Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok kuzum ne kırması kimseye kirilmadim aksine sanki iyi geliyor burası bana yazacak birilerini buluyoruz 😘😘😘kimin içinde ne var kimse bilemez ki 🤗o yüzden kimseye hiç kirilmadim burulmadim alıştım sanırım bu duruma🙄🙄🙄🙄😘😘😘😘😍😍😍
Rabbim hakkında hayırlısını versin gönlü güzel arkadaşım🤲

Dedim ya canım çok hastalıklar atlattım hatta yuruyemiyordum 2017 de kötürüm olmuştum resmen safra kesemi kaybettim sol yumurtalığın da çikolata kisti çıktı ve Dr almadı çocuğum yok diye dayanılmaz.agrilar.cektim ve sağlığım yavaş yavaş yerine geldikçe bosverdim bebek işine
Eşimde hiç acmıyor bebek konusunu rahatız yani olmayınca insan olmalı diye hırsa geliyor valla o hırsı kaybettim galiba ben belkide Allah kalbime ferahlık verdi iyiyim yani böyle 🥰🥰
Tabiki önce sağlık canım rabbim sagligimizdan düşürmesin inşallah sağlık gidince geri gelmiyor malesef 🙄🙄rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤗🤗🤗yüreğine ferahlık versin 😘😍😍😍rabbim huzurunuzu hiç bozmasın inşallah bende vazgeçmiştim aslında ama eşim o kadar ameliyat vs geçirmesine rağmen ısrarla direniyor bakalım rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah canım yormadan mucize nasip etsin 😘😘😘

Kızlar bu gün hiç uğrayamadım.
Kayınvalidem ve kayınpederim geldi dün.
Bu gün kahvaltı yemek derken tüm gün canım çıktı.
Akşam üzeri de kayınvalidemleri götürdük.
Ancak geldim eve.
Birazdan geçmiş yapacağım inşallah.

Şükür kaptanım teşekkür ederim:) bu hafta kaçıncı sıradayız merak ettim:) bazı takımların ortalaması da baya kötü ama bizimkine hızlıca bir bakayım

Şansımıza en kötü biziz maalesef. Ama haftaya berceste_ berceste_ ve ben çok güzel sonuçlar alıp takımı zirveye oturtacağız. Geçtiğimiz iki hafta kıl payı üçüncülüğü kaçırmıştık. Bu hafta herkes kötü, biz daha da kötüyüz. Demek ki bütün takımlar bayramdan kötü etkilenmiş.

Tabiki önce sağlık canım rabbim sagligimizdan düşürmesin inşallah sağlık gidince geri gelmiyor malesef 🙄🙄rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤗🤗🤗yüreğine ferahlık versin 😘😍😍😍rabbim huzurunuzu hiç bozmasın inşallah bende vazgeçmiştim aslında ama eşim o kadar ameliyat vs geçirmesine rağmen ısrarla direniyor bakalım rabbim sonumuzu hayr etsin inşallah canım yormadan mucize nasip etsin 😘😘😘
Amin inşallah canım zor bir.psikoloji sonuçta sorun kimdeyse karşı taraf için üzülüyor olmasını birazda o yüzden istiyor inşallah bu kış bebeğiniz sizinle olur

Bu nasıl bir geçmiş.
Oku oku bitmez.
Kaptanım bunu günlük kitap okumaya sayalım 16 sayfa var.
Bir gün burada yoktum.
Sayfa kopmuş gitmiş maşallah

Saydım gitti bile canım hızlı hızlı oku bir de benim gibi hepsine cevap yetiştirmeye kalkma sakın çok zamanın gider. Zaman önemli. Oku ama cevap yazma bence :KK70: :KK70: :KK70:

Menümü yazayım.

Kahvaltı (12:30)
Tam buğday ekmeğinden iki tane kaşarlı sucuklu tost
(Toplam 4 dilim tam buğday ekmeği ediyor)
Domates, salatalık

16:30
5 tane can erik

Akşam (18:45)
1 küçük kabak ve yarım havuçtan sizin verdiğiniz tariften yaptım.
Üzerine sarımsaklı yoğurt.
Yarım biber dolmasının sadece kabuk, biber kısmı
1,5 dilim tam buğday ekmeği

Su 3 lt spor şimdilik yok. Yapınca yazarım.

