- 29 Ekim 2015
- 1.421
- 1.417
- 133
- 32
Fotoğraf ekleyemiyorum bi tüürlüMüthiş bir menü olmuş![]()
![]()
Bugün cuma olduğu için canım saat 11:30 a kadar kilo bildirimi yapmamız lazım. Geçmiş mesajlarda örneklerini görebilirsin. Kilo bildirimini yap olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf ekleyemiyorum bi tüürlüMüthiş bir menü olmuş![]()
![]()
Bugün cuma olduğu için canım saat 11:30 a kadar kilo bildirimi yapmamız lazım. Geçmiş mesajlarda örneklerini görebilirsin. Kilo bildirimini yap olur mu?
Fotoğraf ekleyemiyorum bi tüürlü
Fotoğraf büyük geldi mi diyor acaba?
Dosya ekle butonu na basıyorum ama hiç bir faaliyet yok
Telefon dan kaptanTelefondan mı deniyorsun canım bilgisayardan mı?
Bugünkü menümü paylaşayım sonrada kiloyu paylaşmaya çalışayım
Kahvaltı
2 tam ceviz
yarım litre limonlu su
4 dilim patatesli pankek (diyet)
Öğlen
Bir kase yoğurt
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
Akşam
Bamya yemeği 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 bardak Çay (pestil birkaç dilim)
Spor olarak 10 aylık bebeğim var gün boyunca peşinden koşturmak sayılıyorsa baya kalori yaktım dayılmıyordur diye düşünerekyarım saat yürüyüş yaptım sabah
 2lt su içtim (ayrıca emziriyorum)
Ben çok rahat yüklüyorum aslında ama sorun ne tam olarak anlayamadım. Galeriden seç ya da fotoğraf çek seçenekleri çıkmıyor mu? Yürüyüşten sonra ben sana ekran görüntüsü atayım. Sorunu çözelim ki bildirimlerin mutlaka fotoğraflı olması lazım.Telefon dan kaptan
Ay tamamdır canım kaptan inşallah istediğim kiloya ulaşıcam yarından itibaren iyi bir diyete başlıyorum dikkat etmek yetmiyor hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm hep 50 lerdeydim benNasıl menü yazmamız gerektiği takımın ilk sayfasında yazılı canım. O kriterlere uygun olarak paylaş bundan sonra olur mu? Patatesli pankek demişsin ama patatesten biraz uzak durmamız lazım. Emzirdiğini söylemen iyi oldu. Ayrıca yaptığın yarım saatlik yürüyüşü alkışlıyorum. Su az olmuş. Emzirdiğin için en az 2,5 litre içmelisin bence. Pestili de akşam saatinde değil de ara ara daha erken saatlerde yiyebilirsin.
Evet çıkmıyorum canım ve nedenini biliyorum tiroidim ve haşimatom var bu yüzden sık sık kabız o oluyorum ki metabolizmam yavaş o yüzden zaten ilacımıda kullanıyorum ama bu kabız olmama engel olmuyor 2 3 4 gün gitmeyebiliyorum o yüzden tartı sonucuma yansıyor budaİki hafta beklemen gerekiyor canım listeye girmen için ama tabii ki düzenli paylaşım yapman ve takım kurallarına uyman gerekiyor.
Canım her gün tuvalete çıkmıyor musun? Eğer çıkmıyorsan bunun bir sorun olduğunu biliyor musun?
Patates ve arada yediğin köftürü kilo verme süresi boyunca yemesen daha iyi edersin canım. Spor gayet güzel. Suyu da 2 lt ye tamamlayacağını ümit ediyorum
Adaysın tabii ki canım ama listeyi güncellemediğimi eski mesajlarımda söylemiştim. Listeyi güncellediğim zaman herkesi ekleyeceğim.
