Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Döndüğümde iş yerindeki bilgisayarımla kavuştuğumda takım için güzel mesailer harcayacağım inşallah 🙏

*** 13. Takım 689. Etap ***

Elifff80 (92.5///%)
candy_candy (121.8/121.1/0.7/%0.57)
Restful (93.6/92.1/1.5/%1.60)
suhas (62.1/61.8/0.3/%0.48)
ada81(63.3/63.1/0.2/%0.32)
Gonul83 (64.8/63.2/0.16/%0.02)
679. Etapta izne ayrılan üyenin kilosu 10'a bölündü.

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 688. Etap Free listesi ***

LAydLiNe (72.6/74.9/-2.3/%-3.18) 683. Etapta 72.5 kilo ile izne ayrılan üye
pessinus (67.2/67.9/-0.7/%-1.04)680. Etapta 67.2 kilo ile izne ayrılan üye
Aysegul 6666 (67.7///%) Kilosu sabit 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
krtp86 (53.9/52.9/1/%1.86) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
zeyneppk (77.9///%) 661. Etapta 70.5 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu 12. Takımdan transfer olmak istiyor.
Yazagelen (94///%) 388. Etapta 78.7 kilo ile izne ayrılan üyenin kilosu

13. Takım Free liste ortalaması : %

Günaydın kk nin güzel hatunları :KK68:

Kaptan yardımcısı olduğumdan beri takıma uğramıyorum şaka gibi:KK53: ama beni mazur görün lakin tatildeyim:21:

Ben bu kadar uğrayamayacağımı düşünmemiştim amaaaa her ne kadar diyet yapamasam da sadece yediğim saate ve paketli gıda tüketmemeye (bu arada kaçıyor özellikle light içeceklerde) dikkat ediyorum asla kilo verdiğimi düşünmüyordum öyle bir hissim yok açıkçası hatta çok şişim (yeni kalktım çünkü 😁) ve günlerdir tartıya çıkmadım ama gram da olsa vermişim🤩

Geçen hafta: 121.8
Güncel: 121.1
Fark: 0.7
Yüzde: 0.57

Önümüzdeki hafta doğum bekliyoruz o yüzden hedefim tartılabilmek sadece:KK70:

Artık artı eksi beni mazur görün datlım hızlar😘 çünkü asla izin alma yoluna girmicem ben o yoldan çıkamıyorum çünkü:KK43: artı görmemeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz

Sizleri çok çok çok özledim 🥰🥰

Yalnız şöyle bir haberim var sana tam olarak takıma gelmediğin için kaptan yardımcısı olarak bildirmemiştim seni :olamaz::olamaz: :KK70: :KK70:

Zaten farkındaysan takımda hiç böyle ünvanlara önem vermiyorum. Önemli olan kendini takımdan biri gibi hissetmek diye düşünüyorum. Zaten takımın liste işlerini iki elim kanda da olsa kendim hallediyorum.

Senin şu an yapman gereken tek şey sadece takıma gelmek.

Kardeşinin allah yardımcısı olsun inşallah bir an önce sağlıkla sıhhatle kucağına alır bebeğini ama tartılabilmek gibi bir hedefin olmasın çünkü listedesin mutlaka tartılman gerekiyor. Bu bildirim olayını çok önemsiyorum haberin olsun :KK39:

Yediklerine de dikkat et lütfen. Artı görmemeye çalış :KK4:

Döndüğümde iş yerindeki bilgisayarımla kavuştuğumda takım için güzel mesailer harcayacağım inşallah 🙏

Hadi bakalım bekliyoruz diyeceğim de sen memlekete giderken de büyük hayallerle gitmiştin. Bi anlat bakim noldu o hayaller? :KK20::KK20:

Merhaba hanimlar
Ben bu hafta kilo veremedim inşallah yarindan itibaren devam edip haftaya guzel bir kilo ile devam ederim

Hadi bakalım bekliyoruz diyeceğim de sen memlekete giderken de büyük hayallerle gitmiştin. Bi anlat bakim noldu o hayaller? :KK20::KK20:

