Aslında biraz karışık. Anladığım kadarıyla kreşler hariç bütün sınıflar hergün.Gonul83 canım okullar açıldı yazmışsın haftada kaç gün acaba burada 2 gün olarak açıldı kreşler ve özeleğitim tam gün anasınıfları ve ilkokullar 8 ler 12 ler haftada 2 gün olarak.. Merak ettim orada da tam gün tüm hftamı
bende 20 dakikadan fazla yapamiyordum ama alisinca vucut istiyor. ama 1 saatte cokmus. kilo verince vucudu sekillendirmek icin haftanin 3 gunu yapicam
Su içmeyi unutma canım olur mu?bende 20 dakikadan fazla yapamiyordum ama alisinca vucut istiyor. ama 1 saatte cokmus. kilo verince vucudu sekillendirmek icin haftanin 3 gunu yapicam
Teşekkür ederim kuzum. Merak ettim medyadan duyuyoruz okullar açıldı diye sonumuz ne olacak bilemiyorum ben pazartesiden sonra branşım itibarıyla 5 gün olarak başlayacağım ama anasınıfımız 2 gün başlıyor kızım için 3 günlük açık var okulumdaki anasınıfına gelir diye düşünüyordum ama çok zor günler beni bekliyor. Hiç okula gitmedi ve ban aşırı bağlıAslında biraz karışık. Anladığım kadarıyla kreşler hariç bütün sınıflar hergün.
Bugün de kreşte okula alınmayanları gördüm.
Bizimkiler haftada 2 gün gidiyorlar oda ben çalışıyorum diye kağıt verdim ama çalışmıyorum şuanda eşimin şirketi var beni çalışıyor gösterdi gerçi bende biraz ön muhasebe yapıyorum kağıtlarla uğraşıyorum yalan değil ofise arada gidip geliyorum hesap kitap birşeyler yapıyorum.
çalışan ebeveynlere öncelik var
Evet oda doğru ada çok spor yapıyor alışık heralde ben 20 dk inmeli çıkmalı yapıyorum sonlara doğru dilim dışarı çıkıyorbende 20 dakikadan fazla yapamiyordum ama alisinca vucut istiyor. ama 1 saatte cokmus. kilo verince vucudu sekillendirmek icin haftanin 3 gunu yapicam
Evet çok zor durum biZde de kreşe alışma zor olmuştu. 2 hafta çocuğu yerlerden topladım ama Alman hocalar höt dedi mi hepsi ip gibi Sıraya giriyor. Bana sen git alışacak mecbur diyor sonra bakmışsın beni neden erken geldin aldın daha oynuyorduk diyor. Hep anneye nazlarıTeşekkür ederim kuzum. Merak ettim medyadan duyuyoruz okullar açıldı diye sonumuz ne olacak bilemiyorum ben pazartesiden sonra branşım itibarıyla 5 gün olarak başlayacağım ama anasınıfımız 2 gün başlıyor kızım için 3 günlük açık var okulumdaki anasınıfına gelir diye düşünüyordum ama çok zor günler beni bekliyor. Hiç okula gitmedi ve ban aşırı bağlı
alman pastalari, kisirlar, beyaz ekmekler... nazar mi degdi sana10:30
2 yumurtalı Dereotlu omlet
Domates maydanoz
13 zeytin
Beyaz peynir
Bi yuvarlak beyaz ekmek (evde başka yoktu)
1 kupa yeşil çay
1 avuç mısır
Çikolatalı Alman pastası yarım
16:15
2 tabak kısır (bitti)
1 bardak ayran
2,3 kaşık yoğurt
2 altın çilek
su 2 gibi
Dışarıda koşmalı yürümeli birşeyler
Aa ne güzelmiş , ben bugün zorla iki yumurta yaptırdım sabahlarıBenim diyetisyen bu konuda çok insaflı o zaman. Yarın akşam menüsünde 1 dilim pasta ve 1 bardak içecek var
Canım ben alışkınım bazen 60 dk bile kesmiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?