Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama sorumluluğum sadece menü yazmak değilki. Ben gruba girerken ilk sayfada bir sürü kurallar var ve bir çok sorumluluk orada belirtilmiş. Onları okuyup kabul ettiğimi belirtince zaten buraya girebildim. Ama burada o kuralları göremedim.

Tabiki kilo vermek için başkalarının ne yaptığına bakmadan yoluma devam etmem gerekiyor ama bunu bi gruba girmeden de yapabilirim.

Grupların amacı insanların birbirini motive etmeye çalışması. Bu menü - spor bildirerek , puanlamalar yaparak ve hatta bazen yarış halinde oluyor. Ben grubu yeterli görmeyince günlük açtım bir de. Ama şuan ikisi de aynı gibi. Yazıyosun çıkıyosun.
Bende hem bi uygulamaya yazıyorum günlük yediklerimi hemde buraya canım. Dediğim gibi böyle değildi. Herkes paylaştığın menüye yorum yapardı ve yine öyle olacaktır eminim ki ama işte dediğim gibi covid olan felan var kaptanında işleri yoğun ve o hemşire olduğu için ihtimali yüksek olanlardan. herkes aşırı stresli şu an yani. Şu an beklediğini göremiyorsun ama sabret canım. Sen menüsünde aşırılık gördüğüne yorum yap elbet sanada dönüş olacaktır aynı şekilde😊

Şimdi nasılsın canım inşallah artmamistir semptomların işte bu dönemde moralsizlikten de çok yedim
Teşekkür ederim canım, geçen hafta halsizlik ve boğaz ağrısı da hissedince beslenmeye yüklendim. Şükür bişey çıkmadı, düzeldim sonra. Şimdi iyiyim. Ama o psikoloji çok kötü bişey, stresten daha çok yiyo insan😖
Sen de şükür atlattın ya, gerisi kolay inşallah 👍

Kızlar, benim canlı derslerim ve 2 çocuğun da canlı ders ödev vs takibi olunca dağıldım iyice, yoğunluktan buraya çok gelemiyorum, kusura bakmayın. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum ama menülerimi oturtamadım daha, yazacak yüzüm yok 🤦🏻‍♀️
HatueL HatueL , senle yarıştığımız hafta iyi gaza gelmiştim yaa😀

İyi geceler hanımlar 😊
Sabah 7:30
Haşlanmış yumurta
Birkaç dilim domates ve 2 küçük dilim ezine peyniri
3 adet yeşil zeytin
2 dilim ekmek ( bu ara ekmek yemeye başladım ara ara ama Allahtan hayırlısı)
Ara 12:00
1 adet armut ve birkaç yeşil üzüm
Öğle 14:30
2 yk pirinç pilavı
10-15 küp küp kesilmiş haşlanmış kırmızı et
4-5 yk çoban salata
1 dilim fıstıklı baklava 🤩🤩🤩

Saat 16:30
Sade türk kahvesi ve 1 sade maden suyu

Akşam 19:00
1 kepçe kuru fasulye
2yk bulgur pilavı

Spor akşam 10,5 km yürüyüş ( bol merdivenli ve yokuşlu)
Su 3 litreyi geçkin

Kızlar, benim canlı derslerim ve 2 çocuğun da canlı ders ödev vs takibi olunca dağıldım iyice, yoğunluktan buraya çok gelemiyorum, kusura bakmayın. Fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum ama menülerimi oturtamadım daha, yazacak yüzüm yok 🤦🏻‍♀️
HatueL HatueL , senle yarıştığımız hafta iyi gaza gelmiştim yaa😀
Yapmayın böyle ama ben kaç gün üst üste kısır yedim yazdım. Bi yerden başlamınız lazım yoksa hiç toparlayamazsınız. Menünüzü yazmaya başlarsanız bi yerde vicdan yapıp yememeye başlayacaksınız zaten emin olun. Geciktirmeyin derim menü yazmayı

LAydLiNe LAydLiNe kaptanım sen yoksun diye bak herkes çok dağıtmaya başladı haberin olsun. Böyle giderse Allah korusun bol artılı cumalar olacak gibi duruyor🤦🏽‍♀️

Teşekkür ederim canım, geçen hafta halsizlik ve boğaz ağrısı da hissedince beslenmeye yüklendim. Şükür bişey çıkmadı, düzeldim sonra. Şimdi iyiyim. Ama o psikoloji çok kötü bişey, stresten daha çok yiyo insan😖
Sen de şükür atlattın ya, gerisi kolay inşallah 👍
Evet atlattım çok şükür inşallah artık biter çok zor bir psikoloji

Bugünkü menü (dün ile hemen hemen aynı) ;

Kahvaltı :peynir domates salatalık 2 dilim hindi füme 2 wasa
Ara: Rezeneli kuşburnulu cay
Öğlen : 2 yumurtalı menemen 1 dilim tb ekmek
Ara: Bir kutu aktivia 1 yk kuru üzüm
Akşam: 4 köfte bol yeşillikli salata

Gün içinde bir avuc leblebi ve dut kurusu yedim ve 1 maden suyu içtim.
2.5 lt su + yarım saat spor

Bir yandan evi toparlamaya başladım taşınma için.Epey yorgunum.
kolay gelsin, ev toparlama zor iş.
Menü çok güzel hiç kaçamak yok.

