- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kk nin güzel hatunları
Kaptan yardımcısı olduğumdan beri takıma uğramıyorum şaka gibiama beni mazur görün lakin tatildeyim
Ben bu kadar uğrayamayacağımı düşünmemiştim amaaaa her ne kadar diyet yapamasam da sadece yediğim saate ve paketli gıda tüketmemeye (bu arada kaçıyor özellikle light içeceklerde) dikkat ediyorum asla kilo verdiğimi düşünmüyordum öyle bir hissim yok açıkçası hatta çok şişim (yeni kalktım çünkü) ve günlerdir tartıya çıkmadım ama gram da olsa vermişim
Geçen hafta: 121.8
Güncel: 121.1
Fark: 0.7
Yüzde: 0.57
Önümüzdeki hafta doğum bekliyoruz o yüzden hedefim tartılabilmek sadece
Artık artı eksi beni mazur görün datlım hızlarçünkü asla izin alma yoluna girmicem ben o yoldan çıkamıyorum çünkü
artı görmemeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz
Sizleri çok çok çok özledim![]()
Döndüğümde iş yerindeki bilgisayarımla kavuştuğumda takım için güzel mesailer harcayacağım inşallah![]()
Merhaba hanimlar
Ben bu hafta kilo veremedim inşallah yarindan itibaren devam edip haftaya guzel bir kilo ile devam ederim
Ediyorum ama yapamadimDiyetisyene devam etmiyor musun canım?
Hadi bakalım bekliyoruz diyeceğim de sen memlekete giderken de büyük hayallerle gitmiştin. Bi anlat bakim noldu o hayaller?![]()
Hiç öyle demeyin geçen yakaladınız pirinç pilavı ve poğaçayı aynı gün yemiştimDua et bu aralar yoğunluktan çok gelemiyorum takıma yoksa elimden çekeceğin vardı![]()
Merhabalar arkadaslar
Ben aranıza yeni katiliyorum
Ismim melek 30 yasindayim 170 boyum ve 80 kiloyum. Evliyim iki cocuk annesiyim. Biri 7 biri 3 yasinda. Hedefim insallah once 75 sonra 70. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum insallah guzel bir paylasim olur hepimiz için
Merhabalar arkadaslar
Ben aranıza yeni katiliyorum
Ismim melek 30 yasindayim 170 boyum ve 80 kiloyum. Evliyim iki cocuk annesiyim. Biri 7 biri 3 yasinda. Hedefim insallah once 75 sonra 70. Hepinizi sevgiyle kucakliyorum insallah guzel bir paylasim olur hepimiz için
Hosbuldum fundacim bende yarismada eskiyim ama takimda yeniyimMerhaba Melek. Ben de Funda, yarışmada eski olsam da bu takımda senin gibi yeni sayılırım. Yaş 33, boy 165, kilo aşağıda.
Hoş geldin takıma. :)
Hosbuldum canımMerhaba hoş geldin aramıza![]()
Kaptanım benim motivasyonum tamamen gitti.@Elifff80 Canım inşallah sorun yoktur. Bildirim saatimiz geçmek üzere.