- 12 Nisan 2009
- 8.312
- 29.328
- 1.073
- 43
Tebrik ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim
Çok teşekkürler canım evet zor oldu bu sefer ama gelebildim şükür ki evimdeyim. Pzartesi tartılıp bildirim yapacağım cuma günü listede olabilirmiyimK krtp86 ve @Aysegul 6666 kızlar sizi free listeye alırken mezuniyet kilonuzu etap başlangıç kilosu olarak aldım ki her hafta mezuniyet kilonuzdan ne kadar uzakta olduğunuzu görün istedim. Haftalık kilonuzu siz aklınızda tutarsınız artıkBöyle takibi daha kolay olacak gibi. Beğenmezsek haftaya değiştiririz.
Gonul83 altta ismini gördüm canım. Ne yaptın gidebildin mi evine? İyi misin?
Hoşgeldin inşallahhh bu sefer hep birlikte hedefe ulaşacağız 🖒Merhaba kızlar
iyi aklamlar hepinize, ara ara geliyorum ben sonra kaybolan tiplerdenim
LAydLiNe hatırlar beni sanırım kaçaklar listesine yazmış adımı da zaten
yaz geçti, korona, tatil, yeme içme ve ben 78 kiloyeni diyetimin ilk günü ve ben nasıl bir yol izliycem bilmiyorum
ada81 ile konuşunca takıma gel istersen dedi bir selam vereyim dedim, inşallah sürekli gelebilirim eger kabul ederseniz tabi
Hoşgeldin canimÇok teşekkürler canım evet zor oldu bu sefer ama gelebildim şükür ki evimdeyim. Pzartesi tartılıp bildirim yapacağım cuma günü listede olabilirmiyim
Tebrikler
Hoşgeldin inşallahhh bu sefer hep birlikte hedefe ulaşacağız 🖒
Yeter ki pes etme ısrarla devam edersen tıkır tıkır gidecek o kilolar 🖒🖒hoşbulduk canım inşallah adacım ya, valla 78 çok fena bir kilo
Yeter ki pes etme ısrarla devam edersen tıkır tıkır gidecek o kilolar 🖒🖒
Merhaba hosgeldiniz hesabiniz sonra hesap detaylari bölümünden yapabilirsiniz güzel bir uygulamainşallah canım
şu alttaki çizelgeyi nasıl yaptın
yeni bir sistem sanırım
Hoşbulduk şekerim iyiyim, sen nasılsın? aşağı yukarı aynıyız ama ben çok mutluyum çünkü 2 ay boyunca hiç kilo almadım hatta çok az da olsa verdim her Türkiye tatilinde en az 5 kg alırdım Buda benim için bir başarı. Bende öyle senle yarışıyorum ve yeni rakiplere de açığım 2-3 ayda bu işi bitirmek istiyorum artıkHoşgeldin canimnasılsın tartı sonucunu bende merak ediyorum ... hala seninle yarışıyorum
![]()
Merhaba hosgeldiniz hesabiniz sonra hesap detaylari bölümünden yapabilirsiniz güzel bir uygulama![]()