Süpersin canim harika inşallah bizler de kısa sürede kurtuluruz kilolardan gerçi seninki kadar kısa biraz zorBu kupayı, bana inanıp peşimi bırakmayan
sevgili kaptanımLAydLiNe ve tüm 13. Takım'a ithaf ediyor ve onlar için kaldırıyorum
Bu başarı hepimizin canlarım, iyi ki varsınız, iyi ki tanımışım hepinizi, biz kocaman bir aileyiz
Teşekkür ederim canım, inşallah kurtulacaksınızSüpersin canim harika inşallah bizler de kısa sürede kurtuluruz kilolardan gerçi seninki kadar kısa biraz zorsuperssinnnn
Bu da karnem kızlarEki Görüntüle 2656642
Aysegul 6666 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (652. Etap) : 92,50
Bitiş Kilosu (680. Etap) : 65,80
Verilen Toplam Kilo : 26,70
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 28,86%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,07%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 989
Sevgili Aysegul 6666 12 Aralık 2019 (652. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 654. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 26 Haziran 2020 (680. etap) tarihinde toplamda 26,70 kilo vermiş olarak ve 75 kilo olan hedefini 153% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 13. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Bende ilkini gorucu usulu yaptım ve hala da bunu savunuyorum asla kucumsemem.. ki istatistiklerde gorucu usulu evliliklerin daha uzun sürdüğü yonundeHeyecanla bekliyor olacam ayy hadi inşallah canımbirde bende görücü usulü evlendim daha düzeyli oluyor ki ben de denedim diğer türlüsünü falan filan ama nasip herşey Allah belirler bazı şeyleri
Küçümseme yani gelenekçi olmak iyidir
Bunu hiç bilmiyorum. Evde yapılabiliyor mu?ben saçıma botox yaptırmıştım çook iyi gelmişti saçlarım canlanmıştı ve dolgun durmuştu ... yapan varsa oralarda tavsiye ederim botox
Hayırlı olsun ne güzelBu da karnem kızlar
Ortim bağa gidince benim dengem bozuldu pek umutlu değilim. Orda çok dikkat edemedim bugün evde daha çok dikkat ettim. Bu hafta için üzgünüm ama haftaya dönüşüm muhteşem olacakSelam kızlar...
Bugün burası çok sıcak bunaldım yaa. İnsanın yemek falan aklına gelmiyor bu sıcakta.
UZAYIM ortim durumlar nasil gidiyor cumaya var mı bişeyler
Keratin iyi geliyor. Ben evde de keratin şampuan yapmaya çalışıyorum. Kuafördeki gibi çok etkili olmasa da fena değil. Saçlarının gür olması ne güzel. Benim ki inceldi iyice. Gür saçları severim.Sağol canım pandemiden dolayı iyice kaldı ben kendim boyayamiyorum saç çok bende kendim boyadım berbat oldu saçım neyse şimdi keratin bakım yapiliyo eğer hoşuma giderse tavsiye ederim sizede
Ciddi ciddi nikah dairesine gitmek için mi anlaştınızUmarim canim.. yapi olarak acayip gelenekciyimdir ailede herkestrn beklenir benden beklenmez bazi olmazsa olmazlarim vardir.. dusundum de normalini de yasadim bi hayrini gordum mu yok.. flortum sevgilim de oldu.. sonuc yine yok.. bir de boyle deneyim bakayim.. ben hayatimda gercekten hic cesur olmadim.. bir cilginlik yapmak istiyorum..tabi yarin nikah dairesine gitmeyecegim bakalim nolacak
Ben sac bakımından çok anlamam kuaföre giderim o yapar. Keratin önemli gercekten bu dinde kaeratin bakimiymis zatenKeratin iyi geliyor. Ben evde de keratin şampuan yapmaya çalışıyorum. Kuafördeki gibi çok etkili olmasa da fena değil. Saçlarının gür olması ne güzel. Benim ki inceldi iyice. Gür saçları severim.
iyi geçti gibi ama sıralamalar nasıl olur bilmiyorum
Benim saçlarım kıvırcık baya hemde bende düz saç istiyorumBirde cok isterdim sacim kıvırcık olsun..
