Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen bilirsin ama tek öğün çok sağlıklı olmayabilir. Sonuçta diyeti bi yere kadar yapıyoruz sonrasında normal yemeye başladığımızda fazlasıyla alma ihtimalin çok yüksek olur bence. Hem nasıl dayanıyorsun tek öğün ya ben hemen bayılırım. Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam şart en kötü ağzıma bi lokma atmam şart yoksa küt yerdeyim çok sinir oluyorum
Alışıyor insan zamanla. Tek öğün çok kolay geliyor artık, misafirim yoksa tek öğün yapabillyorum. 1 eylülde başladım tek öğüne 75ten 64.4 e düştüm 66 günde. 🤗
Bugünkü menüm de 1 bazlama, tavuk çorbası biraz bal ve form çayı 🙏

Sen bilirsin ama tek öğün çok sağlıklı olmayabilir. Sonuçta diyeti bi yere kadar yapıyoruz sonrasında normal yemeye başladığımızda fazlasıyla alma ihtimalin çok yüksek olur bence. Hem nasıl dayanıyorsun tek öğün ya ben hemen bayılırım. Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam şart en kötü ağzıma bi lokma atmam şart yoksa küt yerdeyim çok sinir oluyorum
Ayrıca senin kilon da çok iyi hemen şekerin düşüyorsa bir değerlerine baktır kuzum sen. Çünkü bir ara hurma detoxu yaptım ve 1.5 gün yapabildim sadece o kadar zordu ki.. Anlatamam. Şeker büyük problem zayıflarken. Ki benim sağlık problemim yok bildiğim kadarı ile.

Alışıyor insan zamanla. Tek öğün çok kolay geliyor artık, misafirim yoksa tek öğün yapabillyorum. 1 eylülde başladım tek öğüne 75ten 64.4 e düştüm 66 günde. 🤗
Bugünkü menüm de 1 bazlama, tavuk çorbası biraz bal ve form çayı 🙏
Menünüz çok zayıf eğer bu şekilde zayıfladıysanız bir süre sonra duracağının garantisini verebilirim çok düşük kalorilerle beslenme sonrası vücut kıtlık moduna giriyor ve bıraktığınız anda geri gelecek kilolarınız var benden söylemesi

Menünüz çok zayıf eğer bu şekilde zayıfladıysanız bir süre sonra duracağının garantisini verebilirim çok düşük kalorilerle beslenme sonrası vücut kıtlık moduna giriyor ve bıraktığınız anda geri gelecek kilolarınız var benden söylemesi
Aslında çok düşük kalorilerle beslenmiyorum. O tek öğünde istediğim ne varsa yiyorum. Sınır yok yani. Sebze, meyve, smoothie, kek aklınıza ne gelirse. Ben yemek yemeyi çok sevdiğim için iki öğün yapmak istemiyorum çünkü bu sefer iki öğünde çok yiyorum 😅 denedim yani hepsini.. En uygunu bu benim için

Aslında çok düşük kalorilerle beslenmiyorum. O tek öğünde istediğim ne varsa yiyorum. Sınır yok yani. Sebze, meyve, smoothie, kek aklınıza ne gelirse. Ben yemek yemeyi çok sevdiğim için iki öğün yapmak istemiyorum çünkü bu sefer iki öğünde çok yiyorum 😅 denedim yani hepsini.. En uygunu bu benim için
İnsan muhakkak kendini daha iyi tanır ama burada birçok arkadaşta da gördüğümüz için söylüyorum:) her gün bu şekilde değilse belki kurtarır. Bana uygun değil mesela gastrit problemim de var uzun süreli açlıklarda mide ağrım çok oluyor çok halsizleşiyorum. Umarım kilo vermeniz kalıcı olur diyeyim o zaman fazla uzatmadan:)

