melisim canımın içi süper verdin bu hafta..bir de bebişini emziriyorsun...zaten çok yemek değil bol sıvı almak sütü arttırıyor..
vawwwwwwww hiç ekmek yemedin mi sen yaniii...ayyy kızlar çok iradeli gördüm sizi:roflol:
bir tenge daha düştü bende bişi yapamadım şişgocum kız senbu adını değiştirrr kıızz
kaç kişi kilo verdi parmak kaldırsın kızlar ben yine foss bildiğiniz gibi
sen motive oluyorsan tamam zaten çok kilon yok az kaldı gıı sık dişini yazın giycen cicilerini şöyle bir salıncan garii bütün erkekler sana bakıcek garii
bu arada yavuklun varmı senin
merhaba
beni de aranıza aldığınız için teşekkürlerr
kızlar ya hadi geliiin oturalım muhabbet edelimmmkaydirigubbakcemile
canım sıkılıyoooooooooo zaten çok yavaş veriyorum..önceki etaplara baktımda ayda 6 7 kilo verenler bile varmış be yaawww.ben de takıma girmek için melise ne sözler vermiştim....ya aslında dikkat ediyorum ama kilo vermek de sandığım kadar kolay değilmişmirmirmirmir
evet var yavuklum sinir oluyom üstelik çok fit bir vucudu var benimle hep dalga geçiyo sırf ona inat zayıflıycam zatenn o gün ağzımdan kaçırıdm dedimki görcem ip incecik olcam yazın giycem tiril tiril herkes bana bakcak anam demez olaydım şimdi farkettirmeye çalışıyo ama diyetimi sobete etmek isyo buluşutuğumuzda hep kalorili şeyler almk istiyo ama ben yermiyim asla hemen ordan salata yada çorba alıyommm çatlatcam onuuuudelikafadulden
evet var yavuklum sinir oluyom üstelik çok fit bir vucudu var benimle hep dalga geçiyo sırf ona inat zayıflıycam zatenn o gün ağzımdan kaçırıdm dedimki görcem ip incecik olcam yazın giycem tiril tiril herkes bana bakcak anam demez olaydım şimdi farkettirmeye çalışıyo ama diyetimi sobete etmek isyo buluşutuğumuzda hep kalorili şeyler almk istiyo ama ben yermiyim asla hemen ordan salata yada çorba alıyommm çatlatcam onuuuudelikafadulden
yavukluun kıskanmış ama senii tabi yapar benim eskide zayıflama der dururdu dinleme onu kıızz zayıfla inececik ol çatlat yavuklunu sırnaşık şey
hiç kolay olur mu kilo vermek ya vallahi canımız çıkıyo şurda 100 grm vermek için bile ah ah ama varya nedense çok umutluyum ben bu sefer gitcek inşallah kilolar zaten ne zaman azmim kırılsa giriyom siteye motive oluyom burdaki herkes harika yaa:enbuyukkk:
kesinlikle canım birbirimizi çok iyi motive ediyoruzz..hem sen buu hafta cidden çok başarılıydınnnyerimseniben
şişgocum şimdik sen 8 tane 1 kilo vereceksin
patboricim sende 16 tane 1 kilo vereceksin hatta 10 tane 1 kilo verdiğinde epey incelmiş olacaksın ozaman motiven daha yüske olucak ve daha hırslı ve özgüvenin olucak canısım
bende sanrım bu hızla 10 tane 1 kilo geri alırım :roflol:
şişgocum şimdik sen 8 tane 1 kilo vereceksin
patboricim sende 16 tane 1 kilo vereceksin hatta 10 tane 1 kilo verdiğinde epey incelmiş olacaksın ozaman motiven daha yüske olucak ve daha hırslı ve özgüvenin olucak canısım
bende sanrım bu hızla 10 tane 1 kilo geri alırım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?