Bugün tekrar başladım düzenli beslenmeye devamı gelir inşallahMaşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün tekrar başladım düzenli beslenmeye devamı gelir inşallahMaşallah
Vay zalımsın muuaşallah suphanallah
Çok geçmiş olsun umarım malum hastalık değildir kaptan acil şifalarÇok geçmiş olsun kaptanım inşallah değildir diyeceğim ama evdekiler de geçirdi ya sizin belki öyle bir ihtimal vardır![]()
Kaptan ama ya tartıdan kaynaklı ben tabi yaparım dediklerini ama az önce 5kg şu tarttım ikisinde de aynı tarttı elektroniğe sonra ben çıktım bu kez 70 tarttı sanırım tartı bozuk geri göndericemSouldfly canım maalesef bu hafta bireysel sıralamada sonuncu oldun. Yapman gereken yükümlülükler var. Aşağıya linklerini yazdığım konulara yazman gerekiyor. Birine nerede hata yaptığını diğerine de sağlıklı bir yemek tarifi yazmalısın. En kısa sürede yaparsan çok sevinirim. Yoksa takımımız ceza alır.
Bu arada linkleri göremedimSouldfly canım maalesef bu hafta bireysel sıralamada sonuncu oldun. Yapman gereken yükümlülükler var. Aşağıya linklerini yazdığım konulara yazman gerekiyor. Birine nerede hata yaptığını diğerine de sağlıklı bir yemek tarifi yazmalısın. En kısa sürede yaparsan çok sevinirim. Yoksa takımımız ceza alır.
4lt nasil basariyosun hamileyken bile zorla 2 lt icebiliyodum ve ara ogunsuz baya ac kalmışsın tebriklerIyi aksamlar hanimlar
Kahvalti 9.00
2 yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Yarim domates
1 dilim ekmek
Aksam yemegi 19.00
3 dilim tavuk sinitzel (fırında az yagli)
3 4 kasik domates salatası
3 dilim fırın patates
Ayran
Toplam 4 litre su
20 dk yürüyüş
Son 2 yildir devamli boyle su iciyorum bunye alisiyor, kalorisiz oldugu icin yazmiyorum ama en az 3 4 fincan filtre kahve içiyorum gunluk. Bu kadar su da ekleyince cok acikmiyorum dogal olarak :)4lt nasil basariyosun hamileyken bile zorla 2 lt icebiliyodum ve ara ogunsuz baya ac kalmışsın tebrikler
Bu arada linkleri göremedim
Bizden de size selam olsun kardeş takımYarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Ben Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Gunaydin kardes takim![]()
Eskilerden birkaç kişi varız canım hoşgeldin sefalar getirdin:) gel takıma da aldığın kilolarını ver bakalım. Kısa sürede almışsın aslında yazın ayrılmıştın değil mi? İşte izne de ayrılsan buralarda az biraz takılmak bu açıdan önemli insanı frenliyor hiç değilseGünaydın millet nasılsınız nasıl gidiyor ben bikac ay önce izne ayrıldım eskilerden kimse kaldı mı bilmiyorum 6 kilo verip öyle izne ayrıldım amma verdiklerimi alıp geri geldimkaptanım beni takıma alır mısın 64 ile izne ayrıldım 70 olarak geri geldim bikac ay içinde kilo vermem lazım
![]()
Günaydın cnm hoşgeldinGünaydın millet nasılsınız nasıl gidiyor ben bikac ay önce izne ayrıldım eskilerden kimse kaldı mı bilmiyorum 6 kilo verip öyle izne ayrıldım amma verdiklerimi alıp geri geldimkaptanım beni takıma alır mısın 64 ile izne ayrıldım 70 olarak geri geldim bikac ay içinde kilo vermem lazım
![]()
Aynen canım yazın ayrıldım da nasıl almiyim evden çıkmıyorum dikkat falan da etmiyorum evden tatlı eksik olmuyor baktım gidişat iyi değil bu gidişe dur diyim artık burası en azından frenliyor akşam menü paylaşımıni bilmek 'dur diyo insanaEskilerden birkaç kişi varız canım hoşgeldin sefalar getirdin:) gel takıma da aldığın kilolarını ver bakalım. Kısa sürede almışsın aslında yazın ayrılmıştın değil mi? İşte izne de ayrılsan buralarda az biraz takılmak bu açıdan önemli insanı frenliyor hiç değilse
Oy benim canim nerdesin sen yaaa geldiğimde sizi bulamayinca üzüldüm ben iyiyim sen nasılsınnasılsın canım
![]()