Valla kaptanım zaman saatler dakikalar nasıl geçiyor hiç bilmiyorum çok geç uyanıyorum bu da benim modumu çok düşürüyor bir de geldiğimde biraz hava değişimi biraz annemin daş gibi yatağı çok ağrılar çekiyorum tam 4 gündür boynum tutuk zaten kardeşim bizde her gün sürekli bir yeme halindeyiz en son dün kahvaltıda yarım köy ekmeğini ikimiz yiyince dedim ki Melike benim Mersin'e gelin gitmem hayır olmuş resmen 300 kilo olacakmışız burda beraber o da 81 ile gebe kaldı 97 şimdi maşallah doğursa bi çok kilo almamış olacak

Ben de genelde çok güzel kahvaltı ediyorum Balıkesir'imin ekmeğini çok seviyorum kahvaltıdan sonrasına dikkat ediyorum bir daha ekmek yemiyorum falan ama kilo vermek adına bir düzenim yok oturtamadım😔😔 doğum olunca kardeşimin evinde kalicam bir hafta kadar ayın 13ünde de dönüş var eve

İşte böyle kaptanım özetle:KK51: sanırım sorunun kaynağı olmayan uyku düzenim:KK14:

Merhabalar arkadaslar
Ben aranıza yeni katiliyorum
Ismim melek 30 yasindayim 170 boyum ve 80 kiloyum. Evliyim iki cocuk annesiyim. Biri 7 biri 3 yasinda. Hedefim insallah once 75 sonra 70. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum insallah guzel bir paylasim olur hepimiz için

Merhabalar arkadaslar
Ismim melek 30 yasindayim 170 boyum ve 80 kiloyum. Evliyim iki cocuk annesiyim. Biri 7 biri 3 yasinda. Hedefim insallah once 75 sonra 70. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum insallah guzel bir paylasim olur hepimiz için

Merhaba Melek. Ben de Funda, yarışmada eski olsam da bu takımda senin gibi yeni sayılırım. Yaş 33, boy 165, kilo aşağıda. :oops:

Hoş geldin takıma. :)

Merhabalar arkadaslar

Merhaba hoş geldin aramıza 😊

Gruba pek uğrayan olmuyor mu sanki?
Biraz hareketlensek mi? Malum, takım paylaşımları, yarışma motivasyonunda önemli bir etkiye sahip. Hoppa

Kimler neler yapıyor? En işe yarar bulduğunuz yöntemler neler, gerek fizyolojik, gerek psikolojik?
Ciddi kilo verip de kilosunu uzun yıllar koruyan oldu mu? Yarışmadan izne ayrılanlar ya da mezun olanlar genelde daha fazlasıyla dönme eğiliminde gibi görünüyor. Bunu engellemek için uzun süreli stratejiler belirlemek gerekiyor sanırım. :)

Iyi aksamlar kızlar ben listemi paylaşayım
Sabah
Iki haşlanmış yumurta
Bir domates
7 8 tane zeytin
7 8 tane yesil biber
Iki kaşık seftali reçeli

Ara
Bir fincan kahve
Bir kase cekirdek🙈

Öğlen
Bir kase sehriye corbasi
Bir seftali

Ara
Bir fincan kahve
Iki kucuk kurabiye

Aksam
Bir tabak yumurtali kabak yemegi
Bir kase üzüm

Iki saat once de bir tane combo dondurma yedim maalesef

Su 2 litre
Spor yok

İyi geceler kızlar

Kahvaltı 8.30: Bir yumurtalı menemen peynir bir dilim tb ekmek salatalık
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öğlen 13.30: 5 yk yoğurt 3 yk karabuğday salatalık
Ara 16.00: Bir bardak kefir + 1 yaş incir
Akşam 18.45: Bir tabak sebze yemeği

Su 2.5 lt fazla da tam ne oldu sayamadım + 1 saat yürüyüş.

Günaydın arkadaşlar. Affınıza sığınarak takımdan ayrılıyorum. Daha fazla paylaşım yapılan bir ortama ihtiyaç duyduğumu fark ettim. Sizleri de bir süre uğraştırmış oldum, kusuruma bakmayın. Herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim.

Back
X