Herkes kendinde olmayanı istiyo galibaYok daha sureci planlayacagizcok eglenceli
Gecmis olsun canim atlattin sukur.. bundan sonra senin icin hayirlisi neyse o olsun
Nasıl özendim...
Saca gur diyebilmek lukstur benim de bir kez perma tecrubem var 3-4 yilda toparlandi aralarda kopuklar falan vardi. Sacimi omuzlarinda kestirdim duz, sampuanida biraktim ya ufaktan dalgalanmaya basladi hosuma gidiyo acayip..
Sikayet etmeyin bence kivircik dalgali saclar cok havalı duruyor
Seni kiskaniyordum bugün yine kıskandımbende istiyorum kamp taa ağustosa kadar nasıl sabredecem ben yaa
Çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun inşallahiyi geçti gibi ama sıralamalar nasıl olur bilmiyorum
sınavdan sonra büyük boşluk oldu bende yeni yeni kendime geliyorum pazartesiden itibaren menülerimi yazmaya başlarım
Gelirim bak eşin de dönüp bu çadıra nasıl sığacak dediğinde cevap veremezsinGel bi gün birlikte gidelim
Benim de öyleydi işte kabardigi için yazın açık hiç kullanamiyorsun hep tepeden bağla bir de kurutmak sorun iyice kesinlikle eğer böyle 6sy olacak sa çok güzel oldu bunu evde de yapıyorlarmış ama ben cesaret edemem Amerikan fönüYa çok pratik bi kere düz saç yıka çık mis gibibenimkini yıkadıktan sonra bide yatıştırmam lazım kabarmasın diye hergün mecburen elektriklenmeyi alsın diye kremliyorum falan, kıvır kıvır güzel duruyo ama uğraştırıyo ya, toplasam saçım çok uzun değil yanlarda kaçıyo saçlar uçuşuyo falan çok sinir bozucu
Öylede bunaliyorum artık açık oluncaBenimki şöyle oluyor toplamazken iyi toplayınca ilk dakikalarda dolgun sonra yapışıp tuhaf bir hal alıyor bağladıktan sonra bir daha açamıyorum yıkanması gerekiyor. O yüzden çoğu zaman açık geziyorum:)
Size birsey anlaticam birgun buraya evlendim diye gelebildim
3 yildir tanidigim biri var ama bir vesileyle tanismistim. Ne ciktik, ne sevgili muhabbeti ne bir cay kahve icmisligimiz var.. ayni sehirdeyiz bu arada. Ara ara iste insta da kisa kisa konusuyoruz oyle yine bir proje vardi kisin birlikte calisicaz. Benim asil meslek uzerine o zaten bu konuda uzman. Bunun uzerine muhabbet ediyorken oraydi buraydi evlenelim dedik ama gayet saka uzerinden gidiyoruz evraklari hazirla nikah dairesinde bulusucaz falan ev surda yasariz boyle olur derken is ciddiye bindi yarin kahve icicez
Gecen hatirlarsaniz demistim ben eger birgun evlenirsem pat diye olmali vs... Gayet is ciddiye bindi saskinim hala..kimseye soylemeyi dusunmuyorum size soyluyorum iste evlendim diye gelirsem sasirmayin
Vaz mi gecirecen yoksaOlmaz önce seni benden istemesi lazımŞaka bi yana sende numaram var mı? Bu konuyu bi konuşalım senle bi ara
Teşekkür ederim canım, inşallah sende hedefine sağlıkla ulaşırsınHayırlı olsun ne güzelDarısı başımıza ☺
Bu kupayı, bana inanıp peşimi bırakmayan
sevgili kaptanımLAydLiNe ve tüm 13. Takım'a ithaf ediyor ve onlar için kaldırıyorum
Bu başarı hepimizin canlarım, iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım hepinizi, biz kocaman bir aileyiz
Biyerde okumuştum cnm doğruluğu varmı bilmiyorum ama vucudun bu yeni kiloya alışması lazımmış bi süre kilo almadan aynı kiloda kalmak çok önemliymiş bu süreçte, kionun vucuda oturması sabitlenmesi için istikrarla düzenli beslenmeye devam etmek lazım falan yazıyodu, kilonuzu sabitkedikten sonra arada kaçamaklar olsada kolay kolay almazsınız kilo falan yazıyoduTeşekkür ederim canım, inşallah sende hedefine sağlıkla ulaşırsın
Kilo vermekten zor olanı, kiloyu korumakmış,dira90 dediğinde tuhafıma gitmişti, korumak vermek kadar zor olamaz diye düşünmüştüm, şimdi onu yaşayarak anladım. Sanırım bundan sonrada kilomu korumak için diyet yapacağım
Çünkü 2 gün dikkat etmedim, hemen biraz almışım
O boşluğu ben de kızımda yaşadım canım. Hayırlısın olsun hakkınızda inşallahiyi geçti gibi ama sıralamalar nasıl olur bilmiyorum
sınavdan sonra büyük boşluk oldu bende yeni yeni kendime geliyorum pazartesiden itibaren menülerimi yazmaya başlarım
Gelirim bak eşin de dönüp bu çadıra nasıl sığacak dediğinde cevap veremezsin
Vaz mi gecirecen yoksabencede eclenmesin dimi
Teşekkür ederim canım, inşallah sende hedefine sağlıkla ulaşırsın
Kilo vermekten zor olanı, kiloyu korumakmış,dira90 dediğinde tuhafıma gitmişti, korumak vermek kadar zor olamaz diye düşünmüştüm, şimdi onu yaşayarak anladım. Sanırım bundan sonrada kilomu korumak için diyet yapacağım
Çünkü 2 gün dikkat etmedim, hemen biraz almışım
Yok ya niye olmasın iyi bir insanda olur kısmet iştePek mantıklı gelmedi bu iş bana
Biyerde okumuştum cnm doğruluğu varmı bilmiyorum ama vucudun bu yeni kiloya alışması lazımmış bi süre kilo almadan aynı kiloda kalmak çok önemliymiş bu süreçte, kionun vucuda oturması sabitlenmesi için istikrarla düzenli beslenmeye devam etmek lazım falan yazıyodu, kilonuzu sabitkedikten sonra arada kaçamaklar olsada kolay kolay almazsınız kilo falan yazıyodu
Yok ya niye olmasın iyi bir insanda olur kısmet işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?