Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm :nazar:

Kahvaltı (yok)

Öğle (12:00)
1,5 servis kaşığı mercimekli bulgur pilavı
1 kepçe sebzeli terbiyeli sulu köfte (Patates ve havuç dilimleri vardı içinde)

Akşam (17:30)
2 tane az yağda yumurta
2 tane çeri domates, 1 tane küçük salatalık
Yarım kibrit kutusu peynir ve birazcık tereyağı
10-12 tane zeytin

3 dilim tam buğday ekmeği

Şimdiye kadar 6176 adım, spor yok, suyu sayamadım ama bugün 2 litreyi geçmez.
Yarından itibaren ölçülü içmeye başlayacağım.

Uzun zamandır ilk kez kaçamaksız bir gün kapatacağım :oops::oops::nazar:

Iyi aksamlarr

Kahvalti 8.30
Sütlü sekersiz latte

Ogle yemegi 12.30
2 kasik patates puresi
4 köfte
Yayla corbasi

Aksam yemegi 18.30
2 icli kofte (haslanmis)
Ayran

Toplam 4 lt su
Odem atici garip tadi olan bi cay
Gece yatana jadar toplam 1500 ip duyelim simdilik 400 atladim devami gelecek.

Ben de menümü paylaşayım hatalarımı biliyorum ama olsun
10.30
1 haşlanmış yumurta,yarım avokado,1 wasa,3 pankek,sütün üzerinden aldığım kaymak ve bal az miktarlarda ama ölçmedim
14.00
1 kupa sütlü kahve,8-10 tane kadar kaju
18.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası,yarım tabak mantarlı kapya biberli tavuk,1 kase salata,1 dilim tam buğday ekmeği
Su şimdilik 3 lt,10 dk kardiyo,54 dk pilates

10.30
1 haşlanmış yumurta,yarım avokado,1 wasa,3 pankek,sütün üzerinden aldığım kaymak ve bal az miktarlarda ama ölçmedim
14.00
18.30
1 kase kırmızı mercimek çorbası,yarım tabak mantarlı kapya biberli tavuk,1 kase salata,1 dilim tam buğday ekmeği
E ben hata goremedim gayet güzel öğünler

E ben hata goremedim gayet güzel öğünler
Pankek, bal, kaymak ve kaju olmamalıydı normalde canım. Pandemi nedeniyle çok hareket edemediğimiz için aldığımız her fazla kalori kalıyor bizde. Mesela benim de bugün akşam yemeğim fazla kaçtı ama hem saat olarak erken hem de kahvaltı yapmamıştım. Bu dönemde küçük kaçamaklar bile çok etkiliyor insanı.

10.30
14.00
18.30

Spor çok iyi maşallah :nazar: :KK9: :KK9: Pilatesi nasıl yapıyorsun videodan mı?

Spor çok iyi maşallah :nazar: :KK9: :KK9: Pilatesi nasıl yapıyorsun videodan mı?
Evet canım youtube da yeni birini takip etmeye başladım 5 haftalık bir seri var gittikçe zorluk seviyesi artıyor ben şu an 3. Haftadayım ve kaslarım alıştı iyice. Baya güzel kalori yaktırıyor kaptan yapmayı düşünüyorsan tavsiye ederim

selam kizlar
saat 9 da 2 dilim ekmek ve biraz menemen
saat 15.00 ispanakli yogurt
18.30 yaprak sarma 10 taneden fazla yedim hic dayanamam :(
biraz da cekirdek citledim :(
yarin dengelerim insallah
10 bardak da su
bi de sutlu kahve
gunu boyle kapatayim artik :)

Iyi akşamlar kızlar sizlerden bolca dua istiyorum iki sene önce kk 'dan bir arkadaşla tanıştım o kadar iyi o kadar temiz kalpli ki aynı gün onunla kürtaj olmuştuk sonra yine tüp bebek tedavisi ile oğluna kavuştu oğlu şu an 1 yaşında arkadaşıma 2 aylık önce kanser teşhisi koyuldu ve cigerlerde de kitle var bugün kemoterapi uygulandı yoğun bakıma almışlar nolur gamze adına dua edin nolur kızlar kulun kula ettiği dua en makbulü lütfen GAMZE adına içinizden ne gelirse dua edin nolur kızlar 🙏🙏🙏

