17 mart yediklerim
1 saat spor,5in1 çay,yarım tost 1 fincan çay,
öğlen tostumun kalan yarısı,1 fincan yeşil çay.
ara yerım elma,yarım paket form bisküvi
akşam;1 kepçe çorba,2 kş pilav,2 kş köfte patates 3ad dolma
daha sonra 3 bardak çay 1 lt su içtim.
18 mart çarşamba
5in1 çay, 1 kase nesfit,1 saat spor
ara yarım elma
öğlen 1 ad krep,(komşudaydım)1 bardak çay
akşam 2 kş pırasa 2 kş salata 1 bardak çay
sanırım 1 lt fazla su içtim.
ah kızlar hepinizi çok seviyom kader arkadaşlarım benim benim gibi aynı dertten muzdarip olan birilerinin olduğunu bilmek iyi oluyokaydirigubbakcemile5 inşallah yaza hep birlikte mutlu ve mesut gircezzzzzzzzzzhihoyyyt
ama öğlen yemeğimde tost ekmeğiyle iki tane tost fazla olmuşsa 1 tane yicem fikir veririn canlarım
bekarım sultanım dimi ama yerimseniben :içelim:
meliscim valla sen yazmışsınya kısır tatlı makarna.....oyyy oyy öyle yazınca çok korkunç oluyo..ben kendimi teselli ediyordum birkaç kaşık diye
evet sonunda bitti hepsini okudumm
vücudum oakdar şişmişki kızlar göğüslerim ağrıyor etkilerini yavaş yavaş gösteriyor sabah tardım 66.5 yine bu şişkinliğimi atmak bu hafta zarardan başka bişey yapamicam size üzgünüm zaten hiç yararım olmuyorduda
ay yarın büyük gün mü kızlar ben bu hafta szin verdiğin kilolara bakıp sizin adınıza sevinmekle geçireceğim bu haftayı malüm mens oldun sanırım yarın sabah tartı faslında yüzümde gülümseme ve oley çığlığı ve tabiki 1 dk süren o dans gösterimi yapamayacağım olsun bende haftaya saklarım hayallerimiiiiiiiiiii
kızlar günaydın.umarım herke iyidir,geçmişi daha okumadım ama akşama kadar anca okurum herhalde,inşallah fazla birşey kaçırmamışımdır.dün malesef hiç nete giremedim çünkü elektrikler yoktu,burdaki direkleri yeniliyorlar ve sürekli bir gidip bir geliyor.birara geldiğinde girdim ama bu sefer oğlum müsade etmedi.sürekli gezmek istiyor beni çıldırtıyor zaten.akşama doğru elektrikler geldi ama komşularla beraber geldi.neyse bugün hep burdayım telafi ederim artık.
kızlar günaydın dün mende resmen mens oldum vede kurtuldum bu sıkıntıdan ama 2 gündür erken yatmak zorunda kalıyorum misaifrliğe gitmiştim orda üşütmüşüm ve bugün acayip şiştim kemerin ilk deliği bile dar geliyor ama olsun buna rağmen tartıda beklediğim kilo olmadı belki bu haftada faydam olmaz ama biliyorum ki kilolarımı vermeye başladım geçen haftaya göre 300 gr daha az geldim sabah şi olduğum halde düşünün
ama öğlen yemeğimde tost ekmeğiyle iki tane tost fazla olmuşsa 1 tane yicem fikir veririn canlarım
kızlar 62.4ü gördüm bugün toplamda 700 gr oldu, hedefimin 100 gr. altındayım. Çok mutluyum.
Herkese merhabalar
Dün yediklerimi yazıyorum
sabah yağda yumurta, 1 dilim ekmek
öğlen çok sancım var bişey yiyemedim yediğim zaman daha kötü oluyorum çünkü.
Akşam köfte, salata ve çok sonra meyve yedim.
Ben yarın sabah yokum bildirimi şimdi yapıyorum. Gören arkadaşlar yarın sabah melise söyleyebilir mi. (61.5 / 60.0 / 0.5 / 0.82%)
İlk 1 kiloyu 2 haftada sonraki 1 kiloyu 3 haftada verdim. Bundan sonrası daha zor olacak gibi.
Ne zamandır börek hariç hiç hamur işi yemedim, çok canım istiyorsenağlama
canım öğlen yemeğinde istersen 2 tost yaptır ama 2 saat arayla ye ne dersin.böylelikle mideni şişirmemiş olursun.ayrıca kızarmış normal ekmeğin kalorisi 1 dilim kepek ekmeğinden daha düşük.sorun olmaz sanırım ama ara vererek yersen tabii.ama öğlen yemeğimde tost ekmeğiyle iki tane tost fazla olmuşsa 1 tane yicem fikir veririn canlarım
canım menülerin gayet dengeli.hem bir de spor yapmışsın.tartıldın mı hiç.yarın hedefine ulaşabilecek misin.ben 1,5 kilo hedef koymuştum.sanırım olmayacak.
Adcım özletme kendini merak ettim.
harikasın.a.s.kızlar 62.4ü gördüm bugün toplamda 700 gr oldu, hedefimin 100 gr. altındayım. Çok mutluyum.
kızlar 62.4ü gördüm bugün toplamda 700 gr oldu, hedefimin 100 gr. altındayım. Çok mutluyum.
kızlar öğlen yemekte sadece çorba içtim (mercimek) okadarcıkkkkkkkkk birazdanda bir portakal yiycem akşamada sace bir adet haşlanmış patates ve birazda yoğurt planlıyom (belki yoğurt yemeye bilirim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?