- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duuur sen napuosunnnn böle ayy sağlığına bişey olmasa bari uçtun yahu tamam kilo vermen çok güzel de bu hız korkutucu yaa :))) tamamen iyi niyetle yazıyorum lütfen yanlş anlamaGeçen hafta. 74.1
Şimdi. 71.8
Fark. - 2300 Gr![]()
Haklısın, durdum artık, merak etme ciğeriimmDuuur sen napuosunnnn böle ayy sağlığına bişey olmasa bari uçtun yahu tamam kilo vermen çok güzel de bu hız korkutucu yaa :))) tamamen iyi niyetle yazıyorum lütfen yanlş anlama
sağlık lisesi mezunuyum hemşirelik düşünüyorumBak bu sene geçen seneye göre daha şanslısın bir çok konudan muafsın. Hangi bölümü düşünüyorsun peki canım
hocamm ben yapıyorum niye öyle diyorsun çok işime yaradı hareketler pazartesi güncellesen çok iyi olur hareketleri yazarsın ben resim eklerim herkes yapsınGuncellemedim canım yaa çok ilgi olmadı gibi
Ama isterseniz yine yazarım canlarım ben adet olunca tüm dünya duruyor da
Artık sizin için yine güncelleyebilir isterseniz.dayatma yapmayim diye böyle oldu aslında
bugün zaman nasıl geçti anlayamadım daha yeni girebildim siteye kusura bakmayın 86.8 çıktım :)))Kiloverenbiri bildim yaptı mı kızlar ben mi görmedim.
Seni ben yerimsağlık lisesi mezunuyum hemşirelik düşünüyorum
hocamm ben yapıyorum niye öyle diyorsun çok işime yaradı hareketler pazartesi güncellesen çok iyi olur hareketleri yazarsın ben resim eklerim herkes yapsın![]()
Canım ne güzel, vermişsin iştebugün zaman nasıl geçti anlayamadım daha yeni girebildim siteye kusura bakmayın 86.8 çıktım :)))
(dün sabah 87.9 du)
Tamam canımcığım, frene bastım artık, merak etme.. teşekkür ediyorumMaşallah Ayşegülcüm tebrik ediyorum.. ama gerçekten yavaşlaman gerekiyor sanki seninde bildigin ve @pessinus unda dedigi gibi canım
![]()
Aayy inanmıyoruuuum.... gerçekten mi kaptanım? ona bakmamıştım takım birinciliğini görünce ona bakmayı unuttumKızlar bu haftanın birincisi biz olduk
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Ayrıca BireyseldeAysegul 6666 birinci,
chentiq üçüncü ve ben de dördüncü oldum. Dördüncüler yazılmıyor
![]()
Kızlar bu haftanın birincisi biz olduk
![]()
Süpersiniz kızlarrKızlar bu haftanın birincisi biz olduk
![]()
Hoşgeldin canım
[/
13. TAKIM KATILIM FORMU Kullanıcı Adı : İsim (İsteğe Bağlı ): Mesleginiz: Yaşınız : Medeni Durumunuz : Çocuk Sayısı : Yaşadığınız şehir: Boyunuz : Kilonuz: Hedef kilonuz : Kilo alma hikayeniz : Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Tuttuğumuz oruçları Hak kabul eylesin
Karnımda ağrılar..yemekten önce bitki çayı içmiştim sanırım ondan
menümü paylasayim madem
Sahur
2 has. yumurta, kuzukulakli domates salatası, 2 dilim peynir, 3 ceviz, 3 kuru kayısı, 2 bardak çay
İftar
1 hurma, bitki cayi, 1 bardak su
2 kepçe çorba, 2 kepçe barbunya, 5 yk tavuklu pirinç pilavı (5 yk çok mu oldu acaba), 2 bardak ayran
2 bardak çay, 1 ceviz, 1 kuru kayisi
Sahura kadar su icicem 2 lt. ye tamamlamaya calisicam, 2 saat sonra sporumu yapicam![]()
Yeni üye mesaj yazma denemeleriyle karşı karşıyayız.. olacak aşkım az kaldı![]()
Helal olsun size yiğitlerim..Kızlar bu haftanın birincisi biz olduk
![]()