Hoşgeldin xanim birazdan kaptanımız görür mesajlariniSelam kızlar ben de zayıflamak istiyorum bugün 71 i gördüm tartıda mart ta 66 lara inmiştim aslında boyum 1.53
Kızımdan sonra 52 leri gören ben oğlumdan sonra hiç kilo veremedim yaşım 43 bu arada sanırım onun da etkisi var
Sen kendin için zayıfladım tabii utanirlarsaAynen öyle canım çok gereksizler ama işte ne yaparsın. Utanacaklar inş bu sefer
Hoşgeldin xanim birazdan kaptanımız görür mesajlariniLAydLiNe
Haklısın canım başka şeylere takılırlar. Ben artık onlara laf yetiştirmeye çalışmıyorum eşimle çok tartışma yaşadık bu konuda. Ben söylerim söylenecek varsa diyor ağızlarının payını veriyor gereksiz konuşmalarında. Bugüne gelene kadar tükendim ama onlara karşı pek bir şey hissetmiyorumSen kendin için zayıfladım tabii utanirlarsabu seferde başka biseyle dalga geçerler çok gereksizler çok
harikasın ortağım veeeeee şampiyon bizizzzzz hadi kupayı kaldıralımmmGelsin kilo bildirimi.
Geçen cuma : 91.3 kg
Bu cuma : 89.3 kg
Fark : 2 kg
Yüzde : % 2.19
hedefe az kaldı canım çok iyiBen de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.2
Bugün 66.6
Fark 600 gr.
Kilo veren rakiplerimizi tebrik ediyorum birinci olamayacağız belli ki ama olsun kilo vermelerine vesile olduysak ne alâ:) @marbling nerelerdesin ortim?
teşekkürler canım , bu takım ve sen bana iyi geliyorsunÇok güzel bir sonuç canım tebrikler
Çok şükür canım ama 62-63 görmeden bırakmayı düşünmüyorum:)hedefe az kaldı canım çok iyi
Çok şükür canım ama 62-63 görmeden bırakmayı düşünmüyorum:)
güzel haberleri merakla bekliyoruz bakalım değişimine tepkiler ne olacakİzne giderayak iyi oldu canım 66 ları görmek çok şükür. Bakalım ne tepkiler alacağım.beni 80 li kilolarda görenler de var son olarak o yüzden tepkileri merak ediyorum. En çok da eşimin ailesinin tepkilerini merak ediyorum sağolsunlar kilo alınca iğneli şeyler söyleyip hatta kayınvalidem benden zayıfken kilosuyla hava atarken bakalım şimdi zayıflamışsın diyecek mi. Eşim kilo almasa da ona hep kilo almışsın bu ne göbek diye laf söylüyorlar sinir oluyorum onlara. Bakalım bu gidişte neler olacak
Çok teşekkür ederim kaptanım bu zamana kadar bırakmadıysam inan ki sizin sayenizde yoksa çabucak pes ederim ben normalde. İnşallah mezun olup karnemi alacağım:)Seni mezun edersem çok mutlu olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?