ay yarın büyük gün mü kızlar ben bu hafta szin verdiğin kilolara bakıp sizin adınıza sevinmekle geçireceğim bu haftayı malüm mens oldun sanırım yarın sabah tartı faslında yüzümde gülümseme ve oley çığlığı ve tabiki 1 dk süren o dans gösterimi yapamayacağım olsun bende haftaya saklarım hayallerimiiiiiiiiiii
kızlar günaydınlarrrrrrrrrrrrrr hepinize ben nihayettttttttt mens oldumm ve çok rahatladımm akşamları giremediğimi çin internete dün yediklerimi şimdi yazıyom yorumlarınızı bekliyom canlarımmmmm
sabah 7 de aç karnına sirkeli ballı karışım 7,30 iki etimek ve üzerine light peynir sürüp yedim +yeşil çay saat 9,30 form çayı saat 1,30 kahve şekersiz öğlen bir kase yayala çorbası+ muz saat 2,30 bir portakal
akşam 17,30 da bir salatalık+ 4 kaşık melemen (45 dk masa tenisi ) okadarcıkkkkkkkkk
evet sonunda bitti hepsini okudumm
vücudum oakdar şişmişki kızlar göğüslerim ağrıyor etkilerini yavaş yavaş gösteriyor sabah tardım 66.5 yine bu şişkinliğimi atmak bu hafta zarardan başka bişey yapamicam size üzgünüm zaten hiç yararım olmuyorduda
dün yediklerimi yazayım abah abarttığım kahvaltımın üstüne
saat 11 de bir çay bardağı mısır gevreği
misafirimiz vardı kızlar annem yine çiğ köfte yaptı sadece iki küçük sıkım ve salata yedim pastlar böreklerden sadece 1 dilim tepsi böreği yedim ve yarım dilim revani
akşam yemeği yook çok acıkınca bir dilim tost ekmeği yedim ve beşi birarada zayıflama çayımı içtim
bukadarrr
ay yarın büyük gün mü kızlar ben bu hafta szin verdiğin kilolara bakıp sizin adınıza sevinmekle geçireceğim bu haftayı malüm mens oldun sanırım yarın sabah tartı faslında yüzümde gülümseme ve oley çığlığı ve tabiki 1 dk süren o dans gösterimi yapamayacağım olsun bende haftaya saklarım hayallerimiiiiiiiiiii
ne güzel ben tam 2 hafta sonra zıplayıp hoplicam şimdik davul gibiyim aynen böyle :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
günaydıınn güzeell anneller gül anneler
günaydın kuzu nasılsın
pek normal değilim valla canım çok hareketlendimm :roflol:
ayy inşallahh az önce çikolata yedim benyanlız sanırım gelecek yıl yaza 13. takımda tek başıma yaza süper giricem :1no2:
bende oy verdim ama kaldırılmış.melis sebebini yazmış zatenben yanlış yeremi yazmışım bir bebek vardı 5000 kişi arasından 47 olmuştu onu oylamıştım ama sanırım yanlış yere yazmışım bulamadım llinki
iyiyim hayatım sağolasın,eziyet etmemeyeçalışıyorum ama yinede arada insanı bunaltmıyor değil hani.oğlunun iyi olduğuna sevindim:Saruboceq: hayatım nede olsa bende bir anneyim ve evlat denilince akan sular duruyor tabii.yerinde bir söz gerçekten ama az kaldı tamamen unutacağım herhalde.Canım daha iyi misin peki şimdi :çok üzgünüm: a.s.Şeniz kendine eziyet etme canım ya küçük kaçamaklar da olur arada birde ona sıkılmayasakkelime oğlum iyi ilgine teşekkürler ad1 ciğim anneannem hep derdi çok severim o sözü "kendini unutma":teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?