• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menümü yazayım yoksa yine birşeyler yemeye devam edicem...

Sahur 2.00
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

İftar 20.00
1 kase kıymalı tarhana çorbası
3 yk tavuk sote
6-7 tane kara lahana dolması (tamamen yarma bulgurdan )
1 kase marul cacığı
2 kaşık köz patlıcan salatası
3 tane közlenmiş biber

Yatana kadar 1.5 litre su içebilirsem şükredicem..
Çok yedim çokkk yarın iftara daha dikkatli olucam. Kara lahanaya asla dayanamıyorum o yüzden cok yedim

Çok yemişsin ama gayet sağlıklı bir menü olmuş. Tebrik ederim seni kocaman :KK9: :KK9: Suyu çok içmeye çalış. Ben şimdiden 3 koca bardak içtim.

Kızlar bu haftanın birincisi biz olduk :KK71::sampiyon:

Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Ayrıca Bireyselde Aysegul 6666 Aysegul 6666 birinci, @chentiq üçüncü ve ben de dördüncü oldum. Dördüncüler yazılmıyor :KK70::KK70:
Valla gözlerime inanamadım:KK37::KK71::KK71::KK71::KK71: Bu başarıyı beni gaza getirip destekleyen sevgili kaptanıma ve beni yorumlarıyla yalnız bırakmayan, cesaretlendiren 13.takımın tüm kızlarına ithaf ediyorum:KK28::KK52::KK52::KK52:

Kaptanım biliyorsun , gözüm uzun zamandır o koltuktaydı, bi ara umudum kırılmıştı ama sen inandırdın beni..sana minnettarım:KK52::KK52::KK200:

Hos buldum🤗🤗 guruba aldiginiz icin tesekkur ederim arkasaslar 🥰🥰 34 yaş evli 1 cocuk annesi estetisyenim antalyada yasiyorum boyum 158 ğuncel kilom 86 hedefim 60 kilo evlendigim zaman 56 kiloydum evlendikten ve cocuk olduktan sonra hizla kilo almaya basladim. Ve bu durum sagligimi ve sosyal hayatimi bitirdi. Bi cok diyet denedim basaramdim insallah bu sefer hep birlikte basaririz..takim kurallarini okudum ve kabul ediyorum

Hos buldum🤗🤗 guruba aldiginiz icin tesekkur ederim arkasaslar 🥰🥰 34 yaş evli 1 cocuk annesi estetisyenim antalyada yasiyorum boyum 158 ğuncel kilom 86 hedefim 60 kilo evlendigim zaman 56 kiloydum evlendikten ve cocuk olduktan sonra hizla kilo almaya basladim. Ve bu durum sagligimi ve sosyal hayatimi bitirdi. Bi cok diyet denedim basaramdim insallah bu sefer hep birlikte basaririz..takim kurallarini okudum ve kabul ediyorum
Hoşgeldin canım, elbette birlikte başaracağız :KK200:

Pilav hiç yemesen olurmuş canım. Keşke onun yerine daha doyurucu ve yararlı bir şey yeseydin. Ama ilk gün bu kadar ufak atlatmışsın tebrik ederim seni. Sporunu mutlaka yap. Suyunu da mutlaka tamamla. Ve toplamda kuru kayısı ve ceviz çok olmuş. Onları biraz azaltman lazım. Hareket mutlaka şart. Sporsuz yatma bugün.
Sahurda 2 ye dusurucem.. canım tatli istedi diye yedim yemek ustune.. sporumu yapınca yazicam..
halledicem canim ❤️😍😘

Çok hoşsun canım yaaaaaaa :KK36: :KK70: :KK70:

Senin hoşluğun conem 😍🌺:KK68:

Hoşgeldin cnm hep birlikte başarırız hiç merak etme burası insano çok güzel motive ediyo

Menümü yazayım ben de ilk gün biraz saçmaladım ama bundan sonra telafisini yaparım mutlaka. Ramazanın ilk gününün cumaya gelmesi iyi olmadı :olamaz::olamaz:

Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane küçük sigara böreği
2 yuvarlak ince dilim sucuk

İftar (19:40)
3 kepçe mercimek çorbası
2 tane küçük etli biber dolması (İçinde az miktarda pirinç vardı.)
1 kase salata
1 dilim güllaç, yarım dilim şekerpare (Güllaç elim büyüklüğündeydi?:oops::oops:

Suyu mutlaka tamamlarım. Dışarıda yürüyeceğim ama ne kadar yürürüm şimdilik bilmiyorum. Yürüyünce yazarım.

Tuttuğumuz oruçları Hak kabul eylesin🙏🙏
Karnımda ağrılar.. 😵 yemekten önce bitki çayı içmiştim sanırım ondan

menümü paylasayim madem

Sahur
2 has. yumurta, kuzukulakli domates salatası, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 bardak çay

İftar
1 hurma, bitki cayi, 1 bardak su
2 kepçe çorba, 2 kepçe barbunya, 5 yk tavuklu pirinç pilavı (5 yk çok mu oldu acaba :KK17:), 2 bardak ayran

2 bardak çay, 1 ceviz, 1 kuru kayisi

Sahura kadar su icicem 2 lt. ye tamamlamaya calisicam, 2 saat sonra sporumu yapicam 🤸🏿‍♀️🤸
Şifa olsun insallah

Hoşgeldin grubumuza canım :KK200: inşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın

Menümü yazayım ben de ilk gün biraz saçmaladım ama bundan sonra telafisini yaparım mutlaka. Ramazanın ilk gününün cumaya gelmesi iyi olmadı :olamaz::olamaz:

Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane küçük sigara böreği
2 yuvarlak ince dilim sucuk

İftar (19:40)
3 kepçe mercimek çorbası
2 tane küçük etli biber dolması (İçinde az miktarda pirinç vardı.)
1 kase salata
1 dilim güllaç, yarım dilim şekerpare (Güllaç elim büyüklüğündeydi?:oops::oops:

Suyu mutlaka tamamlarım. Dışarıda yürüyeceğim ama ne kadar yürürüm şimdilik bilmiyorum. Yürüyünce yazarım.

El var el var eli göreydik iyiydi 🤣🤣🤣🤣

Ben bugün sabahtan bi yemeye başladım 55 kiloyu görünce, akşama kadar neler yemedimki yazmasam daha iyi sanırım :KK53: yatına bomba gibi gelcem inşallah bugünü yaşanmamış sayıyorum 😄

Olmaz mutlaka yazmalısın ne yediğini. Bekliyorum menünü :KK39:

O zaman bende ilk menumu yazayim 1 hurma 4 kasik pilav bir tabak slata 200 gr kadar haslanmis tavuk yarim kase corba yarim dilim ekmek küçuk bir kase sutlac 🙄 fazla yedim sanirim 😅

İlk gun hepimizde ufak tefek fazlalıklar var ama ilerleyen günlerde toparlayacagiz eminim❤️

Back
X