Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkes kendinde olmayanı istiyo galiba

Benim de öyleydi işte kabardigi için yazın açık hiç kullanamiyorsun hep tepeden bağla bir de kurutmak sorun iyice kesinlikle eğer böyle 6sy olacak sa çok güzel oldu bunu evde de yapıyorlarmış ama ben cesaret edemem Amerikan fönü

Öylede bunaliyorum artık açık olunca
Birazda düz olsun bakalım bu devamlı fonlu olacak olması da avantaj birilerinde kalıyorum zor.oluyo benim saç

Olmaz önce seni benden istemesi lazım Şaka bi yana sende numaram var mı? Bu konuyu bi konuşalım senle bi ara

Hayırlı olsun ne güzel Darısı başımıza ☺
Teşekkür ederim canım, inşallah sende hedefine sağlıkla ulaşırsın
Kilo vermekten zor olanı, kiloyu korumakmış, dira90 dediğinde tuhafıma gitmişti, korumak vermek kadar zor olamaz diye düşünmüştüm, şimdi onu yaşayarak anladım. Sanırım bundan sonrada kilomu korumak için diyet yapacağım
Çünkü 2 gün dikkat etmedim, hemen biraz almışım

Sonuna kadar hak ettin canım maşallah sana

Biyerde okumuştum cnm doğruluğu varmı bilmiyorum ama vucudun bu yeni kiloya alışması lazımmış bi süre kilo almadan aynı kiloda kalmak çok önemliymiş bu süreçte, kionun vucuda oturması sabitlenmesi için istikrarla düzenli beslenmeye devam etmek lazım falan yazıyodu, kilonuzu sabitkedikten sonra arada kaçamaklar olsada kolay kolay almazsınız kilo falan yazıyodu

iyi geçti gibi ama sıralamalar nasıl olur bilmiyorum
sınavdan sonra büyük boşluk oldu bende yeni yeni kendime geliyorum pazartesiden itibaren menülerimi yazmaya başlarım
O boşluğu ben de kızımda yaşadım canım. Hayırlısın olsun hakkınızda inşallah

Aynen bizden ayrılmaman lazım Ben de kilomu koruyamadığım için buradayım ve her şeyi bildiğim halde

Çok doğru çünkü ben ikinci hamilelikten sonra verdiğim kiloları geri almadım. Benim kilo almamın sebebi akşam yemeğinin geç vakte kalması ve hareketsizlik. Uzun süre 60 lı kilolarda kaldım. Ne zaman ki Kırıkkale'ye tayin oldum. İşler değişti. Yeni şehirler bana hiç yaramıyor kilo konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…