Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Süpersin canim harika inşallah bizler de kısa sürede kurtuluruz kilolardan gerçi seninki kadar kısa biraz zor superssinnnn

Bu da karnem kızlar

Bende ilkini gorucu usulu yaptım ve hala da bunu savunuyorum asla kucumsemem.. ki istatistiklerde gorucu usulu evliliklerin daha uzun sürdüğü yonunde

Selam kızlar...
Bugün burası çok sıcak bunaldım yaa. İnsanın yemek falan aklına gelmiyor bu sıcakta.
UZAYIM ortim durumlar nasil gidiyor cumaya var mı bişeyler
Ortim bağa gidince benim dengem bozuldu pek umutlu değilim. Orda çok dikkat edemedim bugün evde daha çok dikkat ettim. Bu hafta için üzgünüm ama haftaya dönüşüm muhteşem olacak Sende durumlar nasıl?

Sağol canım pandemiden dolayı iyice kaldı ben kendim boyayamiyorum saç çok bende kendim boyadım berbat oldu saçım neyse şimdi keratin bakım yapiliyo eğer hoşuma giderse tavsiye ederim sizede
Keratin iyi geliyor. Ben evde de keratin şampuan yapmaya çalışıyorum. Kuafördeki gibi çok etkili olmasa da fena değil. Saçlarının gür olması ne güzel. Benim ki inceldi iyice. Gür saçları severim.

Ciddi ciddi nikah dairesine gitmek için mi anlaştınız çok eğlenceli

Keratin iyi geliyor. Ben evde de keratin şampuan yapmaya çalışıyorum. Kuafördeki gibi çok etkili olmasa da fena değil. Saçlarının gür olması ne güzel. Benim ki inceldi iyice. Gür saçları severim.
Ben sac bakımından çok anlamam kuaföre giderim o yapar. Keratin önemli gercekten bu dinde kaeratin bakimiymis zaten

Kız Allah iyiliğini versin çok hoşsun valla hayırlısı olsun inşallah kısmetin nerden gelceği hiç belli olmuyo cidden

Benim saçlarım kıvırcık baya hemde bende düz saç istiyorum
Benim de kıvırcıkla dalgalı arasında:) belirgin kocaman bukleler var. Millet saçıma özeniyor ben de senin gibi düz saçlılara. Hatta üniversitede sürekli düzleştiriyor ya da fön çektiriyordum saçımı uzun süreli mahvettim 3-4 yılda ancak toparladı. Ama şu bir gerçek ki doğumlar saçın yapısını değiştiriyor azaltıyor. Çok gür saçlarım vardı şimdi sadece gür diyebiliyorum daha da azalmazsa

Ya çok pratik bi kere düz saç yıka çık mis gibi benimkini yıkadıktan sonra bide yatıştırmam lazım kabarmasın diye hergün mecburen elektriklenmeyi alsın diye kremliyorum falan, kıvır kıvır güzel duruyo ama uğraştırıyo ya, toplasam saçım çok uzun değil yanlarda kaçıyo saçlar uçuşuyo falan çok sinir bozucu

Benimki şöyle oluyor toplamazken iyi toplayınca ilk dakikalarda dolgun sonra yapışıp tuhaf bir hal alıyor bağladıktan sonra bir daha açamıyorum yıkanması gerekiyor. O yüzden çoğu zaman açık geziyorum:)

evet ya bende hep açık gezerim toplu saçı yakıştıramıyorumda zaten kendime, bide bu kuruma geldiğimde 22 yaşındaydım kıvırcık kız diye çağırırlardı hep beni zaten en küçükleri bendim hepsi 30/40 lı yaşlardaydı 33 yaşıma geldim lakabım hala kıvırcıktık burda yapıştı üstüme

Ciddi ciddi nikah dairesine gitmek için mi anlaştınız çok eğlenceli
Yok daha sureci planlayacagiz cok eglenceli

iyi geçti gibi ama sıralamalar nasıl olur bilmiyorum
sınavdan sonra büyük boşluk oldu bende yeni yeni kendime geliyorum pazartesiden itibaren menülerimi yazmaya başlarım
Gecmis olsun canim atlattin sukur.. bundan sonra senin icin hayirlisi neyse o olsun

Benim saçlarım kıvırcık baya hemde bende düz saç istiyorum
Nasıl özendim...
Saca gur diyebilmek lukstur benim de bir kez perma tecrubem var 3-4 yilda toparlandi aralarda kopuklar falan vardi. Sacimi omuzlarinda kestirdim duz, sampuanida biraktim ya ufaktan dalgalanmaya basladi hosuma gidiyo acayip..

Sikayet etmeyin bence kivircik dalgali saclar cok havalı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…