• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dün

akşam 2 tabak kıymalı makarna yedim ortralama 450 kalori ve erik yedim ve dünü ortalama 850 kalori ile kapatmış oldum.

Bu sabahta
3 dilim yumurtalı ekmek ve çay ile 395 kalori alarak başladım

Ben günlük 1000 kalori hedefi koydum normalde diyetisyenler 1200 1300 civarı veriyor biliyorum 70 kg oluncaya kadar bu şekilde gitmeyi planlıyorum korumada yavaş yavaş kalori arttırımı ve sabitlemeye çalışıcam inşallah

Canım kalori sayımına hiç lafım yok ama makarna yememen senin için daha faydalı. Menülerimizi günlük olarak ve yanlarında saatleriyle birlikte yazıyoruz. Su ve sporu da eklemen lazım.

Menü yazımına örnek olarak benim menümü alabilirsin. Bu formatta yaz lütfen :KK36:

Öğle (12:00)
1 servis kaşığı mercimekli bulgur pilavı
1 servis kaşığı sulu tavuk yemeğinin tavukları (patates de vardı içinde)
Küçük bir salkım üzüm

Akşam (17:00)
1 servis kaşığı fırında et yemeği (Birkaç tane patates vardı içinde)
3 yk yoğurt
5 tane yeşil zeytin
2,5 dilim tam buğday ekmeği

Suyu saymadım. Spor yok maalesef ama adım sayım normale göre fazla. Ve bugün sabah ödülünü altım tartıda. Düne göre 1,1 eksideyim

Biz karşılaştığımızda kaç kiloydun? Kilon gayet iyiydi. Hatta o zaman ben de iyiydim diye hatırlıyorum :KK61::KK61:
60 civarıydımm canım ama mezuniyet kepimi atmadan izne çıktım sonra pandemi vs derken yedim Allah yedim.
Mezun olmak niyetindeyim artık bezdum daaaa :KK53:

60 civarıydımm canım ama mezuniyet kepimi atmadan izne çıktım sonra pandemi vs derken yedim Allah yedim.
Mezun olmak niyetindeyim artık bezdum daaaa :KK53:

Hadi bakalım inşallah seni mezun etmek bana kısmet olsun :KK36: :KK36:

Kızlar bu arada bir gün biz Lusi Lusi cimle kitap fuarında karşılaştık :KK36: Ondaki hafıza kimsede yok maşallah şıpadanak tanıdı beni :KK48::KK48: Güzel bir karşılaşmaydı. Şoka soktu resmen beni o kadar insanın arasında nasıl tanıdığına hala akıl sır erdiremiyorum :KK9::KK9::nazar:

Kızlar bu arada bir gün biz Lusi Lusi cimle kitap fuarında karşılaştık :KK36: Ondaki hafıza kimsede yok maşallah şıpadanak tanıdı beni :KK48::KK48: Güzel bir karşılaşmaydı. Şoka soktu resmen beni o kadar insanın arasında nasıl tanıdığına hala akıl sır erdiremiyorum :KK9::KK9::nazar:
tanimaz mi felfecir okur onun gozleri :D

Öncesi sonrası albümün vardı canım nasıl uzun uzun baktımsa artık ezberlemişimdir :confused:

Sismaniye Sismaniye sen nerelerdesin bakim? Hangi takımda yarışıyorsun En Büyük KK İşler yoğun olunca bakamıyorum hiç kim nerede ne yapıyor :KK48::KK48: Takıma bile zor geliyorum bazen :eek:

Öncesi sonrası albümün vardı canım nasıl uzun uzun baktımsa artık ezberlemişimdir :confused:

Şimdi yine kızıla döndüm. Kıpkırmızıyım artık daha rahat tanırsın ama ben de unutmadım seni :KK36::KK36:

Yaa maşallah sana Lusi Lusi ben de biraz öyleyimdir isim hatırlamasam da yüzleri hiç unutmam ve arada geçen konuşmaları:) bu arada hangi şehirdeydin nerde karşılaştınız?

Eneeee topaç mı o yörüyen topaç :KK53: :KK70:
Yediğimiz hatalardan ders almalıyız ehuhehe
Şuan çıtır fitsindir boyuna göre çok iyisin çünkü darısı kediye inşalla amin :confused:
Hem de ne topaç eşim kendi göbeğine bakmadan yokuş aşağı ne güzel yuvarlanırsın diyodu :63: :KK70:inşallah darısı herkese olsun 🤗

Yaa maşallah sana Lusi Lusi ben de biraz öyleyimdir isim hatırlamasam da yüzleri hiç unutmam ve arada geçen konuşmaları:) bu arada hangi şehirdeydin nerde karşılaştınız?
Ben Ankara' dayım canım gezenti kaptan da kitap fuarına gelmiş ATO da hatta öncesinde de serpme kahvaltıya gittim ımmmhh demişti :KK53:

Back
X