Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın arkadaşlar
Valla dün gece öyle bişey yaptım ki😱
Profiterol yedim gece yarısını geçmişken😟
Hep eşimin yüzünden 🙄

Geçen Hafta : 93.6 kg
Bu Hafta : 92.1 kg
Aradaki Fark 1.5 kg a

Nazarlık olsun o unut sen onu :KK39: Bundan sonra dikkat et ama uyma eşine :KK48::KK48: Bu arada sonucun yine muhteşem :nazar::nazar:

Spor salonuna gittim daha önce oradaki spor hocam vereceğin kilo azaldıkça verme hızında düşer demişti. Ondan herhalde bu azar azar kilo vermem ama olsun gram gram da olsa gidiyor sonuçta😊😅

Aslında yasaklı yiyeceklerden yemesen daha iyi gidecek ama sen şuan koruma dönemi gibi besleniyorsun. Ama önemli olan sağlıklı beslenmek. Yakında daha çok şey yazacağım bu konu da da bir türlü işleri hafifletemedim. Yoksa verilecek kilo azaldıkça zaten gram gram gider :KK39:

Geçen hafta sonu yaptığım ve hafta içi de devam ettiğim kaçamakların sonucunu tokat gibi gördüm tartıda. Bu hafta da kampa gidiyorum ama bu kez çok daha dikkatli olacağım. Geçen hafta yaptığım hataların hiç birini bu hafta yapmayacağım.

Geçen hafta : 72.6

Bu hafta : 74.9

Fark : - 2.3

Nasıl kilo alınır, nasıl kilo verilir canlı örneğiyim resmen :oha::kızgın::kızgın:

Hatırlıyorum aslında ben seni ama tam çıkartamadım :KK70::KK70:Bir tane Funda'mız daha vardı ama o mühendisti.

Zamanla çıkarırız. :D Çok sey oldum ama mühendis olmadim, o başka Fudna'dır.

2 öğün beslenme diyenler olmus. Intermittent fasting miydi neydi oyle bir sey okudum gecen. Ondan mi bahsediyorsunuz? 14-16 saat hic kalori almamak? Ben de denemek istiyorum, 16 saatin cok faydali olduguna dair çalışmalar varmis, gerci henuz okuma fırsatı bulamadim. Bu aralar mecburen ancak 14 saat yapabiliyorum.

Bu sistemi uygulayan var mi takimda? Varsa düşünceleri, bulguları neler?

Geçen hafta sonu yaptığım ve hafta içi de devam ettiğim kaçamakların sonucunu tokat gibi gördüm tartıda. Bu hafta da kampa gidiyorum ama bu kez çok daha dikkatli olacağım. Geçen hafta yaptığım hataların hiç birini bu hafta yapmayacağım.

Geçen hafta : 72.6

Bu hafta : 74.9

Fark : - 2.3

Nasıl kilo alınır, nasıl kilo verilir canlı örneğiyim resmen :oha::kızgın::kızgın:

Neden o kadar kacamak yaptin Ebru? 5-6 öğün mü yapiyorsun gunde? 2-3 ogun yapip ogun basina daha fazla yemek mideyi de gozu de daha cok doyuruyor sanki. Öteki türlü gözümüz sürekli sıradaki ogun saatinde oluyor.

Bu hafta toparlar ve haftaya tamamini ya da tamamina yakinini geri vermeni dilerim. :)

*** 13. Takım 689. Etap ***

Elifff80 (92.5///%)
candy_candy (121.8///%)
Restful (93.6///%)
suhas (62.1///%)
ada81(63.3///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 689. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (72.6///%) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
pessinus (67.2///%) Kilosu sabit 680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım Free liste ortalaması : %

Zamanla çıkarırız. :KK70: Çok sey oldum ama mühendis olmadim, o başka Fudna'dır.

2 öğün beslenme diyenler olmus. Intermittent fasting miydi neydi oyle bir sey okudum gecen. Ondan mi bahsediyorsunuz? 14-16 saat hic kalori almamak? Ben de denemek istiyorum, 16 saatin cok faydali olduguna dair çalışmalar varmis, gerci henuz okuma fırsatı bulamadim. Bu aralar mecburen ancak 14 saat yapabiliyorum.

Bu sistemi uygulayan var mi takimda? Varsa düşünceleri, bulguları neler?

Normalde ben bu sisteme karşı bir insandım da son bir konuşma dinledim birkaç gün önce. Detaylı araştırmaya karar verdim. Çünkü kendi vücudumu gözlemlediğim kadarıyla mantıklı geldi. Ara ara bazı arkadaşlar uyguluyor ama dediğim gibi ben henüz net bir kanım yok.

Neden o kadar kacamak yaptin Ebru? 5-6 öğün mü yapiyorsun gunde? 2-3 ogun yapip ogun basina daha fazla yemek mideyi de gozu de daha cok doyuruyor sanki. Öteki türlü gözümüz sürekli sıradaki ogun saatinde oluyor.

Bu hafta toparlar ve haftaya tamamini ya da tamamina yakinini geri vermeni dilerim. :)

Kilo almamın tek sebebi sağlıksız yiyecekler yemek ve hareket etmemek canım. Bile bile lades mevzusu :kızgın:

*** 13. Takım 689. Etap ***

Elifff80 (92.5///%)
candy_candy (121.8///%)
Restful (93.6///%)
suhas (62.1///%)
ada81(63.3///%)

13. Takım ortalaması: % 0.835

*** 13. Takım 688. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (72.6///%) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
pessinus (67.2///%) Kilosu sabit 680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (67.7///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
zeyneppk (77.9///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 12. Takımdan transfer olmak istiyor.

13. Takım Free liste ortalaması : %

Gonul83 Gonul83 Canım listeye girebiliyorsun. Bundan sonra tam katılım sağlayacaksan eğer listeye alıyorum seni. Tamam mı?

Günaydın kk nin güzel hatunları :KK68:

Kaptan yardımcısı olduğumdan beri takıma uğramıyorum şaka gibi:KK53: ama beni mazur görün lakin tatildeyim:21:

Ben bu kadar uğrayamayacağımı düşünmemiştim amaaaa her ne kadar diyet yapamasam da sadece yediğim saate ve paketli gıda tüketmemeye (bu arada kaçıyor özellikle light içeceklerde) dikkat ediyorum asla kilo verdiğimi düşünmüyordum öyle bir hissim yok açıkçası hatta çok şişim (yeni kalktım çünkü 😁) ve günlerdir tartıya çıkmadım ama gram da olsa vermişim🤩

Geçen hafta: 121.8
Güncel: 121.1
Fark: 0.7
Yüzde: 0.57

Önümüzdeki hafta doğum bekliyoruz o yüzden hedefim tartılabilmek sadece:KK70:

Artık artı eksi beni mazur görün datlım hızlar😘 çünkü asla izin alma yoluna girmicem ben o yoldan çıkamıyorum çünkü:KK43: artı görmemeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz

Sizleri çok çok çok özledim 🥰🥰

Back
X