Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menümü paylaşayım sonrada kiloyu paylaşmaya çalışayım
Kahvaltı
2 tam ceviz
yarım litre limonlu su
4 dilim patatesli pankek (diyet)
Öğlen
Bir kase yoğurt
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
Akşam
Bamya yemeği 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 bardak Çay (pestil birkaç dilim 🙈)

Spor olarak 10 aylık bebeğim var gün boyunca peşinden koşturmak sayılıyorsa baya kalori yaktım dayılmıyordur diye düşünerek 😭 yarım saat yürüyüş yaptım sabah🤟🏻🤟🏻🤟🏻  2lt su içtim (ayrıca emziriyorum)

Bugünkü menümü paylaşayım sonrada kiloyu paylaşmaya çalışayım
Kahvaltı
2 tam ceviz
yarım litre limonlu su
4 dilim patatesli pankek (diyet)
Öğlen
Bir kase yoğurt
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
Akşam
Bamya yemeği 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 bardak Çay (pestil birkaç dilim 🙈)

Spor olarak 10 aylık bebeğim var gün boyunca peşinden koşturmak sayılıyorsa baya kalori yaktım dayılmıyordur diye düşünerek 😭 yarım saat yürüyüş yaptım sabah🤟🏻🤟🏻🤟🏻  2lt su içtim (ayrıca emziriyorum)

Nasıl menü yazmamız gerektiği takımın ilk sayfasında yazılı canım. O kriterlere uygun olarak paylaş bundan sonra olur mu? Patatesli pankek demişsin ama patatesten biraz uzak durmamız lazım. Emzirdiğini söylemen iyi oldu. Ayrıca yaptığın yarım saatlik yürüyüşü alkışlıyorum. Su az olmuş. Emzirdiğin için en az 2,5 litre içmelisin bence. Pestili de akşam saatinde değil de ara ara daha erken saatlerde yiyebilirsin.

Telefon dan kaptan
Ben çok rahat yüklüyorum aslında ama sorun ne tam olarak anlayamadım. Galeriden seç ya da fotoğraf çek seçenekleri çıkmıyor mu? Yürüyüşten sonra ben sana ekran görüntüsü atayım. Sorunu çözelim ki bildirimlerin mutlaka fotoğraflı olması lazım. :KK39:

Tarayıcıdan yükleyebildim uygulamadan olmuyor .

Eklentiler

• IMG_20201113_212625.webp
    IMG_20201113_212625.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 23
Nasıl menü yazmamız gerektiği takımın ilk sayfasında yazılı canım. O kriterlere uygun olarak paylaş bundan sonra olur mu? Patatesli pankek demişsin ama patatesten biraz uzak durmamız lazım. Emzirdiğini söylemen iyi oldu. Ayrıca yaptığın yarım saatlik yürüyüşü alkışlıyorum. Su az olmuş. Emzirdiğin için en az 2,5 litre içmelisin bence. Pestili de akşam saatinde değil de ara ara daha erken saatlerde yiyebilirsin.
Ay tamamdır canım kaptan inşallah istediğim kiloya ulaşıcam yarından itibaren iyi bir diyete başlıyorum dikkat etmek yetmiyor hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm hep 50 lerdeydim ben 😭

İki hafta beklemen gerekiyor canım listeye girmen için ama tabii ki düzenli paylaşım yapman ve takım kurallarına uyman gerekiyor.

Canım her gün tuvalete çıkmıyor musun? Eğer çıkmıyorsan bunun bir sorun olduğunu biliyor musun?

Patates ve arada yediğin köftürü kilo verme süresi boyunca yemesen daha iyi edersin canım. Spor gayet güzel. Suyu da 2 lt ye tamamlayacağını ümit ediyorum :KK39:

Adaysın tabii ki canım ama listeyi güncellemediğimi eski mesajlarımda söylemiştim. Listeyi güncellediğim zaman herkesi ekleyeceğim.

Bir yerden başlamak gerekiyordu. Yazmakla çok iyi ettin. Hoş geldin yeniden aramıza :KK39:

Canım takımın ilk sayfasında menü yazma kriterlerimiz var. Orayı yeniden okursan çok mutlu olurum. Emzirdiğin için çok sorun olduğunu düşünmüyorum ama patates ve pirinç pilavından bir süre uzak dursan çok daha güzel olur aslında. Ölçülerini çok güzel ayarlamışsın. Normal hayatta da yenilebilir yiyeceklerden ama kilo verme sürecimiz için bizi yavaşlatan yiyeceklerden. Birazdan toplu şekilde neden pirinç ve patates tüketmemiz gerektiğini anlatacağım. O yüzden tek tek yazmak istemedim. Su gayet güzel. Bugün spor günümüz. 30 dk spor bekliyorum senden de :KK39:

Hoş geldin canım yeniden aramıza. İlk günün günahı olmaz diyorum. :KK36:
Evet çıkmıyorum canım ve nedenini biliyorum tiroidim ve haşimatom var bu yüzden sık sık kabız o oluyorum ki metabolizmam yavaş o yüzden zaten ilacımıda kullanıyorum ama bu kabız olmama engel olmuyor 2 3 4 gün gitmeyebiliyorum o yüzden tartı sonucuma yansıyor buda

İYİ akşamlar
Kahvaltı 11.00
1 yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay
2 dilim çavdar ekmeği

Öğlen 13.30
10 adet fındık + 1 çay bardağı süt + yarım muz

Akşam 18.00
2 tavuk ızgara
5 kaşık pilav
Yoğurt

Gece 22.30
2 mandalina 1 çaybardaı süt

3 lt su
30 dakik tempolu yürüyüş

Bu hafta size gaza gelmek için bir neden daha söylüyorum. Maalesef bu kötü ortalamayla sonuncu olduk yine. Bireysel sonunculuğu da başka takıma kaptırmadık. Lusi Lusi canım bu haftanın sonuncusu sensin maalesef. Yükümlülüklerini biliyorsundur.

