Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

onu da deneyeyim, barların fiyatı almış başını gitmiş. hem ev yapımı olmuş olur:)

Zaten dışarıda satılan barlar da hiç sağlıklı değil. Şunu sakın unutma. Herhangi bir yiyecek paket içine girdiyse kesinlikle sağlıksızdır. Evde yapmak en mantıklısı.

Çok ii spor yapmışsın helal olsun

Bence kesinlikle gece uyuyun, düzeninizi değiştirebilirsiniz bir hafta içinde

10:30 1 açık çay ve 2 luppo
13:30 7 kaşık kapuska 6 kaşık yoğurt
17:30 mantar sote 8 kaşık, 1 dlim ekmek, 3 kaşık mantı
18:30 meyveli soda

Ya o luppo kötü oldu ama çok yoğun başladık güne kahvaltı edemedim arkadaş da verince çayla attım ağzıma, yerken gözüme çok küçük gözüktüler :)

2 lt su
3 dk plank
Yürüyüşe de çıkamadım 2bin küsür saymış telefonum

Öyle yapıyorum zaten tencerelerim minik minik ama bu kuru fasulyeciğim bşraz talihsiz oldu benden başka kimse yemedi baksan 4 tabak kurı fasulye yani

LAydLiNe Ellssa Pazar günü sadece bir kase tarhana çorbası içebildim. Midem bulanıyordu sürekli istifra ettim.
Pazartesi
Sabah öğlen ayaküstü geçiştirdim akşam yine tarhana çorbasıyla biraz makarna yiyebildim bu aralar midem çok fena

En son ne zaman doktora gidip, tahlillerine baktırdın? Yorgunluğun bir sürü sebebi olabiliyor. Kilonun fazla olması da yorgun olmana en büyük sebeplerden. Zamanla hafifledikçe kendini çok daha dinç hissedeceksin. D vitamini eksikliği, kansızlık bunların hepsi yorgunluk yapabilir. Mevsimlik bahar yorgunluğu da olabilir. Uyku düzeninin bozukluğu da hayatının kalitesini çok düşürür. En büyük sorunu da bulmuşsun zaten. Suyu yeterince içmezsek yine kendimizi kötü hissediyoruz. Suyunu çoğaltıp, en kası sürede de doktora git lütfen. İhmal etme bu durumu

Gündüz uyuma canım. Uyku düzenini alt üst etmişsin. Bu mesajı okumadan değerlerine baktır demiştim. Demek ki mevsimsel ve uyku düzeninle alakalı bir durum var. Psikolojik durumun nasıl? Bazen insan üzüldüğü zamanlarda da bol bol uyumak ister.

Hayırdır inşallah canım geçmiş olsun neyin var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…