Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

K krtp86 ve @Aysegul 6666 kızlar sizi free listeye alırken mezuniyet kilonuzu etap başlangıç kilosu olarak aldım ki her hafta mezuniyet kilonuzdan ne kadar uzakta olduğunuzu görün istedim. Haftalık kilonuzu siz aklınızda tutarsınız artık :KK39: Böyle takibi daha kolay olacak gibi. Beğenmezsek haftaya değiştiririz.
Gonul83 Gonul83 altta ismini gördüm canım. Ne yaptın gidebildin mi evine? İyi misin?
Çok teşekkürler canım evet zor oldu bu sefer ama gelebildim şükür ki evimdeyim. Pzartesi tartılıp bildirim yapacağım cuma günü listede olabilirmiyim

Merhaba kızlar

iyi aklamlar hepinize, ara ara geliyorum ben sonra kaybolan tiplerdenim

LAydLiNe LAydLiNe hatırlar beni sanırım kaçaklar listesine yazmış adımı da zaten

yaz geçti, korona, tatil, yeme içme ve ben 78 kilo :( yeni diyetimin ilk günü ve ben nasıl bir yol izliycem bilmiyorum

ada81 ada81 ile konuşunca takıma gel istersen dedi bir selam vereyim dedim, inşallah sürekli gelebilirim eger kabul ederseniz tabi

Merhaba kızlar

iyi aklamlar hepinize, ara ara geliyorum ben sonra kaybolan tiplerdenim

LAydLiNe LAydLiNe hatırlar beni sanırım kaçaklar listesine yazmış adımı da zaten

yaz geçti, korona, tatil, yeme içme ve ben 78 kilo :( yeni diyetimin ilk günü ve ben nasıl bir yol izliycem bilmiyorum

ada81 ada81 ile konuşunca takıma gel istersen dedi bir selam vereyim dedim, inşallah sürekli gelebilirim eger kabul ederseniz tabi
Hoşgeldin inşallahhh bu sefer hep birlikte hedefe ulaşacağız 🖒

Hoşgeldin canim 🤗🤗 nasılsın tartı sonucunu bende merak ediyorum ... hala seninle yarışıyorum 😂😂😊
Hoşbulduk şekerim iyiyim, sen nasılsın? aşağı yukarı aynıyız ama ben çok mutluyum çünkü 2 ay boyunca hiç kilo almadım hatta çok az da olsa verdim her Türkiye tatilinde en az 5 kg alırdım Buda benim için bir başarı. Bende öyle senle yarışıyorum ve yeni rakiplere de açığım 2-3 ayda bu işi bitirmek istiyorum artık :KK49:

İyi akşamlar kızlar dünkü menüm
Sabah 9:30
Soğanlı omlet 1 yumurta ve 1 soğandan
3 küçük dilim peynir
Yarım domates ve yeşil biber
3 adet zeytin
Öğle 14:00
Fırında tavuklu patates (1 but ve 3-4 dilim patates )
Yarım kase Mercimek çorbası
Şehriye salatası 3 kaşık

Akşam 20:00
Menemen ve 2 dilim diyet ekmeği
2 çay bardağı çay

Spor olarak boya badana temizliğe devam
Su hiç hatırlamıyorum çok yoğun ve yorgundum ne içtim bilmiyorum 🤦‍♀️

İyi akşamlar arkadaşlar
Yarından sonra daha aktif olacağım inşallah.

Kahvaltı 9.00: 2 kutu aktivia 2 dilim ananas 2 yk yulaf ezmesi
Ara 11.00: Bir bardak yeşil çay
Öğlen 13.00:Bamya yemegi + 1 kutu aktivia
Ara 16.30: 2 kepekli grissini + 1 dilim peynir
Akşam 19.00: Kabak yemeği + 1 kutu aktivia

Su 3 lt spor ev temizliği + 1 saat yürüyüş.

Günaydın kızlar bol eksili haftalar diliyorum. Bugün aylar sonra ilk kez okula gideceğiz biraz gerginim hayırlısı bakalım

Günaydın canlar😊
Sabah 11:30
Çeyrek porsiyon omlet
3-4 küçük dilim peynir
Yarım domates ve salatalık
1 küçük lokma peynirli börek
1 dilim kızarmış hellim peyniri

Öğle yemeği ya da atıştırmalık yemeye hiç fırsatım olmadı
Akşam 19:30
1 kase tavuk çorbası

Spor evin eksikleri için saat 12 den 18 e kadar mağaza mağaza gezdim üstüne eve gelip aldığım tabak çanağı yıkadım evin kalan yerlerini temizledim. Üstüne hastalandım. Temizlikte bitti bende🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Su yoğunluktan dolayı 1 litre bile içememişimdir muhtemelen hatırladığım 2 bardak var sadece😅

Günaydın kızlar, hafta sonu ipin ucu birazcık kaçtı regl oldum ve tatlı krizlerine girdim, kahvaltıda çeyrek beyaz ekmek yedim falan 😬

Back
X