• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

14.00
yeşil mercimekli omlet içine peynir de kattım
4 yeşil zeytin
2 küçük kare tahin helvası
17.00
3 yk bulgur pilavı

2.5 lt su
45 dk egzersiz
az görünüyor olabilir ama omlet 2-3 kişilikti ve fena tok tuttu beni arada yaparım gene bulgur pilavı da şişiriyor gene de vazgeçemiyorum yahu çok severim o_O

Yeşil mercimekli omlet haaa.. çok marjinal gerçekten tebrik ediyorum canım 👏👏
Yeşil mercimek acayip tok tutuyor. Ben çok seviyorum.. 😋
Ramazanda nasıl besleneceksiniz kizlar.. 1 kere karatayin ekmezsiz ramazan diyetini uygulamistim acikmamistim hiç.. 1 gün denedim yanlış anlaşılmasın.. 🤣🤣
bu yıl oruç tutasim var niyetine girdim bakalım inşallah. 🙏

Ramazanda nasıl besleneceksiniz kizlar.. 1 kere karatayin ekmezsiz ramazan diyetini uygulamistim acikmamistim hiç.. 1 gün denedim yanlış anlaşılmasın.. 🤣🤣
yeşil mercimekli omleti yarışmacıların sağlıklı yemek tarifleri topiğinde gördüm ben de baya doyurucu oldu yeşil mercimeği çok severim zaten
ramazan için planım:ilk hurma+2 bardak su+çorba sonra 5-10 dk dinlenme ana yemek
1-1.5 saat sonra egzersiz
12 gibi ders çalışmaya başlayacağım 1 sade kahve+kuruyemiş veya sağlıklı tatlı
sahura kadar ders çalışırım bu saatlerde bol su ve 1 fincan yeşilçay içeceğim sahurda da yumurtalı kahvaltı yaparım ve kapanış :rapci:

Keçi partisi hiç duymadım canım.. un, yoğurt, karbonat, tuz ve suyla hamur yoğurup biraz kalın açıp (kalın derken 3 mm kadar ) kesiyoruz kare kare. Kızgın yağda kızartıyoruz. Çok güzel kabariyolar, ortası boş oluyo bildiğin. Bu yüzden kabartma adı 😋

hepiniz bu konuda benden çok tecrübelisiniz.. hamilelikte Kilo alınır verilir sağlıklı olunda ikinizde önemli olan o bence❤
Troid ve şeker çok az yüksek çıktı malesef.simdi biraz diyet yapicam.oyuzden burdayım...

Ben ekmek normalde de hiç yemiyorum 3 yıl olacak ve dediğin gibi ekmek aciktiriyo bazen eğlencesine aldık karantinadaydi ya ekmeği akşam çok yedim Ogün
Sahurda yumurta salatası zeytin bal ceviz bu kadar yerim ben

İyi geceler yatayım erken kalkicam. İse gidicem yarın 6 da evden çıkmam lazim en geç 5 buçukta uyanmam lazım (sartlandiriyorum kendimi😬🤫🤣)
Hadi bakalım yarın kalkar kalkmaz yaz merak ettim 🤣

yeşil mercimekli omleti yarışmacıların sağlıklı yemek tarifleri topiğinde gördüm ben de baya doyurucu oldu yeşil mercimeği çok severim zaten
ramazan için planım:ilk hurma+2 bardak su+çorba sonra 5-10 dk dinlenme ana yemek
1-1.5 saat sonra egzersiz
12 gibi ders çalışmaya başlayacağım 1 sade kahve+kuruyemiş veya sağlıklı tatlı
sahura kadar ders çalışırım bu saatlerde bol su ve 1 fincan yeşilçay içeceğim sahurda da yumurtalı kahvaltı yaparım ve kapanış :rapci:
Güzel fikir aklımda bulunsun:KK5:

Ben ekmek normalde de hiç yemiyorum 3 yıl olacak ve dediğin gibi ekmek aciktiriyo bazen eğlencesine aldık karantinadaydi ya ekmeği akşam çok yedim Ogün
Sahurda yumurta salatası zeytin bal ceviz bu kadar yerim ben

Onceden ekmegi kahvaltıda yiyordum sadece.. fakat diyetlerde mutlaka 1 dilim ekmek yiyin diyorlar ya o yüzden 1 dilim yiyorum artık mutlaka..

Tahminlerime göre yarın 73.3 çıkarsın, 100 Gr artı, eksi olabilir..başa baş gidiyoruz:rolleyes:

Yalnız çok telaşlanma sanırım çiğköfteden ya da erken tartılmamdan kaynaklı bilmiyorum bu sabah 74 çıktım. Normalde kaçamaksız 4 günün sonunda buna ek olarak spor da var. 200 gram vermiş olmam imkansız. Ama tabii ki moral bozmuyorum :KK17::KK17:

Yalnız çok telaşlanma sanırım çiğköfteden ya da erken tartılmamdan kaynaklı bilmiyorum bu sabah 74 çıktım. Normalde kaçamaksız 4 günün sonunda buna ek olarak spor da var. 200 gram vermiş olmam imkansız. Ama tabii ki moral bozmuyorum :KK17::KK17:
O halde ben biraz soluklanabilirim:KK48:
Bence de erken tartıldığın içindir..benim de bazen tartıldığım sabah 7 ile öğlen 12 arasında 300-400 Gr oynuyor ilginç bi şekilde.. çiğköfte şişkinlik yapmıştır birazda..yarın çok farklı bi sonuç görürsün eminim..
Günaydın kızlar :KK200:

Ben bugün yine hastanedeyim maalesef. Dün arayıp çağırdılar bugün için. Kurul toplanacakmış mahkum hastalar varmış. Dua edin bugünü kazasız belasız halledeyim.
Dikkat et mesafene, hijyenine canım:dua: inşallah sağlıkla dönersin

Güzel fikir aklımda bulunsun:KK5:

Onceden ekmegi kahvaltıda yiyordum sadece.. fakat diyetlerde mutlaka 1 dilim ekmek yiyin diyorlar ya o yüzden 1 dilim yiyorum artık mutlaka..
Ben o duruma inanmıyorum ekmek gereksiz birşey sadece melemende ihtiyaç duyuyorum sabahları 😂

Günaydın kızlar :KK200:

Ben bugün yine hastanedeyim maalesef. Dün arayıp çağırdılar bugün için. Kurul toplanacakmış mahkum hastalar varmış. Dua edin bugünü kazasız belasız halledeyim.
Allah yanında canım inşallah sagsalim bitirirsin işlerini

Merhaba herkese, bugün karnım.agriyor biraz, sabit ciktim yine, evde 5 çayı menüsü var, onlardan biraz biraz yiyeceğim aksam yemek saatini erkene çekip.

Ben o duruma inanmıyorum ekmek gereksiz birşey sadece melemende ihtiyaç duyuyorum sabahları 😂

Bende anlamıyorum "mutlaka" ekmeği neden tüketiyoruz gerçekten? Bir arkadaş demişti şimdiye kadar ekmek yemiyordum diyetisyene gittim ekmek yemeden kilo verilmez demiş. Ama mantığını kavrayamadim doğrusu.

Back
X