• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanım burdayım... 04.48 hala burdayım.. Ben bu kafayı nerelere vuram :KK70: :KK70: :KK42: :KK42: hee aynen böyleyim.. mutlu şaşkın hüzünlü uykusuz düşünceli.. falan fıstık...
5.38 olmuş... acaba hiç uyumadan geri mi kalksam.. 23 nisan süslemeleri yapmam lazım... kıza şiir okutmak lazım... şimdi millet kaçıncı uykusundadir kim bilir...

Cemrenil ben. Evliyim 2 çocuğum var. 173 boyum. 67 kilom. Hedefim doğumlardan önceki kilom yani 58. Daha önce 12. Takımdaydım. Ocaktı sanırım 4 kilo vererek 62 kilo ile izne çıktım. Döndüğümde takım kapanmıştı. Ben takımda çok motive olmuştum. Yine aynı başarıyı yakalamam lazım. En azından son Aldığım 5 kiloyu vermek ilk hedefim.
Hoşgeldiniz...aşırı fazla kilonuz yok ve de düşük kilolarda kilo vermek zorlaşır..biz çok motiveyiz..hepsini vericez hepsini..kaçamak yoookkk🥰

Taze çıtır çıtır kuşkonmaz aldım
Bununla ilgili bildiğiniz tarif var mı
Yoksa haşlayıp yoğurtla yiyeceğim

Eklentiler

• 27254605-F9C4-4EA8-B1A2-4DC27293E62F.webp
    27254605-F9C4-4EA8-B1A2-4DC27293E62F.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 22
Günaydın kızlar :KK200:

Bugün bayram ve çok mutlu bir gün :KK36::KK36:

Tartıda tam olarak istediğim olmasa da güzel bir rakam gördüm. Biraz daha inermiyim diye sabah ödemini atmayı bekliyorum. Bu arada süsleme yapıyorum. İşlerimi bitirir bitirmez geleceğim :halay::halay:

Aysegul 6666 Aysegul 6666 sabırsızlıkla bekliyorum senin sonucunu :KK48::KK48::KK48:

Gunaydin..

Bende sabah tartıda 79.1 çıktım. Lavaboya çıkamadım. Bizimkiler kahvaltıya bekledikleri içinde hemen tartilip oturdum. Uyanır uyanmaz oldu biraz ama çıkan bu yapacak birşey yok 😒
Geçen hafta 78.6 yanlış hatırlamıyorsam
Bu hafta 79.1 😭😭😭

Evet geçen cumadan beri artılardan geldim bugünlere bu haftayı telafi edeceğim önümüzdeki hafta hedefim 1,5 kg vermek senle bu hedefi birlikte yapalım diyen var mıEn Büyük KK

Benn benn benn 🙏🙏

Taze çıtır çıtır kuşkonmaz aldım
Bununla ilgili bildiğiniz tarif var mı
Yoksa haşlayıp yoğurtla yiyeceğim
Haslandigini biliyorum canım ayrıca vücuttan bolca su attigini

Günaydın kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 68.1
Fark -400 gr.
Daha iyi olabilirdi yedigim pastadan böyle oldu sanırım ama buna da şükür :KK16:

Bu hafta kızma sırası bana geldi galiba :KK70::KK70::KK70: Az olsun öz olsun ama daha iyisi olabilirdi biliyorsun :KK39:

Gunaydin..

Bende sabah tartıda 79.1 çıktım. Lavaboya çıkamadım. Bizimkiler kahvaltıya bekledikleri içinde hemen tartilip oturdum. Uyanır uyanmaz oldu biraz ama çıkan bu yapacak birşey yok 😒
Geçen hafta 78.6 yanlış hatırlamıyorsam
Bu hafta 79.1 😭😭😭

Benn benn benn 🙏🙏

Haslandigini biliyorum canım ayrıca vücuttan bolca su attigini
evet çok faydalı bir sebze şuan tam zamanı bende hafif haşlayacağım ve öyle yiyeceğim belki salata gibi yaparım
Tamam kanka bu hafta senle yarışalım ben şimdi sağlam güZel bir kahvaltı yedim bir ara ve bir ana öğünle günü bitireceğim bol su en az 2 lt be biraz hafif tempoda spor yapacağım ilk günden ipleri sağlam tutacağım
Benim kayınvalidem çorbasını yapıyo ama nası yapıyo hiç bilmiyorum evde denemedim, tadı çok lezzetli oluyo ama çorbanın 😁
eminim güzel olmuştur ama bu tarz çorbalara krema falan konuyor ve ben sebzenin tadını alamıyorum ve en iyisi salata gibi yapacağım
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 68.1
Fark -400 gr.
Daha iyi olabilirdi yedigim pastadan böyle oldu sanırım ama buna da şükür :KK16:
İyi iyi boşver ses etme :sus: onu veremeyenler var:olamaz:

Back
X