Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım menülerin gayet dengeli.hem bir de spor yapmışsın.tartıldın mı hiç.yarın hedefine ulaşabilecek misin.ben 1,5 kilo hedef koymuştum.sanırım olmayacak.

ah kızlar hepinizi çok seviyom kader arkadaşlarım benim benim gibi aynı dertten muzdarip olan birilerinin olduğunu bilmek iyi oluyokaydirigubbakcemile5 inşallah yaza hep birlikte mutlu ve mesut gircezzzzzzzzzzhihoyyyt

canım inşallah yazın tiril tiril incecik gezcez ortalıkta..ya benim korkum dondurma...dondurma çıkınca napcaz biiiiizzzzzzz..her gelen dondurmayla gelir yazın..ya da bir yere gideceksen dondurma alırsın:1no2:
ufff insan hayır da diyemiyoooo

ama öğlen yemeğimde tost ekmeğiyle iki tane tost fazla olmuşsa 1 tane yicem fikir veririn canlarım

canım ben de kepekli 2 tost ekmeğinin arasına peynir biber domates koyuyorum.çok lezzetli oluyorbb1 taneyle hayli hayli doyarsın..bir ddene istersen..ama yarın da kilo bildirimi var..yarın takımımız güzel puanlar toplasınsengözlerimebaksanab

hımm tamam canımcımm ayranla içeyim sonramda yeşil çayy amann yarabbi çayımı evde unuttumm

ooff yavss

kızlar öğlen yemekte sadece çorba içtim (mercimek) okadarcıkkkkkkkkk birazdanda bir portakal yiycem akşamada sace bir adet haşlanmış patates ve birazda yoğurt planlıyom (belki yoğurt yemeye bilirim )

meliscim valla sen yazmışsınya kısır tatlı makarna.....oyyy oyy öyle yazınca çok korkunç oluyo..ben kendimi teselli ediyordum birkaç kaşık diye

yazarım, hiç kaçırmam :)

canım elmalı tarçınlı çay yapıp içsen, ödemin gider. Plates te süper olur.

inşallah canım.

Adcım özletme kendini merak ettim.

bence yarına biraz daha gider.

ama öğlen yemeğimde tost ekmeğiyle iki tane tost fazla olmuşsa 1 tane yicem fikir veririn canlarım

canım yememişsindri uımarım, 2 tost 2 ekmekle eder 4, çok değil mi?

Herkese merhabalar
Dün yediklerimi yazıyorum
sabah yağda yumurta, 1 dilim ekmek
öğlen çok sancım var bişey yiyemedim yediğim zaman daha kötü oluyorum çünkü.
Akşam köfte, salata ve çok sonra meyve yedim.

Ben yarın sabah yokum bildirimi şimdi yapıyorum. Gören arkadaşlar yarın sabah melise söyleyebilir mi. (60.5 / 60.0 / 0.5 / 0.82&#37
ılk 1 kiloyu 2 haftada sonraki 1 kiloyu 3 haftada verdim. Bundan sonrası daha zor olacak gibi.
Ne zamandır börek hariç hiç hamur işi yemedim, çok canım istiyorsenağlama

Son düzenleme:

canım süpersin, 1.5 kilo mu verdin. Tamam ben not aldım. Özletme kendini.

vayee herkeş mis gibi kilo veriyorr yav oof bunalıma giriyorum benimde şişkinliğim gidiverseydi baksaydım şu normal kiloma

Yanlış yazmışım 60.5 kilo olcak. yarım kilo verdim:) Keşke 1.5 kilo olsa. Sabah annemle hastaneye gidicem bildirime yetişemem o yüzden şimdi yaptım.

canım öğlen yemeğinde istersen 2 tost yaptır ama 2 saat arayla ye ne dersin.böylelikle mideni şişirmemiş olursun.ayrıca kızarmış normal ekmeğin kalorisi 1 dilim kepek ekmeğinden daha düşük.sorun olmaz sanırım ama ara vererek yersen tabii.

