Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok teşekkürler canım evet zor oldu bu sefer ama gelebildim şükür ki evimdeyim. Pzartesi tartılıp bildirim yapacağım cuma günü listede olabilirmiyim

Bilmiyorum canım liste meselesini bildirimini yaptıktan sonra bakarım girip giremeyeceğini. Sen düzenli gelmeye başla artık.

Ay ada senle birebir aynı kiloya geldik müthiş bir rekabet bizi bekliyor haberin olsun bu cuma seni geçerim garanti artık öbür haftaya ne olur bilmem :KK45:

bu aralar vucudumda hararet var böyle sıcaklı hissediyorum ve az terliyorum ... bu sabah spor yaptım her zamankinden az terledim ... sanırım havalar değişiyor onun etkisi .....

ev halkı zeytinyağlı biber dolması sarması istedi şimdi onu yapmaya gidiyorum... yarın da kızımın özel dersi başlayacak onu derse götürecem oradan b12 iğnesi vurulmaya geçerim... hergün bi yoğunluğum var bu yaz nasıl geçti hiç anlamadım :KK51: :KK51:

Kızlar merhaba.
Bu nasıl bir yoğunluktur
Anlamadım gitti.
Yoğunluk hiç bitmiyor ki canım bizlerde de aynı. Dinleneceğim vakit bile aklımda yapılacaklar olduğundan dinlenemiyorum bu sıra:( nasılsın okulun ilk günü nasıl gitti?

Kızlar ya bugün okula gidip de arkadaşların kıskanmayla karışık imrenme bakışlarını görünce,candan hocam nasıl zayıflamışsın ne yaptın nasıl yaptın sözlerini duyunca çok mutlu oldum ben. Marttan bu yana 6-7 kilo arası vermiştim demek ki baya farkediliyor okuldaki herkesten övgüler aldım çok güzeldi:) sizinle de paylaşayım dedim biraz daha motive oldum devamını da yapacağım:)

Kızlar ya bugün okula gidip de arkadaşların kıskanmayla karışık imrenme bakışlarını görünce,candan hocam nasıl zayıflamışsın ne yaptın nasıl yaptın sözlerini duyunca çok mutlu oldum ben. Marttan bu yana 6-7 kilo arası vermiştim demek ki baya farkediliyor okuldaki herkesten övgüler aldım çok güzeldi:) sizinle de paylaşayım dedim biraz daha motive oldum devamını da yapacağım:)
Çok güzel canım , bu sözler insanı çok motive ediyor 🖒🖒

İyivakşamlar kızlar
Sabah 09.00; yulaf lapası
Öğlen 2 parça ızgara tavuk
Izgara patlıcan,kabak,biber
Ayran
Ara öğün 16.00; 5 tane grissini
Akşam 20.00 2 tane fırında yağsız unsuz kabak mücver
Su 2 litre
30 dk. Spor

Kızlar, bugun ben de okula gidince bazı arkadaşlar önce tanıyamadı, bazıları da şaşkınlık geçirdiler, çünkü en son 1,5 yıl önce görmüşlerdi beni ve 92 kilo civarındaydım.. Herkes soru yağmuruna tuttu, nasıl zayıfladın, nereye gittin, diyetisyenin kim diye... Benim sırrım, takımım dedim 😉

Canım mutlaka birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine yazman lazım. Önemli bir konu. Eğer yazmazsan ceza alırız. Ve almamamız lazım.
Tamam kaptanım.inşallah en kisa sürede yazacağım.

Kızlar, bugun ben de okula gidince bazı arkadaşlar önce tanıyamadı, bazıları da şaşkınlık geçirdiler, çünkü en son 1,5 yıl önce görmüşlerdi beni ve 92 kilo civarındaydım.. Herkes soru yağmuruna tuttu, nasıl zayıfladın, nereye gittin, diyetisyenin kim diye... Benim sırrım, takımım dedim 😉

Ayyyy darısı benim başıma 😍İnşallah beni görenlerde tığ gibi olmuşsun derler.

İyi geceler arkadaşlar

Kahvaltı 09.00: 2 yumurtalı mantarlı omlet domates salatalık 2 ceviz 5 badem
Ara : Bir bardak yeşil cay
Öglen 13.30: Peynirli salata
Ara : 3 kepekli grissini
Akşam 19.00:Tavuklu salata

3 lt su - spor yok

Günaydın kızlar :KK200:

Anlaşılan bugün kimse uyanamamış :olamaz::olamaz:

Herkes iyi mi?

Back
X