güzel bir yazı buldum sana kuzu
Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil ondan ders çıkarabilmektir senin aşkını şugün haketmeyen bilki 10 yıl sonrada haketmeyecektir o yüzden bırak gitsin
:çok üzgünüm:sevenleri ayırmayalım yaaaaa....kaydirigubbakcemile3
valla meliscim elimden geldiği kadarıyla girmeye çalışacağım ama ufaklık artık iyice ayaklandı sürekli gözetlemek istiyor.o uyunyuncada mümkünse sporumu yapmak istiyorum duş falan derken uyanıyor zaten.artık nasıl olacak bilmiyorum ama eskisi kadar sık giremem herhalde.yinede elimden geleni yapacağım inşallah
melisim canımın içi süper verdin bu hafta..bir de bebişini emziriyorsun...zaten çok yemek değil bol sıvı almak sütü arttırıyor..
hayır hiç ekmek yemedim sadece kahvaltıda 2 küçük dilim etimek yemiştim bende kendime inanamıyom kızlar ya artık ekmek yemek asla aklım gelmiyo sadece kahvaltıda ve inanın midem çok küçüldü farkındayım hangi yemek olursa olsun 2 kaşık alınca doyabiliyom ama ben kendimi zorlayıp tabaktakini bitirim diyomm:dance:
merhaba
beni de aranıza aldığınız için teşekkürlerr
evet var yavuklum sinir oluyom üstelik çok fit bir vucudu var benimle hep dalga geçiyo sırf ona inat zayıflıycam zatenn o gün ağzımdan kaçırıdm dedimki görcem ip incecik olcam yazın giycem tiril tiril herkes bana bakcak anam demez olaydım şimdi farkettirmeye çalışıyo ama diyetimi sobete etmek isyo buluşutuğumuzda hep kalorili şeyler almk istiyo ama ben yermiyim asla hemen ordan salata yada çorba alıyommm çatlatcam onuuuudelikafadulden
evet evetttt kıskansınlar çatlasınlar..eşim vücudumun çok düzgünleştiğini söylediii..hem de sıkıloşmışım..bilmiyom artık iltifat olsun diye mi söyledi..
aşk olsun şeker ne bebişi ya artık kariyer derdindeyim ya evet plates iyi fikir süperrrrrr süpeeeeeeeeeeeeerrrrr
kızlar iki gündür sol tarafımda böbreğil galiba çok kötü bi ağrı var canımı çok acıtıyor umarım kötübişey değildir artık doktora bile gitmeye korkuyorum ya
selam kızlar,yoruldum ya,başımda ağrıyor.ne güzel sporumu yaptım,geldim pc başına herşeyi yazdım buraya aynen şimdi olduğu gibi tam okeylicem pat ışıklar gitmesinmi sinir oldum zaten.yeni geldi sayılır.çocukla uğraş kocayla uğraş ancak pc başına oturabildim.bugün güne geç başladım 10:30 da kalktım.eşimin masada bıraktığı kahvaltılıklardan hemen gözüme kibrit k.büyüklüğündeki helva ilişti ve onu afiyetle mideye indirdim.daha sonra tabi iştah kapandı sadece yarım litre su içtim.
15:00 de yarım elma,3 ad.form bisküvi,1 fincan yeşil çay.
16:00 da yarım tabak pırasa
akşam 18.30 da 1 kepçe çorba 1 tabaktan az pırasa ve 1 dilim ekmek yedim.kızartmalara dokunmadım ama.sanırım aşk-ı memnuyu izlerken 1 fincan şekersiz kahve içerim ve eşimin çerezlerinden çok az tırtıklarım o kadar.herhalde başka birşey olmaz.(inşallah)ama hala açım gibi sanki bunu sevdim açlık hissetmek hoşuma gidiyor.çok fazla yemedim sanırım ne dersiniz.
toplam 1 lt su içtim yatasıya kadar 1 lt daha içebilirsem ne ala.
günaydıınn güzeell anneller gül anneler
kızlar 62.4ü gördüm bugün toplamda 700 gr oldu, hedefimin 100 gr. altındayım. Çok mutluyum.
ablacım vereyim adresini sana 5 part indiriliyor hhatta sana akşam mail olarak göndereyim hiç uğraşma uzun sürüyor çünkümm[/QUOTE
Bende özelden istiyorum o adresi zahmet olmazsa:Saruboceq:
merhaba
beni de aranıza aldığınız için teşekkürlerr
Hoşgeldin sudecana.s.
güzel bir yazı buldum sana kuzu
Kalp yarası siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilacı bu acıya alışmak değil ondan ders çıkarabilmektir senin aşkını şugün haketmeyen bilki 10 yıl sonrada haketmeyecektir o yüzden bırak gitsin
:lepi: Budur
İyi haberi en sona sakladım ben bu hafta 1kilo 100 gr verdim arkadaşlarhihoyyyt:teytey::dance
melisciğim liste konusunda sıkıntım var bir kaç kişi dışında listesini düzenli veren olmadı yada parça parça verildi bu şekilde tutmam zorlaşıyor listeden vazgeçelimmi ne dersin
ya kendimi kötü kadın gibi hissettim vallahi kimseyi ayırdığım yok sadece ben mantıklı olanı ona tavsiye ediyorum sen olsaydın sanada aynı şeyleri söylerdim kendimi çok kötü hissettimsenağlama
melyezit canım istersen yine günlük yediklerimizi yazmaya devam edelim..birbirimize fikir vermek amacıyla..ama perşmbe veya cuma günü de bütün haftanın listesini yine sana bildirelim..uyarmı şeker?
ya da istersen sana yardımcı olabilirim toparlamadasüprizzzzz
Löliz dosba melzeyit şişgo patbori ad1 aspettei karamanlı Melis nereus grupta başka kimse varmı arkadaşlar dosbanın listesini tutmadım o zaten bişey yemiyor
aslında her akşam düzenli verilmiş olsa listede sıkıntı yok canım ama arkadaşlar girdiklerinde parça parça yazıyor işyerinde liste tutmuyorum evde tutyorum o yüzden tekrar hepsini okumam gerekiyor ve farkında olmadan belki atladıklarım oluyor buna bir çözüm bulursak sıkıntı kalmayacak ama yardı edersende sevinirim
yok canım başka kimse yok, kaymaklım var izinli. Sudecan olacak ama o yarından itibaren başlar.
Herkes gün içinde değil de akşam ya da ertesi gün sabah verse üzerine tarih belirtip mesela 19 mart menüm: şeklinde, karışıklık olmaz.
Şöyle de yapabiliriz, melzeyitcim ne dersin. Cuma günleri herkes tüm hafta boyunca yazdığı listeleri toplasın, bir araya getirip mesaj olarak yollasın, verdiği kilo ile de birleştirir, yorumlarız. Böylece herkesin sorumluluğu olur.
Arkadaşlar liste yazma işi sakın angarya gelmesin, hepimiz kilo vermek için buradayız, ben bu hafta ilk kez düzenli liste verdim ve yediklerime çok dikkat ettim, akşam nasıl yazarım diye ve en çok kilo verdiğim haftalardan oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?