• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar herkese
Sabah 10.30; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
2.zeytin
2 adet köfte büyüklüğünde karatay ekmeği (yulaf kepeğinden yapılma)
Ara öğün; 15.00; sütlü türk kahvesi
Yarım kivi
5 ade çilek
Akşam 16.30; 1 kase brokoli çorbası
5 kaşık pırasa yemeği
3/4 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 50 dk.

Akşamın detayını yazayım.

2 tane sahanda yumurta
beyaz peynir
5 tane siyah zeytin
4 tane cherry domates
1 tane salatalık
1 tane yeşil biber
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeğin 500-550 kalori, sabahki ni de toplamda eklersek, 600 kalori civarındasın...çok güzel maşallah...1 yumurta ile akşama kadar iyi dayanmışsın, akşam da kendini tutmuşsun bence..

Oooooooo bizim kız coşmuş vallahi :KK62::KK62::KK62: Kabartma ne pişi gibi bişey mi? İlk kez duydum. Kapanış için seni tebrik ediyorum muhteşem bir kapanış yapmışsın. Bu hafta kaçamak yapmıyorum yaaaaaa ohhhhh istediğim gibi sopalayacağım sizi :KK70::KK70::KK70::sinirli::sinirli:
Komposto ne kompostosuydu? Şeker var mıydı içinde? Kahvaltı batmış zaten de çok sağlıksız olmuş bugünün. Ama yürüyüşün süper bu arada ben akşam eve geldiğimde tartıldım 73.6 çıktım :olamaz::olamaz:
Kompostoda kayısı erik elma şeftali kurusu vardı, şekersiz, pekmezle yaptım..
Bugün sabah sağlıksız beslendiğim için akşam yememiştim, az önce elim ayağım döküldü, önce 3-5 yerfıstığı ve kabak çekirdeği yedim, hızımı alamadım eşim yemek yerken bi kaç kaşık salata da yedim.:olamaz:

Ohh iki gündür dolma yiyorsun gözüm ustunde:sinirli: üstüne de gözleme ohh ya bizde burada kendimizle cebellleselim
:110::63::63:
Valla Antep usulü dolma yapacam olacağı o olacak:rolleyes: valla külliyen zararsiniz bu nasıl menüler ya 😭😭😭😭
Benim dolma da Antep usulü eşkili salçalı acılı kuru dolmasıydı zaten:KK53: şükür bitti..

Ben bugun ekmek diye diyeeee ekmeğin içine düştüm bildiğiniz..

Saat 9.00 da 1 has. Yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, 5 zeytin yarım ev yufkası
15.30 yarım tabak bulgur pilavı, 1 yk arnavut ciğeri, ayran
18.30 2 dilim ekmek peynir
20.00 1 dilim ekmek çikolata, peynir
21.30 ev yapımı puding, etimek
İçim kıyıldı tatlıdan 10-15 tane çilek

Hala aç hissediyorum kendimi.. ekmek böyle işte.. ne kadar çok yersen o kadar acikiyosun..

Ben bugün daha yeni kendime.geldim çok şükür adet oldum ve karnım ağrıyor
Sabah kahvaltıyı kendim hazirlamadim
Hasta olduğum için yarım simit 3 zeytin ve peynir
Ara türk kahvesi

Akşam kurufasulye pilav yoğurt

Akşam çay az kuruyemiş bisküvi
Bugün if yok bugün kendime izin verdim yarın devam insallah

Akşam yemeğin 500-550 kalori, sabahki ni de toplamda eklersek, 600 kalori civarındasın...çok güzel maşallah...1 yumurta ile akşama kadar iyi dayanmışsın, akşam da kendini tutmuşsun bence..

Teşekkür ederim canım sizin sayenizde silkelenip kendime geldim. Yoksa durumum kötüydü. Al ver al ver nereye kadar gidecek. Bu akşam eşim baklava almış gelmiş. En son bir dilim bana bırakmışlar ve tahmin edin ben ne yaptım? Sadece kokladım:KK53::KK53: :KK70: :KK70: Çok güzel kokuyordu ama yemedim :rolleyes::rolleyes: Yarışta olmasaydık 3-5 tane yerdim kesin nasılsa yarın dengelerim diye. :KK39:

Kompostoda kayısı erik elma şeftali kurusu vardı, şekersiz, pekmezle yaptım..
Bugün sabah sağlıksız beslendiğim için akşam yememiştim, az önce elim ayağım döküldü, önce 3-5 yerfıstığı ve kabak çekirdeği yedim, hızımı alamadım eşim yemek yerken bi kaç kaşık salata da yedim.:olamaz:

İşte kendini aç bırakınca böyle oluyor. Dengelemek için bile olsa aç bırakma lütfen kendini. Hiç olmazsa komposto değil de bir kase yoğurt ye. Ya da ona benzer proteinli başka bir yiyecek olabilir. Komposto kan şekerini iyice düşürmüştür. Çünkü meyvelerin kendi şekerleri var zaten sen ne kadar şeker katmasan da.

Ben bugun ekmek diye diyeeee ekmeğin içine düştüm bildiğiniz..

Saat 9.00 da 1 has. Yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık, 5 zeytin yarım ev yufkası
15.30 yarım tabak bulgur pilavı, 1 yk arnavut ciğeri, ayran
18.30 2 dilim ekmek peynir
20.00 1 dilim ekmek çikolata, peynir
21.30 ev yapımı puding, etimek
İçim kıyıldı tatlıdan 10-15 tane çilek

Hala aç hissediyorum kendimi.. ekmek böyle işte.. ne kadar çok yersen o kadar acikiyosun..
Çok sağlıksız olmuş sen de farkındasındır çünkü hala aç hissediyorsun. Aynen dediğin gibi karbonhidrat insanın dengesini şaşırtıyor. Yoğurt varsa biraz yoğurt ye canım. Yarın yeniden güzel bir başlangıç yaparsın.
Ben bugün daha yeni kendime.geldim çok şükür adet oldum ve karnım ağrıyor
Sabah kahvaltıyı kendim hazirlamadim
Hasta olduğum için yarım simit 3 zeytin ve peynir
Ara türk kahvesi

Akşam kurufasulye pilav yoğurt

Akşam çay az kuruyemiş bisküvi
Bugün if yok bugün kendime izin verdim yarın devam insallah
Geçmiş olsun canım. Güzel bir menü olmuş ama akşamkiler cısss

İyi akşamlar herkese
Sabah 10.30; 1 h.yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
2.zeytin
2 adet köfte büyüklüğünde karatay ekmeği (yulaf kepeğinden yapılma)
Ara öğün; 15.00; sütlü türk kahvesi
Yarım kivi
5 ade çilek
Akşam 16.30; 1 kase brokoli çorbası
5 kaşık pırasa yemeği
3/4 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre
Spor 50 dk.

Çok güzel bir menü olmuş canım :nazar::nazar::KK9::KK9:

Çok sağlıksız olmuş sen de farkındasındır çünkü hala aç hissediyorsun. Aynen dediğin gibi karbonhidrat insanın dengesini şaşırtıyor. Yoğurt varsa biraz yoğurt ye canım. Yarın yeniden güzel bir başlangıç yaparsın.

Geçmiş olsun canım. Güzel bir menü olmuş ama akşamkiler cısss
Eşimin işleri canı çok istemiş.dun akşamdan ıslattı bana fasulyeyi
Artık olan oldu yarın inşallah kendime gelirsem güzel olacak

Back
X