İyiyim canım bu hafta gideceğimiz için evde koşuşturmaca var ayrıca oğlum bir an olsun durmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazamıyorum. Menü cıslardan oluşmuş ama eritmişsindir bir kısmını diye düşünüyorum. Tartıda büyük fark göremiyorum ben ayrıca vaktim hiç olmuyor spor yapamıyorum yarın da vaktim hiç olmayacak pek umutlu değilim ortağım. Hayırlısı diyorum artık. Umarım sen verirsin. Ayrıca çalışmaya başlayacak olmana sevindim kolaylıklar diliyorum sana. Aman menülerine dikkat et çalışırken orada pilav vs yiyordun hatırlıyorum umarım çalışırken daha temiz beslenirsin eskiye nazaran:)Bugun haber geldi otelden 3 unde basliyoeum nasil mutlu oldum bilemem.. simdilik ukrayna pazari aciliyormus..
Dedim ya sabah bisikletle gidemedim denize malum toto sorunsali.. tramvayla gidip yiruyerek döndüm. İs yerinden de haber gelince ihtiyaçlarımi tamamlamak icin ciktim bugun toplam 15.923 adim atmisim. Ve de disarda yemek durumunda kaldim sporumu yapicam ama yine en azindan bugun yediklerimi eriteyim..
pessinus canim neredesin iyimisin goremedim seni??
Yine de vereyim menumu hazir abartmis veLAydLiNe da buradayken
13.30 1 simit, karpuz, peynir
19.00 ekmek arasi et döner
Eve gelince bir kac 3-4 tane uzum 2 dilim karpuz
Suyu 3 e tamamlarim
Kitap insanin anlam anlayisi devam bugun bi 15 sayfa anca okuyabildim
O artık heyecandan eritir yeni bir aşka yelken açıyorİyiyim canım bu hafta gideceğimiz için evde koşuşturmaca var ayrıca oğlum bir an olsun durmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazamıyorum. Menü cıslardan oluşmuş ama eritmişsindir bir kısmını diye düşünüyorum. Tartıda büyük fark göremiyorum ben ayrıca vaktim hiç olmuyor spor yapamıyorum yarın da vaktim hiç olmayacak pek umutlu değilim ortağım. Hayırlısı diyorum artık. Umarım sen verirsin. Ayrıca çalışmaya başlayacak olmana sevindim kolaylıklar diliyorum sana. Aman menülerine dikkat et çalışırken orada pilav vs yiyordun hatırlıyorum umarım çalışırken daha temiz beslenirsin eskiye nazaran:)
Tanirsam cayarim tutarsizim cunkuAaaa hadi hayırlısı olsun canım iyice tanı sonra karar ver 🖒
Dengeelmeyi ogrendim canim olculu yerim, en azindan saati duzenli olacak daha kontrollu olabilirim diye düşünüyorum.. tesekkur ederim canım sanada kolay gelsin.. cocukla zor gercekten.. Allah yardimcin olsun.. izin hazirligi telasli oluyor sen dikkat et asil.. oldugu kadar olsunİyiyim canım bu hafta gideceğimiz için evde koşuşturmaca var ayrıca oğlum bir an olsun durmuyor yerinde sürekli peşinde koşuyorum yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazamıyorum. Menü cıslardan oluşmuş ama eritmişsindir bir kısmını diye düşünüyorum. Tartıda büyük fark göremiyorum ben ayrıca vaktim hiç olmuyor spor yapamıyorum yarın da vaktim hiç olmayacak pek umutlu değilim ortağım. Hayırlısı diyorum artık. Umarım sen verirsin. Ayrıca çalışmaya başlayacak olmana sevindim kolaylıklar diliyorum sana. Aman menülerine dikkat et çalışırken orada pilav vs yiyordun hatırlıyorum umarım çalışırken daha temiz beslenirsin eskiye nazaran:)
Hayır kesinlikle yapma öyle birşey animak çok önemli yaaTanirsam cayarim tutarsizim cunkumantik boyutuna varmadan evlenmeli
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım şaşkınım ne diyeceğimi bilemedim. Umarım sonu güzel biter:)Tanirsam cayarim tutarsizim cunkumantik boyutuna varmadan evlenmeli
Gorecegiz cok egleniyorum anlatamam.. ben hala saka saniyorum geyik muhabbetinide severim yaa.. yakin cevresinden bir iki kisiye soyleyince ben sokO artık heyecandan eritir yeni bir aşka yelken açıyor
