Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese merhaba. Direkt buraya yazdığım için affınıza sığınıyorum ama Cuma yarışmasına katılmak istiyorum ve mümküne bu takımda katılmak istiyorum. Süreç hakkında bilgim var, 7-8 yıl kadar önce, yarışmaya uzun süre dahildim. Son bir yılda 20 kilo alınca insülin direncim olduğunu öğrendim. Şu an 93-94 arası bir yerdeyim. Dün itibariyle insülin direnci için de ilaca başladım. Rejim ve spor zaten yapıyordum, ilaçla beraber vermeye başlayacağımı umuyorum. Takımınız, üyelerinizin kilosu bana daha yakın olduğu ve sayınız da çok fazla görünmediği için dikkatimi çekti. Her gün 40 dakika ter içinde kalacak kadar hızlı tempoda yürüyorum. Şu ilaç da kilo verdiriyor diyorlar. Umut vaat eden bir yarışmacı olabilirim yani. :KK48: Takdir kaptanın, cevabınızı bekliyorum.

Hoş geldin canım aramıza :KK68: Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Formumuzu doldurup burada paylaşırsan çok sevinirim. Kendi gelen üyeleri de ayrıca seviyorum tercih edilmek güzel oluyor :KK200:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Sağlık her şeyden önemli. :KK68:

Ben de listeye giremiyorum maalesef. Çok artıdayım. Hafta sonu kampta kaçırmanın cezasını çektim bu hafta.
Ben öyle kaçırmadım da canım dikkatli yemeye çalıştım ama sindirim sorunu yaşıyorum ve sürekli ağrı. +800 gr dayım düşün halimi spor da yapıyorum akşam erken de yiyorum üç gündür aynı hiçbir değişiklik yok halbuki hafta sonu ciddi - ye düşmüştüm. Çok üzülüyorum strese giriyorum böyle olduğunda:(

Bu arada burda kamuda olan arkadaşlar vardı, esnek çalışma genelgesi geldi malum naptınız evden çalışmaya geçen oldumu, ben büyük ihtimalle geçicem gibi görünüyo geçen seferde evden çalışmıştım, alerjik astımımda var zaten azda olsa riskli gruptayım

Senin adına çok sevindim canım. İyi olacak. Genelge bize de geldi ama bakalım Sağlık Müdürlüğü ya da başhekimlik nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum. Umarım biz de geçeriz esnek çalışmaya çünkü dediğim gibi çember çok daralmaya başladı. Her gün yeni vaka duyar olduk. :KK43::KK43:

Ben öyle kaçırmadım da canım dikkatli yemeye çalıştım ama sindirim sorunu yaşıyorum ve sürekli ağrı. +800 gr dayım düşün halimi spor da yapıyorum akşam erken de yiyorum üç gündür aynı hiçbir değişiklik yok halbuki hafta sonu ciddi - ye düşmüştüm. Çok üzülüyorum strese giriyorum böyle olduğunda:KK43:

Üzme kendini. Nasılsa sindirim sorunundan kaynaklıdır. İyileştiğin zaman tartıda çok güzel bir rakam göreceğine eminim :KK39: Çünkü sen stres yaptıkça gastrit artar.

Üzme kendini. Nasılsa sindirim sorunundan kaynaklıdır. İyileştiğin zaman tartıda çok güzel bir rakam göreceğine eminim :KK39: Çünkü sen stres yaptıkça gastrit artar.
Aynen gerildikçe daha kötü oluyorum. Ya bir de bu hafta okula gittik ya çevredeki okullardan karantina haberleri falan geldi iyice gerildik. Stres bana hiç iyi gelmiyor:(

Hoş geldin canım aramıza :KK68: Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Formumuzu doldurup burada paylaşırsan çok sevinirim. Kendi gelen üyeleri de ayrıca seviyorum tercih edilmek güzel oluyor :KK200:

Hoş buldum. :)

