Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyyyy yaaaaa sen hep buralardasın sana demedim ki hiç uğramayanlara o cümle :KK48::KK48:
Bu hafta yine takım olarak iyi rakamlar bulamadık galiba kaptanım ya. Gidip gelip bakıyorum diğer grupların listelerinin de olduğu topiğe ama talihsizlik oldu galiba bu hafta. İnşallah haftaya güzel sonuçlar gelir. Lusi Lusi canım yarışacağız değil mi haftaya?

Bu hafta yine takım olarak iyi rakamlar bulamadık galiba kaptanım ya. Gidip gelip bakıyorum diğer grupların listelerinin de olduğu topiğe ama talihsizlik oldu galiba bu hafta. İnşallah haftaya güzel sonuçlar gelir. Lusi Lusi canım yarışacağız değil mi haftaya?

Sağlık olsun canım. Haftaya daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim. Ben artık daha çok gelmeye çalışacağım. İki haftadır da kilo vermeye başladım çok şükür. Buradan uzak kalınca insan kendini zor toparlıyor. O yüzden ne kadar sık bakarsak takıma o kadar iyi.

Kızlar bu arada ben bayağı bayağı hastayım dünden beri. Ateşim 38 e çıkıyor. Eklem ağrılarım ve vücut kırgınlığım var. Baş ağrım var. Daha önce iki kez test yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Şimdi yeniden yaptırmak istemedim. Sürekli sürekli test yaptırıyor olmamak için. Umarım sadece üşütmüşümdür. Hafta sonu toparlayamazsam dinlenerek test yaptırmaya gideceğim.

Yarışalım canım :KK53: beni biraz şevke getir gazla çalışıyorum ben biraz :KK70:

Kızlar bu arada ben bayağı bayağı hastayım dünden beri. Ateşim 38 e çıkıyor. Eklem ağrılarım ve vücut kırgınlığım var. Baş ağrım var. Daha önce iki kez test yaptırdım ikisi de negatif çıktı. Şimdi yeniden yaptırmak istemedim. Sürekli sürekli test yaptırıyor olmamak için. Umarım sadece üşütmüşümdür. Hafta sonu toparlayamazsam dinlenerek test yaptırmaya gideceğim.
Çok geçmiş olsun kaptanım inşallah değildir diyeceğim ama evdekiler de geçirdi ya sizin belki öyle bir ihtimal vardır:(

Yarışalım canım :KK53: beni biraz şevke getir gazla çalışıyorum ben biraz :KK70:
Ah ben de ne gaza getiririm ya:) neyse en azından spor yapabilirsem onun havasını atarım sana:lülülü:sen de daha fazla gel buraya olur mu? Hedef yarışmak olsa da önemli olan birlikte motive olup güzel sonuçlar elde etmek:)

Ah ben de ne gaza getiririm ya:) neyse en azından spor yapabilirsem onun havasını atarım sana:lülülü:sen de daha fazla gel buraya olur mu? Hedef yarışmak olsa da önemli olan birlikte motive olup güzel sonuçlar elde etmek:)
Öyle aklına arada motivasyon cümleleri gelirse etiketle beni ne olur ne olmaz belki işe yarar fayda sağlar :KK53: :KK70:

Bugunki menum
10 gibi 7 8 ad zeytin
11e doğru 2 kupa sade nescafe 1 cay bardagina yakin fıstık
13 civari 2 kibrit kutusu ezine peynir 10 zeytin biraz daha fıstık
15.00 den sonra ceyrek tambugday krep ve kiyma sote
17. 00 den sonra 1 kase mercimek corba ve 5 6 kaşık tavuklu bulgur pilavi 2 kaisk yogurt
20.00 ceyrek muz 1 dilim elma
Suyu 1.5lt tamamlamaya calisicam
Bu kadar

Ayyyyy yaaaaa sen hep buralardasın sana demedim ki hiç uğramayanlara o cümle :KK48::KK48:
Bende alinmadim sahsen 3 ay gittim gelmedim sadece niye alinayim ki 🤣🤣🤣
Gecmis olsun kaptanim da pessinus pessinus un da dedigi gibi belli de olmaz... İnsallah herneyse atlatırsın 🙏🙏

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 11.30
Akşam yemeği 18.30
Saat 16.00 1 tane yulaflı kurıyemişli bar yedim
Su 2 litre, 40 dk. Hitt kardiyo

Eklentiler

• IMG_20201204_113525.webp
    IMG_20201204_113525.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201204_182020.webp
    IMG_20201204_182020.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 26
Çok geçmiş olsun kaptanım inşallah değildir diyeceğim ama evdekiler de geçirdi ya sizin belki öyle bir ihtimal vardır:KK43:
Teşekkür ederim canım. O ihtimal hep var aslında da iyice emin olmadan test yaptırmak istemiyorum. İnşallah kısa sürede atlatırım.
Bugunki menum
10 gibi 7 8 ad zeytin
11e doğru 2 kupa sade nescafe 1 cay bardagina yakin fıstık
13 civari 2 kibrit kutusu ezine peynir 10 zeytin biraz daha fıstık
15.00 den sonra ceyrek tambugday krep ve kiyma sote
17. 00 den sonra 1 kase mercimek corba ve 5 6 kaşık tavuklu bulgur pilavi 2 kaisk yogurt
20.00 ceyrek muz 1 dilim elma
Suyu 1.5lt tamamlamaya calisicam
Bu kadar
Menün gayet güzel olmuş canım. Fıstıklar kavrulmamış çiğ fıstık ise menü muhteşem. Kavrulmuşsa onlar olmamış. Su çok az olmuş, en az 2 litre içmeye çalış günlük. Hoş geldin bu arada aramıza :KK36:
Bende alinmadim sahsen 3 ay gittim gelmedim sadece niye alinayim ki 🤣🤣🤣

Gecmis olsun kaptanim da pessinus pessinus un da dedigi gibi belli de olmaz... İnsallah herneyse atlatırsın 🙏🙏
İnşallah canım çünkü şu an kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten :KK61::KK61:
Bireysel derecelerde 3. Olmuşum benim için bir ilk:) Lusi Lusi duyrulur bak ona göre :lülülü:

Tebrik ediyorum seni kocaman bir alkış sana :KK9::KK9::KK9:

Souldfly Souldfly canım maalesef bu hafta bireysel sıralamada sonuncu oldun. Yapman gereken yükümlülükler var. Aşağıya linklerini yazdığım konulara yazman gerekiyor. Birine nerede hata yaptığını diğerine de sağlıklı bir yemek tarifi yazmalısın. En kısa sürede yaparsan çok sevinirim. Yoksa takımımız ceza alır.

Teşekkür ederim canım. O ihtimal hep var aslında da iyice emin olmadan test yaptırmak istemiyorum. İnşallah kısa sürede atlatırım.

Menün gayet güzel olmuş canım. Fıstıklar kavrulmamış çiğ fıstık ise menü muhteşem. Kavrulmuşsa onlar olmamış. Su çok az olmuş, en az 2 litre içmeye çalış günlük. Hoş geldin bu arada aramıza :KK36:

İnşallah canım çünkü şu an kendimi çok kötü hissediyorum gerçekten :KK61::KK61:

Tebrik ediyorum seni kocaman bir alkış sana :KK9::KK9::KK9:
Hayırlısı olsun inşallah canım umarım ki soğuk algınlığıdır geçer hemen. Değilse de en kısa sürede toparlarsın yine umarım

Cok gecmis olsun inşallah dediğin gibi usutmedir sadece

Back
X