canım menülerin gayet dengeli.hem bir de spor yapmışsın.tartıldın mı hiç.yarın hedefine ulaşabilecek misin.ben 1,5 kilo hedef koymuştum.sanırım olmayacak.

yok hayatım hiç tartılmadım inan merakta etmiyorum.düzenli yemeğe çalışıyorum ama
arada kaçırdıklarım oluyor tabiki.birde bu arada geçen hafta yaptığım pirinç lapası yüzünden oluşan şişliğim salı günü anca indi diyebilirim ve o zaman tartıldığımda 58.600 düm.yanlıştır belki diye ertesi gün yine tartıldım ama aynıydım.yani 400 gr almıştım ondan sonra tartılmadım.kilo vermiş olsam bile bu hafta 400 gr ekside olacağım malesef.umarım vermişimdir.verdiğin kadarıyla artık hayatım vermezsende üzülme inşallah haftaya ulaşırsın hedefe.

Adcım özletme kendini merak ettim.

valla meliscim elimden geldiği kadarıyla girmeye çalışacağım ama ufaklık artık iyice ayaklandı sürekli gözetlemek istiyor.o uyunyuncada mümkünse sporumu yapmak istiyorum duş falan derken uyanıyor zaten.artık nasıl olacak bilmiyorum ama eskisi kadar sık giremem herhalde.yinede elimden geleni yapacağım inşallah.

kızlar 62.4ü gördüm bugün toplamda 700 gr oldu, hedefimin 100 gr. altındayım. Çok mutluyum.
harikasın.a.s.

nereusum bu hafta herkes yoğun zannımca...ben de bi girip bi çıkıyorum.bu arada senin eskilerdenyazdığın bir yazıyı okudum...zayıflama için kurallar vardı.çok faydalandım teekkürler güzelimaslında ara sıra böyle bilgi paylaşmında bulunabiliriz

sabah 1,5 dilim k ekmek peynir 3 zeytin domates salatalık
ara yeşilçay içebildim sadece
öğle 1kase çorba 1 haşlanmış yumurta domates salatalık 1 dilim k ekmek(biliyorum çok saçma oldu yawww)
şimdi de 50dk plates yapcam şekerler...laelaelaelaelae

kızlar 62.4ü gördüm bugün toplamda 700 gr oldu, hedefimin 100 gr. altındayım. Çok mutluyum.

melisim canımın içi süper verdin bu hafta..bir de bebişini emziriyorsun...zaten çok yemek değil bol sıvı almak sütü arttırıyor..
kızlar öğlen yemekte sadece çorba içtim (mercimek) okadarcıkkkkkkkkk birazdanda bir portakal yiycem akşamada sace bir adet haşlanmış patates ve birazda yoğurt planlıyom (belki yoğurt yemeye bilirim )

vawwwwwwww hiç ekmek yemedin mi sen yaniii...ayyy kızlar çok iradeli gördüm sizi:roflol:

kızlar valal yedim ikisinide akşam gidince ne yeyim diye dolanmamak için aslında adcım senin dediğin gibi yapsaydım şişrmezdim midemi ben bu işi bilmiyorum valla

arkadaşlar ne güzel ya herkes bi şekilde zayıflıyor kuzui sen platesi nerden indirdin özelden adresini verirsen bende indireyim u arada ben kaç kilo demiştim 2 mi acaba üzgünüm 1 versem öpüp başıma koyacam yarın sabah hayırlısı bugün ödem söktürücü alacam yarın sizi mahcup etmeyim istiyorum bakalım normalde 1,5 ay önce mens dönemimde 85 i görmüştüm bugün ilk tartıldım 81 300 sonra 81.600 ama şunu anladım dijitalde ilk tartı doğru arkadaşlar tabi bu benim şiş halim artık hesap edin bakalım yarın ne olacak

bu arada
ara bir meyveli süt
öğlen 200 gr yakın ızgara tavuk
salata cin biberi turşusu
3 çatal bulgur pilavı
yarım dilim ekmek yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…