Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşallah canım 3 çocuğun mu vardı bir de yanlış mı hatırlıyorum?Kızlar galiba ben hamileyim . 2 tane test yaptım . Pozitif çıktı . Akşam hastaneye gidecem . İşin kötü tarafı spiral var bende![]()
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım yaKızlar galiba ben hamileyim . 2 tane test yaptım . Pozitif çıktı . Akşam hastaneye gidecem . İşin kötü tarafı spiral var bende![]()
Kaptan cım ben yarın asil listeye geçiyorum heralde degil mi ?Kızlar yarın en geç saat 10:00 da herkesin bildirim yapması lazım. Çünkü listeyi paylaşıp evden çıkmam lazım.Ellssa cim canım yarın genel listeyi hazırlama şansın var mı? Ben maalesef internetin çekmediği bir yerde olacağım.
Geçen hafta bildirim yapmıştın di mi canım?Kaptan cım ben yarın asil listeye geçiyorum heralde degil mi ?![]()
Kızlar galiba ben hamileyim . 2 tane test yaptım . Pozitif çıktı . Akşam hastaneye gidecem . İşin kötü tarafı spiral var bende![]()
İyi akşamlar hepinize kızlar
Kahvaltı 11.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2 yk lor peynir
Saat 12.30 da
2 kayısı çikolatası
Saat 16 da
Bol karpuz
Akşam 17.15
Yarım karnıyarık
İlerleyen saatlerde çay içerim
Suyu 2 litreye tamamlamaya çalışacağım
100 ip atlama