Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayır hiç ekmek yemedim sadece kahvaltıda 2 küçük dilim etimek yemiştim bende kendime inanamıyom kızlar ya artık ekmek yemek asla aklım gelmiyo sadece kahvaltıda ve inanın midem çok küçüldü farkındayım hangi yemek olursa olsun 2 kaşık alınca doyabiliyom ama ben kendimi zorlayıp tabaktakini bitirim diyomm:dance:

ablacım vereyim adresini sana 5 part indiriliyor hhatta sana akşam mail olarak göndereyim hiç uğraşma uzun sürüyor çünkümm

kızlar ya bennde 1,5 kilo vercem demiştimya o hayal oldu sanırım hani mens oluyomya kesin vucudumda şişkinlik var 500 grm bile razıyımmm yarın ola hayrolaaaaaa

bir tenge daha düştü bende bişi yapamadım şişgocum kız senbu adını değiştirrr kıızz

kaç kişi kilo verdi parmak kaldırsın kızlar ben yine foss bildiğiniz gibi

bir tenge daha düştü bende bişi yapamadım şişgocum kız senbu adını değiştirrr kıızz

kaç kişi kilo verdi parmak kaldırsın kızlar ben yine foss bildiğiniz gibi

canım ya ben o adımı gördükçe her sabah kk giriş yaparken hoşgeldiniz şişko diyoya hemen iştahım kapanıyo motive oluyom anlayacağın
bu arada ben bu hafta çok sıkı tuttum azcıkta olsa verdiğimi düşünüyom yarın bakcazzzzz

sen motive oluyorsan tamam zaten çok kilon yok az kaldı gıı sık dişini yazın giycen cicilerini şöyle bir salıncan garii bütün erkekler sana bakıcek garii

bu arada yavuklun varmı senin

sen motive oluyorsan tamam zaten çok kilon yok az kaldı gıı sık dişini yazın giycen cicilerini şöyle bir salıncan garii bütün erkekler sana bakıcek garii

bu arada yavuklun varmı senin

evet var yavuklum sinir oluyom üstelik çok fit bir vucudu var benimle hep dalga geçiyo sırf ona inat zayıflıycam zatenn o gün ağzımdan kaçırıdm dedimki görcem ip incecik olcam yazın giycem tiril tiril herkes bana bakcak anam demez olaydım şimdi farkettirmeye çalışıyo ama diyetimi sobete etmek isyo buluşutuğumuzda hep kalorili şeyler almk istiyo ama ben yermiyim asla hemen ordan salata yada çorba alıyommm çatlatcam onuuuudelikafadulden

kızlar ya hadi geliiin oturalım muhabbet edelimmmkaydirigubbakcemile
canım sıkılıyoooooooooo zaten çok yavaş veriyorum..önceki etaplara baktımda ayda 6 7 kilo verenler bile varmış be yaawww.ben de takıma girmek için melise ne sözler vermiştim....ya aslında dikkat ediyorum ama kilo vermek de sandığım kadar kolay değilmişmirmirmirmir

hiç kolay olur mu kilo vermek ya vallahi canımız çıkıyo şurda 100 grm vermek için bile ah ah ama varya nedense çok umutluyum ben bu sefer gitcek inşallah kilolar zaten ne zaman azmim kırılsa giriyom siteye motive oluyom burdaki herkes harika yaa:enbuyukkk:

yavukluun kıskanmış ama senii tabi yapar benim eskide zayıflama der dururdu dinleme onu kıızz zayıfla inececik ol çatlat yavuklunu sırnaşık şey

evet evetttt kıskansınlar çatlasınlar..eşim vücudumun çok düzgünleştiğini söylediii..hem de sıkıloşmışım..bilmiyom artık iltifat olsun diye mi söyledi..

yavukluun kıskanmış ama senii tabi yapar benim eskide zayıflama der dururdu dinleme onu kıızz zayıfla inececik ol çatlat yavuklunu sırnaşık şey

aynen bu erkekler çok fena varya onlara inat zayıflayalım kız ya şaka o da ama ben gerçekten herşeyden ziyade kendim için zayıflamak istiyom ben çokta alışverişte çok beğendiğim bir kıyafetin kabinde denerken olmaması ve bir bedne büyüğünün bulunmaması sırf bunlar aklıma geldikçe hırslanıyommm

kesinlikle canım birbirimizi çok iyi motive ediyoruzz..hem sen buu hafta cidden çok başarılıydınnnyerimseniben

kesinlikle canım birbirimizi çok iyi motive ediyoruzz..hem sen buu hafta cidden çok başarılıydınnnyerimseniben

evet canım ya geçen cuma 1,2 verdim ama bu hafta inan çok çok dikkat ettim ve ayrıca hergün yaklaşık 1 saat tenis oynadım bakalım ne olcak yarın inşallh yarın hepimizin yüzü güler

şişgocum şimdik sen 8 tane 1 kilo vereceksin

patboricim sende 16 tane 1 kilo vereceksin hatta 10 tane 1 kilo verdiğinde epey incelmiş olacaksın ozaman motiven daha yüske olucak ve daha hırslı ve özgüvenin olucak canısım

bende sanrım bu hızla 10 tane 1 kilo geri alırım :roflol:

fıstııımsn yaaa güldürdün beni..ben de bu eneriyle kalkayım platesimi yapayımmm.çok oturdum bilgisayar başında

aaa bak böle düşünüce daha iyi oldu ne ki 8 tane 1 kilocuk hiç bugün hemen verip geleyimmmmmdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…