- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
İvet 10 parmağımlan hazır ve nazırım komutanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İvet 10 parmağımlan hazır ve nazırım komutanım
Dün
akşam 2 tabak kıymalı makarna yedim ortralama 450 kalori ve erik yedim ve dünü ortalama 850 kalori ile kapatmış oldum.
Bu sabahta
3 dilim yumurtalı ekmek ve çay ile 395 kalori alarak başladım
Ben günlük 1000 kalori hedefi koydum normalde diyetisyenler 1200 1300 civarı veriyor biliyorum 70 kg oluncaya kadar bu şekilde gitmeyi planlıyorum korumada yavaş yavaş kalori arttırımı ve sabitlemeye çalışıcam inşallah
İvet 10 parmağımlan hazır ve nazırım komutanım![]()
![]()
60 civarıydımm canım ama mezuniyet kepimi atmadan izne çıktım sonra pandemi vs derken yedim Allah yedim.Biz karşılaştığımızda kaç kiloydun? Kilon gayet iyiydi. Hatta o zaman ben de iyiydim diye hatırlıyorum![]()
Kendimle ilgili çok zalım planlarım var
Hoşbuldum bu arada![]()
60 civarıydımm canım ama mezuniyet kepimi atmadan izne çıktım sonra pandemi vs derken yedim Allah yedim.
Mezun olmak niyetindeyim artık bezdum daaaa![]()
Ağzın bal yesinHadi bakalım inşallah seni mezun etmek bana kısmet olsun![]()
![]()
tanimaz mi felfecir okur onun gozleriKızlar bu arada bir gün bizLusi cimle kitap fuarında karşılaştık
Ondaki hafıza kimsede yok maşallah şıpadanak tanıdı beni
Güzel bir karşılaşmaydı. Şoka soktu resmen beni o kadar insanın arasında nasıl tanıdığına hala akıl sır erdiremiyorum
![]()
Öncesi sonrası albümün vardı canım nasıl uzun uzun baktımsa artık ezberlemişimdirKızlar bu arada bir gün bizLusi cimle kitap fuarında karşılaştık
Güzel bir karşılaşmaydı. Şoka soktu resmen beni o kadar insanın arasında nasıl tanıdığına hala akıl sır erdiremiyorum
![]()
Her yerde sensin minnoşum takip şeysi mi taktın kaçamıyorum uzaklaşamıyorum ensemde hep bi psikopattanimaz mi felfecir okur onun gozleri![]()
Öncesi sonrası albümün vardı canım nasıl uzun uzun baktımsa artık ezberlemişimdir![]()
Evet evet canım teşekkür ederim cuma okula yetişmeye çalışırken karambole gelmezse inşallah bu şekilde yapacağım:)Fotoğrafı gördün di mi canım?
Oo kırmızı saç mı çok seksülüŞimdi yine kızıla döndüm. Kıpkırmızıyım artık daha rahat tanırsın ama ben de unutmadım seni![]()
Yaa maşallah sanaKızlar bu arada bir gün bizLusi cimle kitap fuarında karşılaştık
![]()
Hem de ne topaç eşim kendi göbeğine bakmadan yokuş aşağı ne güzel yuvarlanırsın diyoduEneeee topaç mı o yörüyen topaç![]()
Yediğimiz hatalardan ders almalıyız ehuhehe
Şuan çıtır fitsindir boyuna göre çok iyisin çünkü darısı kediye inşalla amin![]()
Ben Ankara' dayım canım gezenti kaptan da kitap fuarına gelmiş ATO da hatta öncesinde de serpme kahvaltıya gittim ımmmhh demiştiYaa maşallah sanaLusi ben de biraz öyleyimdir isim hatırlamasam da yüzleri hiç unutmam ve arada geçen konuşmaları:) bu arada hangi şehirdeydin nerde karşılaştınız?