Bu kadar sonunculuk bu takıma yeter diye düşünüyorum. Haftaya hedefimiz birincilik. Anlaştık mı ?

pessinus pessinus @candy_candy @Restful Lusi Lusi ve @suhas canım bugün aceleden seni ana listeye almayı unutmuşum :olamaz::olamaz::olamaz:

Haftaya kaldı yani senin liste işi :KK39:
Tamam canım.

Iyi aksamlar
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta
2 kasik fırın patates
Domates
1 kibrit kutusu kadar süzme peynir

Akşam yemeği 19.00
2 ızgara köfte
1 kaşık közlenmiş biber salatası
1 kaşık humus
1 kaşık haydari
3 4 kaşık yeşil salata

Toplam su 2 litre

Hadi başlayayim artik 🥰
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta, 2 dilim kizarmis cavdar ekmegi uzerinde tereyag, 2 dilim beyaz köy peyniri
Saat 15.00 gibi
2 dilim cavdar ekmegi, 1 yk soganli biberli lor, 2 fincan yeşil cay
20.30
1 tabak yesil mercimek yemeği, eristeli, yoğurtlu
2-3 dilim salatalik turşusu
1 biber tursusu
1lt su yatasiya 2 ye tamamlarim

Normal cayi saymiyorum bile evde caydanligin alti hic kapanmiyor. Bu yuzden belki su icme ihtiyaci hissetmiyorum.

4 gündür sabahları yürüyüşe gidiyorum en az bir saat bugun 8366 adimim var.
Marbling nerelerdesin hemşerim bir gittin pir gittin. Anlat bakalım ne var ne yok en son buraları bıraktığında evlilikle ilgili mevzuların vardı yanlış mı hatırlıyorum neler yaptın??

Bu hafta size gaza gelmek için bir neden daha söylüyorum. Maalesef bu kötü ortalamayla sonuncu olduk yine. Bireysel sonunculuğu da başka takıma kaptırmadık. Lusi Lusi canım bu haftanın sonuncusu sensin maalesef. Yükümlülüklerini biliyorsundur.

Bu kadar sonunculuk bu takıma yeter diye düşünüyorum. Haftaya hedefimiz birincilik. Anlaştık mı ?

pessinus pessinus @candy_candy @Restful Lusi Lusi ve @suhas canım bugün aceleden seni ana listeye almayı unutmuşum :olamaz::olamaz::olamaz:

Haftaya kaldı yani senin liste işi :KK39:
Canım yazılanlar gelmemiş bana yeni okuyorum kusura bakma. Ya bugün benim için pek iyi bir gün sayılmaz oğlumu emzirmeyi bıraktım nasipse böyle devaö edecek süt dolup taştı onunla biraz uğraştım üstüne regl oldum akşam combo yaptım resmen spor falan da yalan oldu. İnşallah birkaç güne toparlanabilirsem söz başlayacağım. Bir hafta evde olacağım ya az daha düzeni olur hayatımın

Yürüyüşümü yaptım kızlar. Saat çok geç oldu. Masumlar Apartmanı' nı izlemeye başladım. Cidden iyi diziymiş. Yarın sabah 08:30 da kuaför randevum var. Dönüşte mutlaka uğrarım. Menü yazmayanları not aldım. Yarın keseceğim cezalar :sinirli::sinirli:

İyi geceler :anne:

Hoş geldin canım yeniden aramıza. İlk günün günahı olmaz diyorum. :KK36:
Hos buldum🥰 olmaz tabi kaptanim da bugün Antakya dan misafirimiz geliyo antakya yiyecekleri ile birlikte kontrollu olmaya çalışacağım 🤤🤤🤤
Marbling nerelerdesin hemşerim bir gittin pir gittin. Anlat bakalım ne var ne yok en son buraları bıraktığında evlilikle ilgili mevzuların vardı yanlış mı hatırlıyorum neler yaptın??
Canim benim...🤗🤗
Vallahi canim evlilik meselesini o donem kapattim ben zaten. o kadar yürek yemedim cok şükür bi ara seytana uyasim gelmedi desem yalan olur yoksa hayatim boyunca evlenemeyecektim ama yine de seytana uymamak lazım 😂😂😂😂
Cok calistim 3.5 ay calistik ama gecen yilki 8 aya bedeldi. Son ay hele full mesaideydim. Sonuc olarak calistik cabaladik dukkani kapattik evdeyiz canım.
Siz de ne var ne yok?? 3 ayda o kadar kisi mezun olmus olamaz. Ne oldu da herkes bıraktı meraktayim dogrusu 🤔

Evet yine geciktimm

sabah 10:00 pirasali omlet yedim yanina kk peynir, ve bir sekerli siyah cay kupa bardaginda

ara ögün yarim muz

saat 17:00 de bir tabak spaghetti domates soslu ve bir kase brokolli corbasi

aksam bir cikolata yedim.

ve yemek sonrasi esimle 1 saat yürüyüs yaptik beraber:)

su 1,5 litre

Back
X