- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
Kaptanım burdayım... 04.48 hala burdayım.. Ben bu kafayı nerelere vuram

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanım burdayım... 04.48 hala burdayım.. Ben bu kafayı nerelere vuram
5.38 olmuş... acaba hiç uyumadan geri mi kalksam.. 23 nisan süslemeleri yapmam lazım... kıza şiir okutmak lazım... şimdi millet kaçıncı uykusundadir kim bilir...Kaptanım burdayım... 04.48 hala burdayım.. Ben bu kafayı nerelere vuram![]()
![]()
![]()
hee aynen böyleyim.. mutlu şaşkın hüzünlü uykusuz düşünceli.. falan fıstık...
İnşallahAynen içmeyin böyle şeyler onlar olmadan da çok rahat kilo verebilirsiniz![]()
Hoşgeldiniz...aşırı fazla kilonuz yok ve de düşük kilolarda kilo vermek zorlaşır..biz çok motiveyiz..hepsini vericez hepsini..kaçamak yoookkkCemrenil ben. Evliyim 2 çocuğum var. 173 boyum. 67 kilom. Hedefim doğumlardan önceki kilom yani 58. Daha önce 12. Takımdaydım. Ocaktı sanırım 4 kilo vererek 62 kilo ile izne çıktım. Döndüğümde takım kapanmıştı. Ben takımda çok motive olmuştum. Yine aynı başarıyı yakalamam lazım. En azından son Aldığım 5 kiloyu vermek ilk hedefim.
Taze çıtır çıtır kuşkonmaz aldım
Bununla ilgili bildiğiniz tarif var mı
Yoksa haşlayıp yoğurtla yiyeceğim
Evet geçen cumadan beri artılardan geldim bugünlere bu haftayı telafi edeceğim önümüzdeki hafta hedefim 1,5 kg vermek senle bu hedefi birlikte yapalım diyen var mı![]()
Haslandigini biliyorum canım ayrıca vücuttan bolca su attiginiTaze çıtır çıtır kuşkonmaz aldım
Benim kayınvalidem çorbasını yapıyo ama nası yapıyo hiç bilmiyorum evde denemedim, tadı çok lezzetli oluyo ama çorbanınTaze çıtır çıtır kuşkonmaz aldım
Günaydın kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 68.1
Fark -400 gr.
Daha iyi olabilirdi yedigim pastadan böyle oldu sanırım ama buna da şükür![]()
evet çok faydalı bir sebze şuan tam zamanı bende hafif haşlayacağım ve öyle yiyeceğim belki salata gibi yaparımGunaydin..
Bende sabah tartıda 79.1 çıktım. Lavaboya çıkamadım. Bizimkiler kahvaltıya bekledikleri içinde hemen tartilip oturdum. Uyanır uyanmaz oldu biraz ama çıkan bu yapacak birşey yok
Geçen hafta 78.6 yanlış hatırlamıyorsam
Bu hafta 79.1
Benn benn benn
Haslandigini biliyorum canım ayrıca vücuttan bolca su attigini
eminim güzel olmuştur ama bu tarz çorbalara krema falan konuyor ve ben sebzenin tadını alamıyorum ve en iyisi salata gibi yapacağımBenim kayınvalidem çorbasını yapıyo ama nası yapıyo hiç bilmiyorum evde denemedim, tadı çok lezzetli oluyo ama çorbanın![]()
İyi iyi boşver ses etmeGünaydın kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 68.1
Fark -400 gr.
Daha iyi olabilirdi yedigim pastadan böyle oldu sanırım ama buna da şükür![]()
Hiç bisicik demicem.. korkma bacımGünaydın arkadaşlar
Herkese hayırlı cumalar Ramazan ayınızda mübarek olsun
Geçen cuma 67,2
Bugün 67,2
Sabit![]()