- 24 Şubat 2021
- 258
- 343
- 23
- 27
Beende listede olayımm. 77.500hedefimmHaftalık Hedef Listesi
Ellssa 80
berceste_ 88
@bi-zuzu 56,8
@salt 500 gram
@yeninesilsosyolog 84
@Eyslg 57
afrasyab08 63
@elaalemi 65
ekhion 64,8
77,5 yaniBeende listede olayımm. 77.500hedefimm
Günaydın cnm tibet egzersizi ne olaki merak ettimGünaydın topigimizin fit ve çıtır kadınları nasılsınız bugün ben 3 gündür Tibet egzersizlerini yaptım. Kolay ve neden bilmiyorum kendimi mutlu hissediyorum yapınca acaba çok mu anlam yükledim kişimdi sıcak su çörek otu ve aspir yağımi icecem
Sonra kahvaltı hazırlığı ders derken Çarşamba işte evdeyiz yine ookulllar kapandı yineönemli olan sağlıkli olmak tabii
işte o benimAslında böyle kilo verenler var yediklerini dikkat etmeyip sporu çok yaparak kilo vermeye çalışıyorlar sporu bırakmaları gerektiğinde de bocaliyorlar çünkü çok yemeye alışmış oluyorlar o yüzden diyet sporla desteklenmeli ama sırf sporla zayıflamaya çalışmak sonrası için tehlikeli onu demek istiyorum
kır pidesi kötü olmuşGünaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane
Bir de boğazlarım çok kötü ağrıyor sabahtan beri
Ya eşimin de başı ağrıyormuş, inşallah virüs falan kapmamışızdırkır pidesi kötü olmuşama olsun gün içinde telafi edersiniz
geçmiş olsun aman dikkat edin ılık ılık sıvı tüketin
Ya eşimin de başı ağrıyormuş, inşallah virüs falan kapmamışızdırkır pidesi kötü olmuşama olsun gün içinde telafi edersiniz
geçmiş olsun aman dikkat edin ılık ılık sıvı tüketin
Asınin da güvenilirliği olmadığı ortaya çıktı en iyisi kapanmak sağlıklı olalım daGünaydın cnm tibet egzersizi ne olaki merak ettim, bizide yakında yeniden evden çalışmaya yollucak gibiler çok arttı vakalar ya
Corona sadece baş ağrısı yapmaz ama tabii yine de test yaptırın isterseniz canımYa eşimin de başı ağrıyormuş, inşallah virüs falan kapmamışızdır
Geçmiş olsun canım çok topluluğa karışma bugün istersen ve test yaptır tekrar geçmiş olsun bol su iç bugün 4 litreGünaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane
Ya eşimin de başı ağrıyormuş, inşallah virüs falan kapmamışızdır
gecmis olsun canim. balin icine kök zencefil rendele, biraz corekotu biraz limon suyu. sabahlari ac karna tuket sifa olur insallah. kir pidesini de erken yemissin yakarsin aksama kadar.Günaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane
Bende baslayim diyorum baslayamadim bi turlu canim,nerdesinizi CorumdamiGünaydın topigimizin fit ve çıtır kadınları nasılsınız bugün ben 3 gündür Tibet egzersizlerini yaptım. Kolay ve neden bilmiyorum kendimi mutlu hissediyorum yapınca acaba çok mu anlam yükledim kişimdi sıcak su çörek otu ve aspir yağımi icecem
Sonra kahvaltı hazırlığı ders derken Çarşamba işte evdeyiz yine ookulllar kapandı yineönemli olan sağlıkli olmak tabii
Bakarım bi canım netleşti artık evden çalışcam ben bir süre daha, vaktim bol olur yaparım bol bolAsınin da güvenilirliği olmadığı ortaya çıktı en iyisi kapanmak sağlıklı olalım da
Tibet egzersizleriEllssa de gördüm hergun menüsünün altına yazıyor ya araştırdım daha önce de yapayım deyip yapmadığım egzersiz olduğunu fark ettim ve bu hafta itibariyle yapıyorum tavsiye ederim 5 tane kolay ama güzel hareket sen de başla deneyimlerimizi yazalım buraya
Öyle öyle balım. Enerjin değişiyor çünkü.. Ajandana not alıyosun dimi. Haftada 2 sayı artacak çünkü. Şaşırmazsın.Günaydın topigimizin fit ve çıtır kadınları nasılsınız bugün ben 3 gündür Tibet egzersizlerini yaptım. Kolay ve neden bilmiyorum kendimi mutlu hissediyorum yapınca acaba çok mu anlam yükledim kişimdi sıcak su çörek otu ve aspir yağımi icecem
4 le değil balım 3 le başlanıyor..Günaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane
Başla yaa ben etrafımdaki herkese başlattım. Evet corumdayiz nereye gidecez ki kasımdan beri amasyaya gidemedim bile kimseyle görüşmüyorum. Bitsin artık bu Corona pisliğiBende baslayim diyorum baslayamadim bi turlu canim,nerdesinizi Corumdami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?