Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlım sen ekmek yapma bence

Nereye yazdındıki

Gramlarını nasıl ayarladın?
Okurken yoruldum. Bana ne kadar uzak beslenme şekli

Pazartesi menüm

10:00
Sade kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta
Birkaç tane yumurtalı köfte
Marul limon

15:30
Sade kahve

18:30
1 porsiyon kuru dolma ve yaprak sarma
1 küçük kase yoğurt

Su
2,5 litre

Spor
Tibet egzersizi 3 tekrar
1 saat yürüyüş

Kitap
Yesribde Bahar

22 Mart Pazartesi menü kontrolü

begum75 menü çok güzel+spor
S salt menü güzel+spor
dira90 menü çok güzel+spor
polokey2244 menü+spor
pessinus menü çok güzel
E elaalemi menü güzel+spor
Sibal57 menü cıslı
Bravequeen menü güzel+spor
afrasyab08 menü güzel
berceste_ menü güzel+spor
yeninesilsosyolog menü güzel+spor
bi-zuzu menü cıslı+spor
G gamzisko menü+spor
Ellssa menü güzel+spor

Bildirimde bulunmayanlar

LAydLiNe
candy -candy
Ceylinimdeceylinim
Eyslg
Souldfly
ekhion
K kahvevekitapsever
A aysegul6666

menümü çok beğenmişsin çok mutlu oldum teşekkür ederim

Ellerine emeğine sağlık canım.

candy_candy Ceylinimdeceylinim Eyslg Souldfly ekhion K kahvevekitapsever Aysegul 6666 kızlar menülerinizi bekliyorum.

Dünkü Menüm

Kahvaltı (08:00)
Yarım haşlanmış yumurta
1 yk tulum peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
3 tane siyah zeytin
Dereotu, maydonoz

Ara 11:00
1 fincan sütlü, menengiç kahvesi

Öğle (12:00)
1 porsiyon etli nohut yemeği
3 yk bulgur pilavı
1,5 kepçe cacık

Ara (16:00)
1 fincan sade nescafe
10 tane badem

17:00
1 kutu activia yoğurt

23:00
1 kupa yeşil çay

40 dk yürüyüş bandında yürüyüş, 300 ip atlama 80 tane squat (30 tanesi diz çekmeli, 30 tanesi bacağı yana açmalı, 20 tanesi zıplamalı)

3 lt su

Ben oğlundan önce hep kan değerlerim dibe vurduğu için ilaç kullanıyordum son iki yıldır normal seyrediyor diye almiyordum. Değerlere baktirayim da ona göre hareket edeyim

Oğlundan sonra daha da düşmüştür bence değerler çünkü emzirirken de anneden alıyorlar. En kısa zamanda değerlerine baktır canım. Büyük ihtimal D vitaminin düştü senin de.

Oğlundan sonra daha da düşmüştür bence değerler çünkü emzirirken de anneden alıyorlar. En kısa zamanda değerlerine baktır canım. Büyük ihtimal D vitaminin düştü senin de.
Muhtemel dengesi değişmiştir canım. Ben sürekli demir eksikliği de yaşıyorum zaten son iki senedir biraz normal gidiyordu ama ferritin depom boşalmıştı en son gittiğimde. Aile hekimi arayıp sorayım d vitamini de bakıyorlarsa gidip vereyim tahlil

Az yapmaya çalış canım yemeklerini. En güzel çözüm bu. Ben son zamanlarda hep öyle yapmaya başladım. Eskiden elim çok boldu. Sanki ordu doyuracak kadar çok yapardım yemekleri. Şimdi azar azar yapıyorum. Hem israf olmuyor, hem kimse yemek zorunda kalmıyor. Kimin ne kadar yiyeceği az çok bellidir. Yemekleri ona göre yapmaya çalış

Eeeeeee o zaman hani diyet nereye gitti? Önemli olan böyle zamanlarda da yapabilmek. Tatil ne tatili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…