Bazen hunileri takasım geliyor:) şimdilik hazırlık yapılacakları listeleme çamaşırları yıkamaya başlama şeklinde yarın ve cuma gaza basarım artık. Öyle aşırı yorduğum yok kendimi ama evde yapılacak alınacak edilecekleri yapmaya çalışıyorumDengeelmeyi ogrendim canim olculu yerim, en azindan saati duzenli olacak daha kontrollu olabilirim diye düşünüyorum.. tesekkur ederim canım sanada kolay gelsin.. cocukla zor gercekten.. Allah yardimcin olsun.. izin hazirligi telasli oluyor sen dikkat et asil.. oldugu kadar olsun
Çok tatlısın ama öncesinden tanisiyormussunuz çok eğlenceli ya herşeyi anlat buradan tamam mien bı sevdiğim seyyGorecegiz cok egleniyorum anlatamam.. ben hala saka saniyorum geyik muhabbetinide severim yaa.. yakin cevresinden bir iki kisiye soyleyince ben sok
Hala komigime gidiyor detaylar yarin konusulacakbircok sey konusuldu da sanirim surec planlamasi yapacagiz
Adamın aklında varmış demek ki böyle bir şey pat diye düğün hazırlık vs nasıl yapılsın başka türlü.Gorecegiz cok egleniyorum anlatamam.. ben hala saka saniyorum geyik muhabbetinide severim yaa.. yakin cevresinden bir iki kisiye soyleyince ben sok
Hala komigime gidiyor detaylar yarin konusulacakbircok sey konusuldu da sanirim surec planlamasi yapacagiz
Umarim canim.. yapi olarak acayip gelenekciyimdir ailede herkestrn beklenir benden beklenmez bazi olmazsa olmazlarim vardir.. dusundum de normalini de yasadim bi hayrini gordum mu yok.. flortum sevgilim de oldu.. sonuc yine yok.. bir de boyle deneyim bakayim.. ben hayatimda gercekten hic cesur olmadim.. bir cilginlik yapmak istiyorum..Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım şaşkınım ne diyeceğimi bilemedim. Umarım sonu güzel biter:)
Yarin detaylari anlatirim.. ya diyorum nasil soyluyosun millete çıldırıyorum ama cok guluyorum yaa... Gorucu usulu gibi birsey mi diyolarmis evet oyle sayilir diyorum diyoÇok tatlısın ama öncesinden tanisiyormussunuz çok eğlenceli ya herşeyi anlat buradan tamam mien bı sevdiğim seyy
Güle güle kullan canım.1 temmuz Çarşamba
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık biber sövüş
Ara yok
Öğlen marketten hazır diyet yoğurdu
Form bisküvi
Ara yeşilçay elma
Akşam
Tonbalikli salata
Spor 1 saat yürüyüş ve squat 75 tane
Bugün kuaför gunumdu güzel oldu kizlar sevdim ben böyle kendimi
Hadi bakalım ortak.Tartıldım canım iyi gidiyor şimdi rakipler duymasınben hergün günde 10 defa tartılıyorum...
Ben senin menülerde önce spora bakıyorum.Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta omlet
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir
10 badem
Akşam 17.00
1 kabaktan yemek
3 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
2.5 lt su içildi..
Spor sabah
60 dk eliptik yapıldı
30 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk step tahtasında step yaptım
Akşam spor
2 saat çok tempolu yürüyüş yapıldı dışarda...
Sen canımsın kuzum.Bende harikayim
Bu kupayı, bana inanıp peşimi bırakmayanEki Görüntüle 2656812
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 680. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Liste birincisiAysegul 6666 (13. Takım) kocaman tebrikler!
Teşekkürler canımGüle güle kullan canım.
Menü de harika.
Afiyet olsun
Heyecanla bekliyor olacam ayy hadi inşallah canımYarin detaylari anlatirim.. ya diyorum nasil soyluyosun millete çıldırıyorum ama cok guluyorum yaa... Gorucu usulu gibi birsey mi diyolarmis evet oyle sayilir diyorum diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?