- 27 Aralık 2018
- 1.146
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.836
- 133
Ben olsam pideden didiklerdim, tebrik ederim bu yüzden. :) Detoks suyu ne oluyor?
Sıcak suyun içine maydanoz limon zencefil tane karabiber ekliyorum.Bekletip içiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam pideden didiklerdim, tebrik ederim bu yüzden. :) Detoks suyu ne oluyor?
Günaydın arkadaşlar
Valla dün gece öyle bişey yaptım ki
Profiterol yedim gece yarısını geçmişken
Hep eşimin yüzünden
Geçen Hafta : 93.6 kg
Bu Hafta : 92.1 kg
Aradaki Fark 1.5 kg a
Yok canım arada pizza lahmacun falan gömüyorum bende hep böyle değil![]()
Spor salonuna gittim daha önce oradaki spor hocam vereceğin kilo azaldıkça verme hızında düşer demişti. Ondan herhalde bu azar azar kilo vermem ama olsun gram gram da olsa gidiyor sonuçta![]()
Merhaba
Ben de kalori hesabıyla zayıfladım, en sevdiğim yöntem
günlük sınırın kaç merak ettim?
Hatırlıyorum aslında ben seni ama tam çıkartamadımBir tane Funda'mız daha vardı ama o mühendisti.
Geçen hafta sonu yaptığım ve hafta içi de devam ettiğim kaçamakların sonucunu tokat gibi gördüm tartıda. Bu hafta da kampa gidiyorum ama bu kez çok daha dikkatli olacağım. Geçen hafta yaptığım hataların hiç birini bu hafta yapmayacağım.
Geçen hafta : 72.6
Bu hafta : 74.9
Fark : - 2.3
Nasıl kilo alınır, nasıl kilo verilir canlı örneğiyim resmen![]()
Zamanla çıkarırız.Çok sey oldum ama mühendis olmadim, o başka Fudna'dır.
2 öğün beslenme diyenler olmus. Intermittent fasting miydi neydi oyle bir sey okudum gecen. Ondan mi bahsediyorsunuz? 14-16 saat hic kalori almamak? Ben de denemek istiyorum, 16 saatin cok faydali olduguna dair çalışmalar varmis, gerci henuz okuma fırsatı bulamadim. Bu aralar mecburen ancak 14 saat yapabiliyorum.
Bu sistemi uygulayan var mi takimda? Varsa düşünceleri, bulguları neler?
Neden o kadar kacamak yaptin Ebru? 5-6 öğün mü yapiyorsun gunde? 2-3 ogun yapip ogun basina daha fazla yemek mideyi de gozu de daha cok doyuruyor sanki. Öteki türlü gözümüz sürekli sıradaki ogun saatinde oluyor.
Bu hafta toparlar ve haftaya tamamini ya da tamamina yakinini geri vermeni dilerim. :)
Canım ben 63,2
Tamam şekerim geliyorum kurtuluşum yokGonul83 Canım listeye girebiliyorsun. Bundan sonra tam katılım sağlayacaksan eğer listeye alıyorum seni. Tamam mı?