Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım ben 5 kere yaptım tüp bebek 4.denemefe tuttu 12 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum 10 yıllık evliyim 😔😔😔8 yıldır uğraşıyoruz kışa nasip olursa 6.denemeyi yaptiracam rabbim bu defa rast getirir inşallah kurtuluruz bu dertten çok zor evde tek kalmak bazen kapının hiç calmamasi çocuklu ailelere hasretle bakmak 😔😔😔bilmiyorum belki yeri değil bunları yazma nin ama 10 yıl dile kolay ne dolmusum bi bilsen😔😔😔
Canım benim.. Herşeyin hayırlısı.. bizler için ne hayırlı bilemiyoruz.. içinizi karartacak şeyler anlatmak istemem burada sadece şunu diyim geçmişte çocuk denemeleri bizimde olmuştu bazen keşke olsaydı yönüm olurdu diyorum ama birlikteliğin ayrılıkla sonuçlandığını görünce şükrediyorum.... Yoksa ben ne ayrilabilirdim, ne donebilirdim de okuyabilirdim.. hayat.. birde hep, çocuğum olsa bile, durumum iyi olursa ve eşimde isterse bir çocuk evlat edinmeyi çok isterdim.. ne çocuğum oldu ne evlat edinebildim ayrı mesele ama ileride yapicam dogurmasamda edinicem 😍😍. Önce evlenmeye karar vermem lazim.. kafamın karışıklığı yüzünden benimle evlenmek isteyen adamida kaçırdım elimden😂😂😂 bı daha öyle işli aşlı, düzenini oturtmuş tek eksiği eşi olan bir adam bulabilir miyim bilmiyorum 😁😁
Amannn Allah herkesin gönlüne göre versin, herkes için hayirlisi neyse o olsun..❤️❤️❤️

Canım menün sanki biraz fazla geldi bana: kızatma, kızarmış tereyağlı ekmek ve 8 kaşık pirinç pilavı...ama bugün güzel bi sonuç almıştın, ödül günü gibi oldu sanırım, afiyet olsun😋
Nasılsın, ruh halin düzeldi mi biraz? Canını sıkan belli bi durum yoktur inşallah? Regl döneminde hepimizde oluyo garip haller😩
Vallahi canım gerçekten çok.. kahvaltının hayalinindunden kurmuştum zaten kendime ödüldü. Ama pilav çok oldu 😒
Daha iyiyim güzelim teşekkür ederim 😍😍
derse verdim kendimi😁

Dedim ya canım çok hastalıklar atlattım hatta yuruyemiyordum 2017 de kötürüm olmuştum resmen safra kesemi kaybettim sol yumurtalığın da çikolata kisti çıktı ve Dr almadı çocuğum yok diye dayanılmaz.agrilar.cektim ve sağlığım yavaş yavaş yerine geldikçe bosverdim bebek işine
Eşimde hiç acmıyor bebek konusunu rahatız yani olmayınca insan olmalı diye hırsa geliyor valla o hırsı kaybettim galiba ben belkide Allah kalbime ferahlık verdi iyiyim yani böyle 🥰🥰
❤️❤️❤️
herşeyiyle mükemmel 😀
bugün senin kaçamak günün heralde bunhafta başka yapmazsın diye düşünüyorum 🤔
ufff niye bu kadar muntazam istikralı bir menü olur ki :kahve:
İnsallah Canım yapmamayı düşünüyorum 😁❤️🌺
İSİMSPORSU
LAydLİNe
Berceste_:nazar::nazar:
Ayşegül6666
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp86
chentiq
Gonul83
İlaymilla
Elifff80
pessinus
candy_candy
marbling
dira90
cemrenil
Horika olmuş horikaa eline sağlık canım 😍😍😍

