• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hindibayı duymadım ama bi türk kahvesi yada sütsüz nescafe yapıcam.. internetten araştırdım baya yararlı bi ürüne benziyor zayıflamada etkisini gördünüz mü?

canım iki gündür kullanıyorum ben zayıflamak için etkili olduğunu hiç duymadım da çok neskafe içiyorum ben günde.. hem ona sağlıklı bir alternatif olsun istedim hem de hindibanın beyin sağlığı için önemli bir gıda takviyesi olduğunu okumuştum bi kitapta (bkz.Tahıl Beyin) o yüzden de zaten sırf bu kahve için üye olup aldım :KK51:

Dün

akşam 2 tabak kıymalı makarna yedim ortralama 450 kalori ve erik yedim ve dünü ortalama 850 kalori ile kapatmış oldum.

Bu sabahta
3 dilim yumurtalı ekmek ve çay ile 395 kalori alarak başladım

Ben günlük 1000 kalori hedefi koydum normalde diyetisyenler 1200 1300 civarı veriyor biliyorum 70 kg oluncaya kadar bu şekilde gitmeyi planlıyorum korumada yavaş yavaş kalori arttırımı ve sabitlemeye çalışıcam inşallah

Kullanıcı Adı : Lusi
İsim (İsteğe Bağlı ): kedi diyebülürsünüz :KK53:
Mesleginiz: kamu çalışanı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz: 65 bandı
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : pandemi süreci :KK14:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Seksülü giyinebilmek için :halay:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet , 9. Takımdan transfer olacağım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. She said yes :deli::KK53:

sorularınız varsa alırım :deli:

Kullanıcı Adı : Lusi
İsim (İsteğe Bağlı ): kedi diyebülürsünüz :KK53:
Mesleginiz: kamu çalışanı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz :165
Kilonuz: 65 bandı
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz : pandemi süreci :KK14:
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Seksülü giyinebilmek için :halay:
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet , 9. Takımdan transfer olacağım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. She said yes :deli::KK53:

sorularınız varsa alırım :deli:
Hoş geldinnn 😁 bomba gibi geldin hemde enerjine bayıldım 😄 çok bi kilon yok cnm verirsin hemencicik çekersin seksülü kiyafetleri üstüne 😂

Dün

akşam 2 tabak kıymalı makarna yedim ortralama 450 kalori ve erik yedim ve dünü ortalama 850 kalori ile kapatmış oldum.

Bu sabahta
3 dilim yumurtalı ekmek ve çay ile 395 kalori alarak başladım

Ben günlük 1000 kalori hedefi koydum normalde diyetisyenler 1200 1300 civarı veriyor biliyorum 70 kg oluncaya kadar bu şekilde gitmeyi planlıyorum korumada yavaş yavaş kalori arttırımı ve sabitlemeye çalışıcam inşallah
Cnm menüleri akşam toplu şekilde yazıyoruz, içtiğimiz su miktarı ve spor yaptıysak eğer onuda yazıyoruz 😊

DUYURU

696. etap itibari ile geçerli olacak olan fotoğraflı kilo bildirimin koşulları:

Kullanıcı adımızı ve tarihi yazdığımız bir kağıdı tartının yanına koyuyor ve fotoğrafı bu şekilde çekiyoruz:

Eki Görüntüle 2704669

@Yawrukush
@emnis
@Zipzip-
@Niran Nevra
@moni
LAydLiNe LAydLiNe
@Pinarbartu

Not: Görsel için @Zipzip- kaptanıma teşekkür ederim.

Kızlar artık bildirimlerimizi bu şekilde yapacağız. HatueL HatueL candy_candy candy_candy ada81 ada81 pessinus pessinus Bu cumadan itibaren geçerli.

Lusi Lusi canım sen de konuyu biliyorsun zaten ekstra hatırlatmama gerek yok :KK48:

Back