Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Haftaya dengelersin canım üzülme sakın. Zaten böyle olacak koruma dönemi. Bir ileri bir geri. Başka türlü zor zaten

Gelsin kilo bildirimi.
Geçen cuma : 91.3 kg
Bu cuma : 89.3 kg
Fark : 2 kg
Yüzde : % 2.19
geçen hafta:84.4
bu hafta:85
bu hafta aileme uydum aylar sonra onlarla yedim yemekleri +600 gram ile kapatıyorum bu bana büyük ders oldu
arada olur böyle durumlar duzeltirsin haftaya
Ben de bildirimimi yapayım
Geçen hafta 67.2
Bugün 66.6
Fark 600 gr.
Kilo veren rakiplerimizi tebrik ediyorum birinci olamayacağız belli ki ama olsun kilo vermelerine vesile olduysak ne alâ:) @marbling nerelerdesin ortim?
Günaydın arkadaşlar
Ben bu hafta diyetime uydum ve
92.1 geldim bu hafta tatlı krizleri ne girmedim iyiyim çok şükür
Geçen hafta 94
Bu hafta 92.1
Hepinizi tebrik ederim.

Olur tabi. Aslında yaz dönemi biraz sıkıntılı eşimin memleketine gitme durumu var tatilde var planda bir kaç hafta sonra da girebilirim listeye sorun değil free den devam ederim bir müddet.

Mezun olmadan ayrılamıyorum takımdan demi kaptanım, nası yapsam bilemedim spordan dolayı olduğum kilodan bile az görünüyorum acayip sıkılaştım daha fazla vermesem iyi olcak gibi

Maalesef canım. Biraz daha ver alırsın sonra nasılsa yeniden. Bu kadar gelmişken mezun olmadan ayrılma zaten

Benimki de kayınvalidemin şişko lafıyla başlamıştı.
Bende ona inat başladım.
Ama şimdi kendimi mutlu etmek için yapıyorum.m
Sinir oluyorum bu insanlara katşılarındaklere laf sokmaya ne meraklılar.

Sen kendin için zayıfladım tabii utanirlarsa bu seferde başka biseyle dalga geçerler çok gereksizler çok
Bu konuda sana katılıyorum.
İnsanlar kendi eksikliklerini kapatmak için seni zayıf noktadan vurur.
Ben artık çok muhatab olmuyorum insanlarla.
Vallahi sıkıldım.
Ama şunu da anlamıyorum seni ezrne yaranmak için çabaları var. Parası olup aklı olmayanlara hörmet ediyorlar. Parası olduğu için. Bana çok garip geliyor. Sanki parasını onunla paylaşacak.
Aman çok dertlendim bu gün gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…