• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam kanka bu hafta senle yarışalım ben şimdi sağlam güZel bir kahvaltı yedim bir ara ve bir ana öğünle günü bitireceğim bol su en az 2 lt be biraz hafif tempoda spor yapacağım ilk günden ipleri sağlam tutacağım

Bende spor yapicam her aksam mutlaka🤸 1.5 kilo demiştin değilmi?? Benim için oldukça iddialı bir hedef 🤯 bide Ramazan var.. Heyecanlıyım oldukcaa :rolleyes:

Peşembe günleri de mi bildirim yapılıyor ☺

Normalde cuma günleri yapıyoruz canım ama yarın oruç tutacak olan arkadaşlar bugün sabahtan bildirim yapacak. Çünkü sahurda yediklerimiz genelde ertesi gün sabahımızı etkiliyor. Bir daha ki cumaya da büyük ihtimal yine aynı uygulamayı yaparız.

Bende spor yapicam her aksam mutlaka🤸 1.5 kilo demiştin değilmi?? Benim için oldukça iddialı bir hedef 🤯 bide Ramazan var.. Heyecanlıyım oldukcaa :rolleyes:

Bence kaçamaksız bir hafta geçirirsen yapabilirsin. Bana bak mesela. Hiç kaçamak yapmadım. Sadece dün birkaç küçük parça yedim. 1.6 verdim. Bence sen daha iyisini yapabilirsin. :KK39:

Bence kaçamaksız bir hafta geçirirsen yapabilirsin. Bana bak mesela. Hiç kaçamak yapmadım. Sadece dün birkaç küçük parça yedim. 1.6 verdim. Bence sen daha iyisini yapabilirsin. :KK39:
Ya kaptanım ancak bu kadar olur ya..ikimizde gramı gramına aynı kiloyu vermişiz..:KK5:
Desene yarış bitmedi, bugun büyük gün, son virajdayııııız :rolleyes:

Sana bi bomba daha atacaktım ama bu durumda ikimizin de bombası çarpıştı💣💣 :KK70:

Geçen cuma 74.1
Bugun. 72.5
Fark. -1600 gr

Ama ben lavaboya çıkamadım yine🤦
Ailecek kahvaltıya oturacağımız için daha da bekleyemedim..Yarın iftardan önce yine tartışalım kaptanım olur mu?
Hahahaha iyi çarpıştık resmen 😂😂 Olur yarın yeniden tartılırız 🥰👏👏👏 Tebrik ediyorum seni de Harika bir sonuç ❤️

Gecen cuma:87.5
Bugun:87.9
Sonuc dogru degil su durumda gene de iyi cikti diyorum kac gundur tuvalete cikamiyorum+aksam yesil mercimek yedim 🤷🏻‍♀️
Bugün yediklerine dikkat edip yarın yine tartıl canım. Hiç olmazsa biraz daha iner aşağıya. Sıkma sakın canını.

Kızlar bu arada eğer yarın işlerim yolunda giderse oruç tutanlar da iftara yakın tartılıp eğer güncel kiloları daha az ise bildirim yapabilirler. Gönül bugün çok dikkatli ol ve yarın yeniden tartıl olur mu?
buna çok sevindim :halay:
aynen öyle 1,5 kg en az hedefimiz seni yakından takip ediyor olacağım :bicak:
Sana bi bomba daha atacaktım ama bu durumda ikimizin de bombası çarpıştı💣💣 :KK70:

Geçen cuma 74.1
Bugun. 72.5
Fark. -1600 gr

Ama ben lavaboya çıkamadım yine🤦
Ailecek kahvaltıya oturacağımız için daha da bekleyemedim..Yarın iftardan önce yine tartışalım kaptanım olur mu?
ayşegüllll bunu nasıl yapıyorsun geçen hafta 2200 bu hafta 1600 bir sırrın Olmalı :kahve: kıskanıyomo_O:spor:

buna çok sevindim :halay:
aynen öyle 1,5 kg en az hedefimiz seni yakından takip ediyor olacağım :bicak:
ayşegüllll bunu nasıl yapıyorsun geçen hafta 2200 bu hafta 1600 bir sırrın Olmalı :kahve: kıskanıyomo_O:spor:

Kaçamak yapmıyor ve yürüyor. Ayrıca her gün menü yazıyor. İncelersen görürsün bence işin sırrı boğazını tutmakta :KK70: :KK70:

Back
X