🤗 O zaman başlayalımm..
Güncel: 64.5
Hedef kilo: 55
Boy: 1.73
Ben henüz bir şey yemedim. Tek öğün yapıyorum çünkü. Akşama doğru yerim 3ten sonra. O zaman yazarım. Ben çok yemek kısıtlaması yapmıyorum kendime, tek öğünle vererek daha rahat bir psikolojide oluyorum.
Selam 13. Takim 🌼
Soyle bir bakinayim derken yazinizi gordum.
Dun Ilk defa OMAD yaptim ve 1hafta Devam ettirip bakayim nasil etki edecek diyordum.
1 eylulden bugun ne guzel vermissiniz kilo.
Darisi basima ozaman.
Spor da yaptiniz mi merak ettim

Iyi gunler :KK68:

İnsan muhakkak kendini daha iyi tanır ama burada birçok arkadaşta da gördüğümüz için söylüyorum:) her gün bu şekilde değilse belki kurtarır. Bana uygun değil mesela gastrit problemim de var uzun süreli açlıklarda mide ağrım çok oluyor çok halsizleşiyorum. Umarım kilo vermeniz kalıcı olur diyeyim o zaman fazla uzatmadan:)
Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız bir şekilde bu süreci atlatırız 🤗 ben de halsizlik olmuyor o yüzden yapabiliyorum ilk 1 2 gün sadece çok zorluyor sonrasında zaten canınız yemek istemiyor. İnşallah ben tek öğünü yaşam tarzım haline getirdim, böyle bir ömür yaşayabilirim. 😅

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Ak-ana
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir:-
Boyunuz : 1.58
Kilonuz: 81
Hedef kilonuz : 48
Kilo alma hikayeniz : yemek yemeyi seviyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : saglik
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Selam 13. Takim 🌼
Soyle bir bakinayim derken yazinizi gordum.
Dun Ilk defa OMAD yaptim ve 1hafta Devam ettirip bakayim nasil etki edecek diyordum.
1 eylulden bugun ne guzel vermissiniz kilo.
Darisi basima ozaman.
Spor da yaptiniz mi merak ettim

Iyi gunler :KK68:
Çok teşekkür ederim. 🥰
Öncelikle çok sağlıklı olduğunu düşünerek ve vücudumu yediğim şeylerden toksinlerden arındırmak amaçlı başladım. Kilom da 75ti. Boyum 173. Boyumu aştı yani. Bacak ağrılarım başladı. Böyle karar verdim, çok araştırdım çünkü Omad'ı.
Gerçekten çok rahat ve keyifli kilo verdiriyor. Eminim güzel kilo verip inceliceksiniz.😊 Spor ise yapmadım.

Merhaba gruptan bahseder misiniz , yalnız emziren bir anneyim hedefim bi 15 kilo vermek, ben de katılabilir miyim 😊
Tabi ki de ben de halen emzirme işini bitirememiç bir anneyim seviniriz katılmanıza:) takımımızda her gün sonunda günlük menümüzü yazıyor su miktarını ve yapmışsak sporumuzu ekliyoruz. Pazartesi hafta sonunda kaçırmış mıyız yediklerimizi diye kontrol amaçlı tartı bildirimi yapıyoruz. Asıl bildirim ise cuma günleri sabah saatlerinde yapılıyor. En az iki haftalık deneme süresinden sonra yarışma listesine katılabiliyorsunuz:) kızlar unuttuğum bir şeyler varsa ekleme yapın lütfen:)

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :lale0452
İsim (İsteğe Bağlı ):lale
Mesleginiz:memur
Yaşınız :35
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:ordu
Boyunuz :1,59
Kilonuz:83,9
Hedef kilonuz :75
Kilo alma hikayeniz :abur cuburu çok sevmek ve ilaçların etkisi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : güzel görünmek ve sağlıklı olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.evet

Bu arada İstanbul'da kamuya evden calisma, veya esnek çalışma genelgesi geldi, pazartesi itibariyle evden calisicam bende😊 alerjik astımim var o yüzden çok sevindim İstanbul'da vakalarda patladı çünkü 😟
Senin adına sevindim canım olması gereken buydu bence de.

Back
X