Kız naptın 3 saat.
Pestilin çıkmıştır.
Maşallah.
Çarşı bize 40 dakika uzaklıkta gidip gelmem 1 buçuk saat alışveriş yapmam da 1 buçuk saat çok yoruldum cokkk ayaklarıma kara sular indi 😎😎şimdi 1 bardak süt icecem regl öncesi acikip dururum bu kadar açken yatamam bari dedim 1 bardak süt iceyim😍😍😍🙄🙄🤗

Çarşı bize 40 dakika uzaklıkta gidip gelmem 1 buçuk saat alışveriş yapmam da 1 buçuk saat çok yoruldum cokkk ayaklarıma kara sular indi 😎😎şimdi 1 bardak süt icecem regl öncesi acikip dururum bu kadar açken yatamam bari dedim 1 bardak süt iceyim😍😍😍🙄🙄🤗
İyi olmuş canım.
Ben de yarın süt almaya gitsem mi diye düşündüm. Bu gün uğradık ama süt bitmiş.
Gitgel 1 saat. Hem gözümde büyüyor. Hemde gelirken elimde 5 litre süt ile nasıl yokuş çıkacağım diye düşünüp vazgeçtim.

Canım benim.. Herşeyin hayırlısı.. bizler için ne hayırlı bilemiyoruz.. içinizi karartacak şeyler anlatmak istemem burada sadece şunu diyim geçmişte çocuk denemeleri bizimde olmuştu bazen keşke olsaydı yönüm olurdu diyorum ama birlikteliğin ayrılıkla sonuçlandığını görünce şükrediyorum.... Yoksa ben ne ayrilabilirdim, ne donebilirdim de okuyabilirdim.. hayat.. birde hep, çocuğum olsa bile, durumum iyi olursa ve eşimde isterse bir çocuk evlat edinmeyi çok isterdim.. ne çocuğum oldu ne evlat edinebildim ayrı mesele ama ileride yapicam dogurmasamda edinicem 😍😍. Önce evlenmeye karar vermem lazim.. kafamın karışıklığı yüzünden benimle evlenmek isteyen adamida kaçırdım elimden😂😂😂 bı daha öyle işli aşlı, düzenini oturtmuş tek eksiği eşi olan bir adam bulabilir miyim bilmiyorum 😁😁
Amannn Allah herkesin gönlüne göre versin, herkes için hayirlisi neyse o olsun..❤❤❤

Vallahi canım gerçekten çok.. kahvaltının hayalinindunden kurmuştum zaten kendime ödüldü. Ama pilav çok oldu 😒
Daha iyiyim güzelim teşekkür ederim 😍😍
derse verdim kendimi😁

❤❤❤

İnsallah Canım yapmamayı düşünüyorum 😁🌺

Horika olmuş horikaa eline sağlık canım 😍😍😍
Hepimiz için rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah kuzum benim rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah canım tanımıyorum seni ama içime çok iyi niyetlisin diye doğuyor rabbim o iyi temiz kalbine göre versin 🤗🤗değerini bilecek insanlara rast getirsin canımmmm😘😘😘😍😍

İSİMSPORSU
LAydLİNe
Ayşegül6666
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp86
chentiq
Gonul83
İlaymilla
Elifff80
pessinus
candy_candy
marbling
dira90
cemrenil

Canım bunu ben ana sayfaya koyup güncelleyeyim. Benim değişiklik yetkim var. Günlük sen hazırla. Şu üst kısma da günleri yaz istersen. Bir de menü sekmesi ekle. O zaman tek listede hallederiz.

İSİMSPORSU
LAydLİNe:nazar::nazar:
Ayşegül6666
Efsun64
polokey2244
Kiloverenbiri
krtp86
chentiq
Gonul83
İlaymilla
Elifff80
pessinus
candy_candy
marbling
dira90
cemrenil

berceste_ berceste_ tatlım mesajı cevapla kısmından alıyorsun alıntı kısımlarını silip tekrar kullanabiliyorsun. Öyle götürebiliriz bu tabloyu.

Back
X