Bir yerden başlamak gerekiyordu. Yazmakla çok iyi ettin. Hoş geldin yeniden aramıza
Canım takımın ilk sayfasında menü yazma kriterlerimiz var. Orayı yeniden okursan çok mutlu olurum. Emzirdiğin için çok sorun olduğunu düşünmüyorum ama patates ve pirinç pilavından bir süre uzak dursan çok daha güzel olur aslında. Ölçülerini çok güzel ayarlamışsın. Normal hayatta da yenilebilir yiyeceklerden ama kilo verme sürecimiz için bizi yavaşlatan yiyeceklerden. Birazdan toplu şekilde neden pirinç ve patates tüketmemiz gerektiğini anlatacağım. O yüzden tek tek yazmak istemedim. Su gayet güzel. Bugün spor günümüz. 30 dk spor bekliyorum senden de
Hoş geldin canım yeniden aramıza. İlk günün günahı olmaz diyorum.![]()
Tamam canım.Bu hafta size gaza gelmek için bir neden daha söylüyorum. Maalesef bu kötü ortalamayla sonuncu olduk yine. Bireysel sonunculuğu da başka takıma kaptırmadık.Lusi canım bu haftanın sonuncusu sensin maalesef. Yükümlülüklerini biliyorsundur.
Bu kadar sonunculuk bu takıma yeter diye düşünüyorum. Haftaya hedefimiz birincilik. Anlaştık mı ?
pessinus @candy_candy @Restful
Lusi ve @suhas canım bugün aceleden seni ana listeye almayı unutmuşum
Haftaya kaldı yani senin liste işi![]()
Marbling nerelerdesin hemşerim bir gittin pir gittin. Anlat bakalım ne var ne yok en son buraları bıraktığında evlilikle ilgili mevzuların vardı yanlış mı hatırlıyorum neler yaptın??Hadi başlayayim artik
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta, 2 dilim kizarmis cavdar ekmegi uzerinde tereyag, 2 dilim beyaz köy peyniri
Saat 15.00 gibi
2 dilim cavdar ekmegi, 1 yk soganli biberli lor, 2 fincan yeşil cay
20.30
1 tabak yesil mercimek yemeği, eristeli, yoğurtlu
2-3 dilim salatalik turşusu
1 biber tursusu
1lt su yatasiya 2 ye tamamlarim
Normal cayi saymiyorum bile evde caydanligin alti hic kapanmiyor. Bu yuzden belki su icme ihtiyaci hissetmiyorum.
4 gündür sabahları yürüyüşe gidiyorum en az bir saat bugun 8366 adimim var.
Canım yazılanlar gelmemiş bana yeni okuyorum kusura bakma. Ya bugün benim için pek iyi bir gün sayılmaz oğlumu emzirmeyi bıraktım nasipse böyle devaö edecek süt dolup taştı onunla biraz uğraştım üstüne regl oldum akşam combo yaptım resmen spor falan da yalan oldu. İnşallah birkaç güne toparlanabilirsem söz başlayacağım. Bir hafta evde olacağım ya az daha düzeni olur hayatımınBu hafta size gaza gelmek için bir neden daha söylüyorum. Maalesef bu kötü ortalamayla sonuncu olduk yine. Bireysel sonunculuğu da başka takıma kaptırmadık.Lusi canım bu haftanın sonuncusu sensin maalesef. Yükümlülüklerini biliyorsundur.
Bu kadar sonunculuk bu takıma yeter diye düşünüyorum. Haftaya hedefimiz birincilik. Anlaştık mı ?
pessinus @candy_candy @Restful
Lusi ve @suhas canım bugün aceleden seni ana listeye almayı unutmuşum
Haftaya kaldı yani senin liste işi![]()
Hos buldumHoş geldin canım yeniden aramıza. İlk günün günahı olmaz diyorum.![]()
Canim benim...Marbling nerelerdesin hemşerim bir gittin pir gittin. Anlat bakalım ne var ne yok en son buraları bıraktığında evlilikle ilgili mevzuların vardı yanlış mı hatırlıyorum neler yaptın??