Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

GÜNAYDINLARR ŞEKERLERRRRRRRRhihoyyyt liste konusundada ben en iysi bir gün sonra yediklerimizi tarih gösterek yazmamız olcak ne dersiniz 19 mart menüm
sabah 7,30 2 etimek+krem peynir+yeşil çay
ara 10,30nescafe şekersiz
öğlen çorba
ara14,30 yarım portakal
akşam 15,30 2 adet közlenmiş biber+3 dilim közlenmiş patates+yarım bardak ayran
saat 20.00 bir bardak süt
ayrıca gün boyunca 2,5 lt su öplen 45 dk masa tenisioynadımmm (spor olsun diye)
ve gel gelelim asıl olayaaaa 20 mart kilom 62,2 yani (800 gr) vermişim ama şu anda mens oluyom onun şişkinliğide var sanırım bitince yani p.tesi falan düz 62 görcem ama ben 1 hafta boyunca 800 grm verdiğimi kabul ediyommm kızlar çok çok ta kötü sayılmam demiiiiiiii

ya kizlar ben bu listeyi yapamadim ya analyamadim yada kafam calismaditam bilen varmi nasil yapacam

canım 1 hafta boyunca yediklerini not alacaksın ve bize cuma akşamına kadar ileteceksin cumartesi neden kilo veremedik yada nasıl verdik bakacağız
melis ve ad 1 canlarım sizinkileri ben zaten düsenli tutmuştum ama akşam tekrar düzenleyecem

canım tebrikler güzel vermişsin bende bi 75 altına düşsem zaten 62 hedefim umarım bende görürüm

günaydın herkeşeeben kendimi çok yorgun hissediyorumm mirmirmirmir
dün yediklerimi yazıyorum
mercimek çorbası ve bir dilim tost ekmeği 1 elma bukadar

kilomda 66.4 şişkinliğim inmedi ayrıca gözüm aydın bende regl oldum

13. takım **96.etap**

ad1 (58.2
nereus (66.0
kaymaklım [geri dönmek üzere ayrıldı, (son kilosu: 70.2)]
melis08 (63.1
karamanli (77.0
dosba (70.3
aspettami (60.5
melzeyit (81.1/79,9/1,2/1.48)
löliz (58.5
patbori (76.9
şişgo (63,0

arkadaşlar yanlarına devam ederseniz daha kolay görürüz

günaydın
hadi bakalım benim prıblemim ne takım olarak bulalım
çok kötüyüm
+200 gr
anlamadım anlayamıyorum anlayamayacağım
kilom 70.500
200 gr almışım duyurulur
tek öğün ekmeksiz, kızartmasız, gazlı içecek yok, çikolata tatlı yok, abur cubur yok,günde 3 lt su içtim
bu hafta spor yaptım yürüdüm
ne olur bi anlayan varsa bana da anlatsın benim yerimde taş olsa erirdi
moralim çok bozuk kusura bakmayın kızlar görüşürüz

dosba gııı bekleseydin metobolizma denilen şey öyle bişeyi rejim yaptığımızı anladığında hemen kendini korumaya çakiyormuş ve kilo vermede zorlandığımız zamanlar heralde öyle bişey anlatamadım ama :roflol:
üzülme canım biraz daha sabır nasıl dökülcek kilolarımız görcen ben 16 haftadır burdaydım bakarmısın yüzsüzlüğüme hiç veremiyorumm ben ne yapayım

kızlar günaydın,
ben buralardayım, kızımla ilgileniyorum, uyutunca tam oturacağım bilg. başına. 12'ye kadar bildiriyoruz kiloları unutmayın. Hesaplamaları bilen yapsın, buraya yazsın, toparlarım ben.
Dosbacım üzülme, Bu hafta dirence geçmiş olabilir, haftaya birden gider görürsün.

Yediklerinizi de günlük hem buraya yazım hem de bir word dosyasına ya da notpade yazın, saklaması kolay olur, cuma editlersiniz.Konuşuruz üzerinde. Geçen haftanınkine ulaşamayanlar mel4eyiten yardım isteyebilirler, belki o tutmuştur.
Ben de tartılmak için bira daha bekliyorum. Dünden bugüne ya aynıdır, ya 100 gr daha gitmiştir bakacağız.
Şu liste işini de takım kurallarımıza ekleyeceğim melzeyitcim habein olsun.

Melzeyit canım ben herkes kilo bilgisini yolladıktan sonra düzenler, hesaplar, sana yollarım sen de bir kontrol edersin. sonra Kallisteye yollarız, olur mu?

Melzeyit canım ben herkes kilo bilgisini yolladıktan sonra düzenler, hesaplar, sana yollarım sen de bir kontrol edersin. sonra Kallisteye yollarız, olur mu?

tamam tatlım olur aslında kilomu tam hatırlamıyorum 79un yanındaki 7miydi 9 muydu oyüzden 9 dan hesapladım
bu hafta ki kilo verme projem yine 2 diyorum eğer 2 dersem en az 1 veriyorum 1 dersemvermiyorum

ablam canım mail olarak gönderdim yükleyemedim dosyayı kusura bakma a.s.

olsun dün açmaya çalıştım ama anlamadım yarın uğraşacam onunlu tatlım teşekkür ederim bak şişkinlik için eczanede ödem atıcı bi ilaç var ben perşembe akşamı alıyorum evde ertesi güne gerçek kilom ortaya çıkıyor

vallahi ben tavsiye ediyorum ama siz bilirsiniz dün acayip şişmiştim beni rahatlattı

melisciğim hangi takımdı hatırlamıyorum ama bu cuma olayını çok iyi otutturmuş yanlış hatırlamıyorsam 5 di bizlerde onlar gibi yaparsak iyi olur derim hatalar olursa yine düzeltiriz ama herkes hesaplasın eksik olan yeri tamamlasın derim

doğru yaptımmı bilmiyorum ama melis bakarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…