- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Devamlılığı olacak spor ile kilo vermek en mantıklısı benceO benim iştefilinta gittim fil olarak bitirdim ilk yılı ama işte sporla kilo vermemek gerektiğini yine bende anlamış olun diye anlatıyorum size
EstağfurullahBazen yazarken kendimizi ifade edemiyoruz canım kusura bakma
Hiç öyle bir niyetim yoktu. Ama yazman iyi olmuş
Çabuk etkilenir balık burcu insanlarin düşüncelerinden bende balık burcuyum ama beni yukseleninle ay burcum etkiler balık burcumu genelde ailem fark eder duygusallığımi 40 yaşındayım 20 li yaslarda çok üzüldüm artık gardim çok yüksektir. Sana tavsiyemdir kimseye iyilik yapsan da güvenme ve anlık tepkiler geliştir seni uzenler belli tavırların olsun en yakinlarin bile olsaHep ulaşmak istediğim kafa yapısındasın şu an ahahhha
Evett balık burcuyum çok mu belli
Evet canım kesinlikle ben 20 li yaslarimin sonuna kadar günde 4 saat spor yapardım diyete gerek yokki ne zaman evlendim Spor yok ama beslenme aynı cilginliktaDevamlılığı olacak spor ile kilo vermek en mantıklısı bence
Büyük sıkıntıEvet canım kesinlikle ben 20 li yaslarimin sonuna kadar günde 4 saat spor yapardım diyete gerek yokki ne zaman evlendim Spor yok ama beslenme aynı cilginliktayine az kilo aldım bence
Ben de balık burcuyum ve ben de çok çabuk etkilenirimÇabuk etkilenir balık burcu insanlarin düşüncelerinden bende balık burcuyum ama beni yukseleninle ay burcum etkiler balık burcumu genelde ailem fark eder duygusallığımi 40 yaşındayım 20 li yaslarda çok üzüldüm artık gardim çok yüksektir. Sana tavsiyemdir kimseye iyilik yapsan da güvenme ve anlık tepkiler geliştir seni uzenler belli tavırların olsun en yakinlarin bile olsa
Muhabbetin başını bilmiyorum ama ben de ikizler burcuyum, ve düz analitik mantık yanım daha ağır basar, duygusuz biriyim galibaBen de balık burcuyum ve ben de çok çabuk etkilenirim
Menün ve sporun çok güzel, bi de su içmeye alışsan muhteşem olacakselam kizlar
10.00 maydanoz suyu
10.30 yumurta salatasi
14.00 bes tane yaprak sarma, iki catal patates salatasi, bir tane sigara boregi, iki kasik sutlac
19.00 iki kasik bulgur, bir parca kirmizi et, salata
1 lt su
gece yatmadan da maydanoz suyu icerim
hala acim az yedim ve bugun gunum yollarda gecti bacaklarim tutmuyor. o yetmemis gibi bi de bizim burda buyuk bi park var orda iki tur attim sonra yokus ciktim bayiliyordum resmen.
mercimek koftesi yarina biraz sislik yapar,cumaya kadar maydanoz falan tuket canim bence canimİyi akşamlar herkese,
Çok sık ve dengesiz beslendim bugün, ama toplamda çok değil sanırım
09:30
Çeyreğin çeyreği ekmek, 1 zeytin, 2 kaşık yumurtasız menemen
13:00
Yarım kase kabak yemeği, 3 mercimek köftesi, yeşillik.
15:30
5 mercimek köftesi, az yufka, turşu, bol yeşillik.
19:00
7 mercimek köftesi, turşu, bol yeşillik
2 litre su, bahçede kızın peşinde koşturdum yarım saat kadar.
Menüne ve suyuna bayıldımkizlar menum
10:00 2 kuru kayisi
11:00 2 ince dilim tam bugday tuzlu kek(ben bunu ekmek niyetine yiyorum,bir buyuk tepside yarim cay bardagi zeytinyagi var),2 haslanmis yum,5 zeytin
13:00 1 tatli kasigi fistik ezmesi
17:30 yarim izgara balik,3-4 kasik karnabahar yemegi,salata
3 litre su
Haklısın, tüketirim inşallah.mercimek koftesi yarina biraz sislik yapar,cumaya kadar maydanoz falan tuket canim bence canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?