Cuma menü ( biraz saçma oldu bu gün)
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Domates
3 zeytn
1 yemek kaşığı biber domates sote
1 kk peynir

Öğlen 14.30
1 tane yağı düzdürülmüş tonbalığı
1 kase salata

Akşam 19.00 ( akşam Geç kaldı )
2 yumurtadan omlet ( az kaşar ekledim 🙈🙈)
Bol salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği

2 litre su
30 dk Leslie.
Kitap okumadım. Ama yatmadan önce kesinlikle 15 sayfa okuyacağım. Okuyunca yazarım.

Dimi 😀😀 2017 yılıyla bugün ki analizleri mi karşılaştıralım mi birlikte ben aslında şuan 89 kiloyum ödem olmasa

Haftaya senden iyi bir sonuç gelecek zaten. Varsa elinde analiz karşılaştıralım. Senin bu kadar kilo alman imkansız zaten. Büyük ihtimal bu haftanın sonuncusu sensin ama sebebini biliyoruz zaten hiç sorun yok. :KK39: Diyetisyene gitmekle çok doğru bir iş yaptın :KK9::KK9::KK9:

Cuma menü ( biraz saçma oldu bu gün)
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Domates
3 zeytn
1 yemek kaşığı biber domates sote
1 kk peynir

Öğlen 14.30
1 tane yağı düzdürülmüş tonbalığı
1 kase salata

Akşam 19.00 ( akşam Geç kaldı )
2 yumurtadan omlet ( az kaşar ekledim 🙈🙈)
Bol salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği

2 litre su
30 dk Leslie.
Kitap okumadım. Ama yatmadan önce kesinlikle 15 sayfa okuyacağım. Okuyunca yazarım.

Bence saçma olmamış gayet güzel olmuş. 19:00 bu mevsim için geç bir saat değil. Ama en son saat. O aklında olsun. Suyu biraz arttırman lazım. Spor gayet güzel. Kitap için de :KK36: :KK36:

Haftaya senden iyi bir sonuç gelecek zaten. Varsa elinde analiz karşılaştıralım. Senin bu kadar kilo alman imkansız zaten. Büyük ihtimal bu haftanın sonuncusu sensin ama sebebini biliyoruz zaten hiç sorun yok. :KK39: Diyetisyene gitmekle çok doğru bir iş yaptın :KK9::KK9::KK9:
Kaptanım beğendin mi salatayı ben bugün yine yaptım:)
Ben de saçma menümü paylaşayım görün de kızın bana:) bugün diyet dışı bir gündü.
9.30
Sucuklu omlet 20 gr kadardı sucuk,25 gr kadar kaşar,2 dilim ev yapımı ekmek,1 tatlı kaşığı kadar fıstık ezmesi,1 ceviz
14.00
1 kupa sütlü kahve,1 sufle
18.30
1 kaseye yakın kırmızı mercimek çorbası,4-5 sıkım çiğköfte,yarım kase kabak salatası,ve 4-5 kaşık makarna. Hiç olmadı deyin deyin farkındayım yemek yapmadım evdekilerle idare ettik. Yarın normale döneceğim inş bugün karbonhidratın dibine vurdum. Su şimdilik 3 lt oldu. Spor henüz yok olur mu bilmiyorum

Şansımıza en kötü biziz maalesef. Ama haftaya berceste_ berceste_ ve ben çok güzel sonuçlar alıp takımı zirveye oturtacağız. Geçtiğimiz iki hafta kıl payı üçüncülüğü kaçırmıştık. Bu hafta herkes kötü, biz daha da kötüyüz. Demek ki bütün takımlar bayramdan kötü etkilenmiş.
İnşallah canım yani biliyorsun normalde de çok yemiyorsun ama beni hormonların mahvediyor inşallah dediğin gibi haftaya çok güzel olacak:KK68::KK68:

Back
X