Kız Allah iyiliğini versin çok hoşsun vallaSize birsey anlaticam birgun buraya evlendim diye gelebildim
3 yildir tanidigim biri var ama bir vesileyle tanismistim. Ne ciktik, ne sevgili muhabbeti ne bir cay kahve icmisligimiz var.. ayni sehirdeyiz bu arada. Ara ara iste insta da kisa kisa konusuyoruz oyle yine bir proje vardi kisin birlikte calisicaz. Benim asil meslek uzerine o zaten bu konuda uzman. Bunun uzerine muhabbet ediyorken oraydi buraydi evlenelim dedik ama gayet saka uzerinden gidiyoruz evraklari hazirla nikah dairesinde bulusucaz falan ev surda yasariz boyle olur derken is ciddiye bindi yarin kahve icicez
Gecen hatirlarsaniz demistim ben eger birgun evlenirsem pat diye olmali vs... Gayet is ciddiye bindi saskinim hala..kimseye soylemeyi dusunmuyorum size soyluyorum iste evlendim diye gelirsem sasirmayin
Benim de kıvırcıkla dalgalı arasında:) belirgin kocaman bukleler var. Millet saçıma özeniyor ben de senin gibi düz saçlılara. Hatta üniversitede sürekli düzleştiriyor ya da fön çektiriyordum saçımı uzun süreli mahvettim 3-4 yılda ancak toparladı. Ama şu bir gerçek ki doğumlar saçın yapısını değiştiriyor azaltıyor. Çok gür saçlarım vardı şimdi sadece gür diyebiliyorum daha da azalmazsaBenim saçlarım kıvırcık baya hemde bende düz saç istiyorum
Ya çok pratik bi kere düz saç yıka çık mis gibiBenim de kıvırcıkla dalgalı arasında:) belirgin kocaman bukleler var. Millet saçıma özeniyor ben de senin gibi düz saçlılara. Hatta üniversitede sürekli düzleştiriyor ya da fön çektiriyordum saçımı uzun süreli mahvettim 3-4 yılda ancak toparladı. Ama şu bir gerçek ki doğumlar saçın yapısını değiştiriyor azaltıyor. Çok gür saçlarım vardı şimdi sadece gür diyebiliyorum daha da azalmazsa
Günaydın cnmGünaydınlar kızlar umarım bol eksili bir gün yaşarız
Benimki şöyle oluyor toplamazken iyi toplayınca ilk dakikalarda dolgun sonra yapışıp tuhaf bir hal alıyor bağladıktan sonra bir daha açamıyorum yıkanması gerekiyor. O yüzden çoğu zaman açık geziyorum:)Ya çok pratik bi kere düz saç yıka çık mis gibibenimkini yıkadıktan sonra bide yatıştırmam lazım kabarmasın diye hergün mecburen elektriklenmeyi alsın diye kremliyorum falan, kıvır kıvır güzel duruyo ama uğraştırıyo ya, toplasam saçım çok uzun değil yanlarda kaçıyo saçlar uçuşuyo falan çok sinir bozucu
Benimki şöyle oluyor toplamazken iyi toplayınca ilk dakikalarda dolgun sonra yapışıp tuhaf bir hal alıyor bağladıktan sonra bir daha açamıyorum yıkanması gerekiyor. O yüzden çoğu zaman açık geziyorum:)
Yok daha sureci planlayacagizCiddi ciddi nikah dairesine gitmek için mi anlaştınızçok eğlenceli
Gecmis olsun canim atlattin sukur.. bundan sonra senin icin hayirlisi neyse o olsuniyi geçti gibi ama sıralamalar nasıl olur bilmiyorum
sınavdan sonra büyük boşluk oldu bende yeni yeni kendime geliyorum pazartesiden itibaren menülerimi yazmaya başlarım
Nasıl özendim...Benim saçlarım kıvırcık baya hemde bende düz saç istiyorum
Benim de kıvırcıkla dalgalı arasında:) belirgin kocaman bukleler var. Millet saçıma özeniyor ben de senin gibi düz saçlılara. Hatta üniversitede sürekli düzleştiriyor ya da fön çektiriyordum saçımı uzun süreli mahvettim 3-4 yılda ancak toparladı. Ama şu bir gerçek ki doğumlar saçın yapısını değiştiriyor azaltıyor. Çok gür saçlarım vardı şimdi sadece gür diyebiliyorum daha da azalmazsa
Sikayet etmeyin bence kivircik dalgali saclar cok havalı duruyorYa çok pratik bi kere düz saç yıka çık mis gibibenimkini yıkadıktan sonra bide yatıştırmam lazım kabarmasın diye hergün mecburen elektriklenmeyi alsın diye kremliyorum falan, kıvır kıvır güzel duruyo ama uğraştırıyo ya, toplasam saçım çok uzun değil yanlarda kaçıyo saçlar uçuşuyo falan çok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?