İyi akşamlar ❤️
Taşınan arkadaşım bugün bizi yemeğe çağırdı 😌😌 anlayacağınız üzere kalorimi fazlasiyla aştım 😕 önceki günler ctesi 820, pazar 964, ptesi 1075 kalori almisken bugun 2078 😭😭

10.00 patatesli omlet, 1 dilim beyaz peynir, 8 yesil zeytin

15.30 haslanmis karnabahar, brokoli sarimsakli yogurtlu

18.00 1 tabak yüksük çorbası, 6 mercimek köftesi, 1 dilim incirli cevizli kremali pasta, 2 avuç tuzlu çekirdek 😕

Iyi akşamlar kızlar sizlerden bolca dua istiyorum iki sene önce kk 'dan bir arkadaşla tanıştım o kadar iyi o kadar temiz kalpli ki aynı gün onunla kürtaj olmuştuk sonra yine tüp bebek tedavisi ile oğluna kavuştu oğlu şu an 1 yaşında arkadaşıma 2 aylık önce kanser teşhisi koyuldu ve cigerlerde de kitle var bugün kemoterapi uygulandı yoğun bakıma almışlar nolur gamze adına dua edin nolur kızlar kulun kula ettiği dua en makbulü lütfen GAMZE adına içinizden ne gelirse dua edin nolur kızlar 🙏🙏🙏
Allah sifasini versin yardimcisi olsun 🙏

İyi akşamlar ❤️
Bugün taşınan arkadaşım bizi yemeğe aldi 😌😌 anlayacağınız üzere kalorimi fazlasiyla aştım 😕 önceki günler ctesi 820, pazar 964, ptesi 1075 kalori almisken bugun 2078 😭😭

10.00 patatesli omlet, 1 dilim beyaz peynir, 8 yesil zeytin

15.30 haslanmis karnabahar, brokoli sarimsakli yogurtlu

18.00 1 tabak yüksük çorbası, 6 mercimek köftesi, 1 dilim incirli cevizli kremali pasta, 2 avuç tuzlu çekirdek 😕
Ennn sevdiğim kremalı pastalardan kendisi:olamaz:aslında gün fena başlamayıp fena bitmiş sağlık olsun. Cumartesi pazar da çok az almışsın canım ya. Dengelersin artık önümüzdeki günler

Evet canım youtube da yeni birini takip etmeye başladım 5 haftalık bir seri var gittikçe zorluk seviyesi artıyor ben şu an 3. Haftadayım ve kaslarım alıştı iyice. Baya güzel kalori yaktırıyor kaptan yapmayı düşünüyorsan tavsiye ederim
Bizimle de paylasir misin bakalim 😌

Canım arkadaşına Allahtan acil şifalar diliyorum üzüldüm açıkçası. Rabbim bebeğine bağışlasın:(

Ennn sevdiğim kremalı pastalardan kendisi:olamaz:aslında gün fena başlamayıp fena bitmiş sağlık olsun. Cumartesi pazar da çok az almışsın canım ya. Dengelersin artık önümüzdeki günler
Cokkk lezzetli yaaaa😋😋
Pasta olmayaydi iyiydi bu kadar iyi gidiyorken. Onceki günler sebze agirlikli oldugu icin hem cok doydum hemde kalorisi az oldu. Böyle devam edicem insallah😌😌

Cok uzucu. Rabbim evladina bagislasin, tez zamanda sifa versin

Bende de biraz piyano, biraz gitar ve biraz da kalimba var :olamaz::olamaz: Veeeeeeeeeeeee piyano tavsiyesi istiyorum senden :KK48::KK48: Konya'da yaşarken piyano ve gitar kurslarına gittim. Maalesef Kırıkkale'ye taşınınca bırakmak zorunda kaldım. Evde de kendimi bırakınca hepsi gitti. Yeniden piyanoya başlamak istiyorum. Kitabım ve piyanom var. Ama nereden nasıl başlayacağım bilmiyorum. Bu konuda yol gösterirsen nasıl mutlu olurum anlatamam :KK200:
Kaptanım tabiki zaten numaralarımız var bigün özelden konuşalım detaylı olarak inşallah bir faydam olur canımcım 😘

Back
X