Bende hem bi uygulamaya yazıyorum günlük yediklerimi hemde buraya canım. Dediğim gibi böyle değildi. Herkes paylaştığın menüye yorum yapardı ve yine öyle olacaktır eminim ki ama işte dediğim gibi covid olan felan var kaptanında işleri yoğun ve o hemşire olduğu için ihtimali yüksek olanlardan. herkes aşırı stresli şu an yani. Şu an beklediğini göremiyorsun ama sabret canım. Sen menüsünde aşırılık gördüğüne yorum yap elbet sanada dönüş olacaktır aynı şekilde😊
Sakıncası yoksa uygulamanın ismini yazabilir misin?
Umarım herkes için işler düzelir. Kaptanımız hemşire mi, Allah yardımcısı olsun bu dönemde.

İyi geceler hanımlar 😊
Sabah 7:30
Haşlanmış yumurta
Birkaç dilim domates ve 2 küçük dilim ezine peyniri
3 adet yeşil zeytin
2 dilim ekmek ( bu ara ekmek yemeye başladım ara ara ama Allahtan hayırlısı)
Ara 12:00
1 adet armut ve birkaç yeşil üzüm
Öğle 14:30
2 yk pirinç pilavı
10-15 küp küp kesilmiş haşlanmış kırmızı et
4-5 yk çoban salata
1 dilim fıstıklı baklava 🤩🤩🤩

Saat 16:30
Sade türk kahvesi ve 1 sade maden suyu

Akşam 19:00
1 kepçe kuru fasulye
2yk bulgur pilavı

Spor akşam 10,5 km yürüyüş ( bol merdivenli ve yokuşlu)
Su 3 litreyi geçkin
Baklavanın öğle saatlerinde olması iyi olmuş.
Spora ve su miktarına bayıldım. Suyu 2 litreye tamamlamak için çok uğraşıyorum ben.

Spora ve su miktarına bayıldım. Suyu 2 litreye tamamlamak için çok uğraşıyorum ben.
Ben su ve süt içmeyi çok seviyorum ya 😍 sütü bu ara içmiyorum ya da çok az içiyorum ama onun yerine kefirdeyim şimdi arada kefir içiyorum öneririm sade kefiri sanada

😂😂 2 badem 2 fındık.
İlerde başka türlerde eklenirse ayrı ayrı yazmayayım diye genel isim çerez yazmıştım.
Ayrı ayrı yaz canım özellikle belirt çiğ badem mi fındık mı diye. Aklında bulunsun çiğ olanların kalorisi daha düşük. Ben evimdeyken muhakkak çiğ badem yiyordum şimdi annemlerde olduğum için yemiyorum güzel yağ yaktırma özelliği var çiğ bademin ama 10 taneden fazla olmamak şartıyla

Yürüyüşü çok severim bak kendi evimde yürüyüş yerine leslie ve ip atlama yaparım ama annemlerde rahatça gezebiliyorum. 😅

Umarım herkes için işler düzelir. Kaptanımız hemşire mi, Allah yardımcısı olsun bu dönemde.
YAZIO kullandığım uygulama. Belli bir kalori miktarı ayarlıyorsun ona göre sabah akşam alman gerekli kaloriyi belirliyor. Ama dikkat et gün içinde yaptığın spordan kaynaklı alman gerekli kalori miktarı artıyor. Sakın aldanma başlangıç kalorisini geçmemeye çalış ki programın faydasını göresin.

Bak ben günlük 1350 kalorilik bir diyet uyguluyorum kendime. İstersen farklı görevleride var 21 gün kahve içmemek çikolata yememek gibi. Dediğim gibi alınan kısma bak sakın ortadaki kalan kısmına bakma o gün içinde yaptığın spor ve yürüyüşle artıyor sen belirlediğin kaloriyi geçme

Eklentiler

• 8A9AD3CE-F6AC-4764-9FC1-F62E8386870B.webp
    8A9AD3CE-F6AC-4764-9FC1-F62E8386870B.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 25
Back
X