıdı sanırım, ama o an onu alıp eve getirme imkanım yoktuseni çok iyi anlıyorum..
Şekersiz günleri hiç denemedim ama ben sabah geç yiyip akşamı erken kapattığım için otamatik olarak if oluyo, çaya attığım şeker dışında.. tavsiye ederim, çok basit ve eğlenceli oluyo if yapmak..
benimde kimsem yok eşim ve çocuklar bizimde bütün akrabalar tr de18 yaşında gittim 7 yıl evli kaldım 25 yaş ayrılık, 30 dönüş, 6 yildir da buradayım. 7 yıl olacak Eylül'de. Antalya'da yaşıyorum. Eğitimim için gelmiştim buraya Eskişehirliyim, burada da kaldim.. O kadar iyi anlıyorum ki.. Hayatın, eşin ve ailesinden ibaret oluyor ama her türlü yalnız hissediyor insan kendisini.. Allah iyilerle karşılaştırsın.. Nasipten öte köy Yok..
Çocuk olsaydı bende gelemezdim kesin.. şartlar imkanlar daha iyi ama benim tüm ailem burada olduğu için burası daha cazip geldi bana.. çocukların büyümüş onlar okula başlayınca dilini gelistirmeni tavsiye ederim.. özel kursa git hatta. Ben çok çektim bunun zorluğunu Volks Hochschule ye gittim ben B1 aldım kaldı orada. Ayrıldıktan sonra mecbur ayaklarımın üzerine durmak zorunda olduğum için çalışırken gelişti kendiliğinden.. ama hiç kolay olmadı tabi.
Modunu düşürmek istemem canım tanıdığım bir sürü iyi örnekler vardı orada tutunan, alışan, mutlu mesut yaşayan.. Hatta tr ye dönsem yaşayamam diyen.. Hayırlısı neyse o olsun..![]()
Hiç çalışmadım burada ihtiyaç olmadı çünkü eğer çalışsaydım şimdiye süper öğrenmiştim
Çocuklar okula başladığı gibi hem spora hem kursa başlayacağım
Ama seni takdir ediyorum canı yürekten ayakları üzerinde duran başarılı bir kadın var karşımda ne mutlu sana..
teşekkür ederim canım seni de biliyorum gayet şeffafsın bu konuda ben de seviyorum bu hali içimi döküyorum konuşuyorum dertleşiyorum hiç umrumda değil tanıyan çıkar çıkmazSen bu mesajı yazınca bende söyleyeyim dedim. Seviyorum böyle içi dışı bir olan insanları. Gerçi bazıları haklı sebeplerle gerçek kimliğini belli etmek istemiyor ama benim hiç öyle bir derdim olmadı. Kimim, neyim, her şeyim ortada. Hatta diyet günlükleri topiğinde bir sürü fotoğrafım var ortalık yerde. Bir de sen benim numaramı sildin mi bakim? Görmüyorum seni uzun zamandır sanki durumlarda? Bu arada telefon numaram da var herkeste![]()
![]()
![]()

Telim değişti yaz bana özelden ekliyim seni
organik olsa bile benim midem de sorunum yok maşallah diyimSirkeli suya karşıyım ben kızlar. Sirke bildiğiniz asit. Deneme bence canım. Sabah limonlu suya da ihtiyaç yok. Sabah kalktığınızda bir bardak oda sıcaklığında normal su içmeniz yeterli. Lütfen sirkeden uzak durun.Gonul83 duydun mu canım sende içme.
Yaaaaa çok güldümmm çok tatlısın