Kullanıcı Adı : Yazagelen
İsim (İsteğe Bağlı ): Funda
Mesleginiz: Ne kast ettiğinize göre değişir. :) Şu an çalışmıyorum. En son çevirmenlik yapıyordum, geleceğim belirsiz. :)
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65 cm
Kilonuz: 94
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 9-10 yaşlarımda başladı. Hiç ince olmadım. Yetişkinlikte en hafif 68 kilo, genelde 70-75 kilo arası oldum. Son bir yıl içinde 90'ları görerek kişisel rekorumu kırdım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı yaşamak için. Kolay iş bulabilmek için. İndirimden kolay kıyafet bulabilmek için. Şişman etiketi yememek için. Şeker hastası olmamak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet.

Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Menü paylaşımı buradan yapılıyor sanırım, ilk mesajda verilen başlıktan uzun süredir yapılmamış. Spor puanlamalarına devam ediyor musunuz, ediyorsanız nasıl kullanılıyor, takım içinde ne işe yarıyor?

Senin adına çok sevindim canım. İyi olacak. Genelge bize de geldi ama bakalım Sağlık Müdürlüğü ya da başhekimlik nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum. Umarım biz de geçeriz esnek çalışmaya çünkü dediğim gibi çember çok daralmaya başladı. Her gün yeni vaka duyar olduk. :KK43::KK43:
İnşallah sizede gelir bi düzenleme cnm, bizimde son zamanlarda müdürlüklerde vakalar çıkmaya başladı, vatandaşı artık içeri almıyoruz bankolar kuruldu ordan hallediyoruz işleri, çift maske takıyorum işyerinde çok zor oluyo valla, allah sonumuzu hayretsin

Menü paylaşımı buradan yapılıyor sanırım, ilk mesajda verilen başlıktan uzun süredir yapılmamış. Spor puanlamalarına devam ediyor musunuz, ediyorsanız nasıl kullanılıyor, takım içinde ne işe yarıyor?
Burdan yapılıyo cnm, akşamları günlük menülerimiz içtiğimiz su miktarı, yaptığımız sporu yazıyoruz birbirimizin menülerini yorumluyoruz, bu aralar herkes izinde sessiz buralar ama yakında dönerler 😊

Burdan yapılıyo cnm, akşamları günlük menülerimiz içtiğimiz su miktarı, yaptığımız sporu yazıyoruz birbirimizin menülerini yorumluyoruz, bu aralar herkes izinde sessiz buralar ama yakında dönerler 😊

Teşekkür ederim cevap için. :)

En az iki memurumuz var galiba grupta. :) Herkese kolaylıklar dilerim.

Pek gelen olmamış. Menü paylaşımını ben başlatayım öyleyse. :)

10:00 1 tabak barbunya pilaki

14:00 1 köfte, 50 gr tavuk göğüs ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt

14:30 Hazır kahve (2 kaşık süt tozlu)

16:00 1 nektari

18:00 1 köfte, 50 gr tavuk göğüs ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt

21:00 1 tabak makarna, 1 dilim kavun

Su: 2,5-3 lt kadar
Spor: 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa)

iyi geceler kızlar.
gelmek istiyorum ama gelemiyorum
okadar yogunum ki

ben özel bir firmada çalışıyorum ve hşç6 vürüs yokmuş gibi geliyor insanlar, allah sonumuzu hayır etsin esnek çalışma olunca maaş ve izinde gidiyor biizm ne olacak belli degil umarım olmaz

LAydLiNe LAydLiNe nasılsın canım

gelip sohbete dahil olmak istiyorum ama vakitle yarışıyorum resmen

Holgeldin Funda bende gönül memnun oldum
Sabah barbunya ilgimi çekti evde kahvaltılık mı yoktu yoksa öyle soğuk soğuk atıştırdın mı
Hele ki 21:00 1 tabak makarnaya aynen şöyle oldum :skandal: zamanla düzelir menün sen benim menüleri gör bide mantılar lokumlar köfteler:eek:

Hoş buldum. :)

Kullanıcı Adı : Yazagelen
İsim (İsteğe Bağlı ): Funda
Mesleginiz: Ne kast ettiğinize göre değişir. :) Şu an çalışmıyorum. En son çevirmenlik yapıyordum, geleceğim belirsiz. :)
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65 cm
Kilonuz: 94
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 9-10 yaşlarımda başladı. Hiç ince olmadım. Yetişkinlikte en hafif 68 kilo, genelde 70-75 kilo arası oldum. Son bir yıl içinde 90'ları görerek kişisel rekorumu kırdım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı yaşamak için. Kolay iş bulabilmek için. İndirimden kolay kıyafet bulabilmek için. Şişman etiketi yememek için. Şeker hastası olmamak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet.

Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoş geldin aramıza😊

İyi geceler arkadaşlar
Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık bir dilim tb ekmek
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öglen 13.30: Bir porsiyon adana ( bulgur pilavini yedim ama pide yemedim) + Bir bardak ayran
Akşam 19.00: Bol yeşillikli peynirli salata
21.00 : Detoks suyu 500 ml

3 lt su içtim sporum 1 saat ütü 🙈

Günaydın canlar😊:KK76:
Geçen hafta 62.1
Bugün 61.8
Giden 300
En son 8 ay önce bu kiloya inip o pandemiden sonra geri almıştım fazlasıyla bu defa öyle olmayacak inşallah 58 gelecek ve daha aşağısı😊😊😊

Mönüye gelelim
Sabah 7:00
3 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
Yarım domates
1 adet yeşil biber
2 adet biber dolgulu zeytin
3 küçük dilim hellim peyniri
3 çay bardağı çay

Ara 10:30
1 adet muz

Öğle13:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
4 dilim fırında patlıcan yemeği

Ara 16:00
Küçük elma
3 adet çiğ badem
Yarım çay bardağı sade kefir

Akşam 17:30
Beyaz lahana çorbası 1 porsiyon
3 yk şehriyeli bezelye yemeği
3 çatal patates salatası

Spor 30dk leslie ve 30 dk bahçe çaprazlama( muhteşem ter attırıyor hayatımda ilk defa bu kadar çapa yaptım😅)
Su 3 litreden fazla

Hoşgeldin canım😊Makarna mı o 21:00 😄 en özlediğim makarna çok severim ama hedef kiloya ulaşana kadar yemek yok inşallah hedefe ulaşınca ama 1 defalık özellikle yapıp yiyeceğim😂

Günaydın arkadaşlar
Valla dün gece öyle bişey yaptım ki😱
Profiterol yedim gece yarısını geçmişken😟
Hep eşimin yüzünden 🙄

Geçen Hafta : 93.6 kg
Bu Hafta : 92.1 kg
Aradaki Fark 1.5 kg a

Mönüye gelelim
Sabah 7:00
3 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
Yarım domates
1 adet yeşil biber
2 adet biber dolgulu zeytin
3 küçük dilim hellim peyniri
3 çay bardağı çay

Ara 10:30
1 adet muz

Öğle13:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
4 dilim fırında patlıcan yemeği

Ara 16:00
Küçük elma
3 adet çiğ badem
Yarım çay bardağı sade kefir

Akşam 17:30
Beyaz lahana çorbası 1 porsiyon
3 yk şehriyeli bezelye yemeği
3 çatal patates salatası

Spor 30dk leslie ve 30 dk bahçe çaprazlama( muhteşem ter attırıyor hayatımda ilk defa bu kadar çapa yaptım😅)
Su 3 litreden fazla

Dikkat ediyorum da aslında menülerin çok güzel ama giden kg az sanırım fazla kilon çok çok az olduğu ya da olmadığı için.
Bende gram gram vermek istiyorum.🙈

Back
X