Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:çok üzgünüm:sevenleri ayırmayalım yaaaaa....kaydirigubbakcemile3

sabah ve öğlen yediklerimi azmıştım
ara yarım elma yarım kepekli galeta
akşam salata ve 1 porsiyon patlıcan yimaaa
yatmadan da süt ve elma yiyeceğim..
ya ama bu gün iştahım çok fzla yaaa çok aç hissediyoruuuuuuuuuuummm

selam kızlar,yoruldum ya,başımda ağrıyor.ne güzel sporumu yaptım,geldim pc başına herşeyi yazdım buraya aynen şimdi olduğu gibi tam okeylicem pat ışıklar gitmesinmi sinir oldum zaten.yeni geldi sayılır.çocukla uğraş kocayla uğraş ancak pc başına oturabildim.bugün güne geç başladım 10:30 da kalktım.eşimin masada bıraktığı kahvaltılıklardan hemen gözüme kibrit k.büyüklüğündeki helva ilişti ve onu afiyetle mideye indirdim.daha sonra tabi iştah kapandı sadece yarım litre su içtim.
15:00 de yarım elma,3 ad.form bisküvi,1 fincan yeşil çay.
16:00 da yarım tabak pırasa
akşam 18.30 da 1 kepçe çorba 1 tabaktan az pırasa ve 1 dilim ekmek yedim.kızartmalara dokunmadım ama.sanırım aşk-ı memnuyu izlerken 1 fincan şekersiz kahve içerim ve eşimin çerezlerinden çok az tırtıklarım o kadar.herhalde başka birşey olmaz.(inşallah)ama hala açım gibi sanki bunu sevdim açlık hissetmek hoşuma gidiyor.çok fazla yemedim sanırım ne dersiniz.
toplam 1 lt su içtim yatasıya kadar 1 lt daha içebilirsem ne ala.

:çok üzgünüm:sevenleri ayırmayalım yaaaaa....kaydirigubbakcemile3

ya kendimi kötü kadın gibi hissettim vallahi kimseyi ayırdığım yok sadece ben mantıklı olanı ona tavsiye ediyorum sen olsaydın sanada aynı şeyleri söylerdim kendimi çok kötü hissettimsenağlama

ayy ne yazmışsınız, geçmişi ancak okuyabildim.

aspettamicim yarım kilo da süper, gram hesabı yapıyoruz zaten

canım çok iyi anlıyorum seni. Benimki yürümüyor ama istediği heryere gidebiliyor sürünerek ve dönerek.

melisim canımın içi süper verdin bu hafta..bir de bebişini emziriyorsun...zaten çok yemek değil bol sıvı almak sütü arttırıyor..

kaydirigubbakcemile2

insan diyete motive oldumu canı birşey istemiyor zaten. Ben bu hafta öyleydim, bakalım haftaya nasıl olacak.

merhaba
beni de aranıza aldığınız için teşekkürlerr

hoşgeldin şekercim. Şimdi kısaca kendini tanıtıp bize kilo alma hikayeni anlatırsan iyi olur. Sana kuralları koyacağım buraya.

kıskançlık seziyorum. Sen hemen ver de kiloları kurtul canım, aldırma sabotelere :lepi:

evet evetttt kıskansınlar çatlasınlar..eşim vücudumun çok düzgünleştiğini söylediii..hem de sıkıloşmışım..bilmiyom artık iltifat olsun diye mi söyledi..

kesin doğrudur canım, 1 kilo bile frarkediliyor. Bana verdiğin vaadleri kaydettim, bir gün kullnılmak üzere sakladım kötükedihüso

aşk olsun şeker ne bebişi ya artık kariyer derdindeyim ya evet plates iyi fikir süperrrrrr süpeeeeeeeeeeeeerrrrr

neden tatlım, çocukta yaparsın kariyerde:ecrin_bebek:

kızlar iki gündür sol tarafımda böbreğil galiba çok kötü bi ağrı var canımı çok acıtıyor umarım kötübişey değildir artık doktora bile gitmeye korkuyorum ya

dikkat et canım kendine, kesin kontrole git.

ben de izleyeceğim, yarım form çikolatan var, 70 kaloricik.

günaydıınn güzeell anneller gül anneler

kaydirigubbakcemile3 ne güzelsin teşekkürler

kızlar 62.4ü gördüm bugün toplamda 700 gr oldu, hedefimin 100 gr. altındayım. Çok mutluyum.

Süpersin meliscim çok iyi olacak bu hafta bu arada oğlum iyi teşekkürlera.s.

yediklerim:
sabah: 1kk peynir, 1tk bal, 1/4 simit.
ara: 1 küçük elma
öğlen: prenses çorbası, dana gulaş patates püresi (azdı tabildotun bir gözü 5 parça et ancak vardı), 1 yk. pilav
ara: 2tk activa kayısılı
akşam: sulu köfte, 2 yk erişte, salata.
1,5 su, 2ye tamamlayacağım.

kızıomın yemeğini yedirip yatırayım, aşkı memnundan sonra uğrarım. Biliyorsunuz laptopa virüs girdi tamirde, bu odada da tv. yok.

İyi haberi en sona sakladım ben bu hafta 1kilo 100 gr verdim arkadaşlarhihoyyyt:teytey::dance[/QUOTE]

HARİKASIN YA bu çok güzel bir haber darısı bizim başımıza

melisciğim liste konusunda sıkıntım var bir kaç kişi dışında listesini düzenli veren olmadı yada parça parça verildi bu şekilde tutmam zorlaşıyor listeden vazgeçelimmi ne dersin

melisciğim liste konusunda sıkıntım var bir kaç kişi dışında listesini düzenli veren olmadı yada parça parça verildi bu şekilde tutmam zorlaşıyor listeden vazgeçelimmi ne dersin

herkes yazıyor gibi geliyordu bana ama düzenli değil mi? Ne yapsak, şimdiye kadar verenleri toparla istersen sen, yarın bakalşım eksiklere uyarı yapalım. Sana da bu şekilde toplamak zor oluyorsa haftalık alalım.

ya kendimi kötü kadın gibi hissettim vallahi kimseyi ayırdığım yok sadece ben mantıklı olanı ona tavsiye ediyorum sen olsaydın sanada aynı şeyleri söylerdim kendimi çok kötü hissettimsenağlama

ah canııııım kötü bişi söylemedim fıssstııım.sadece hani türk filmlerinde bir repliktir ya öyle bişeydiii:1hug:

melyezit canım istersen yine günlük yediklerimizi yazmaya devam edelim..birbirimize fikir vermek amacıyla..ama perşmbe veya cuma günü de bütün haftanın listesini yine sana bildirelim..uyarmı şeker?
ya da istersen sana yardımcı olabilirim toparlamadasüprizzzzz

Löliz dosba melzeyit şişgo patbori ad1 aspettei karamanlı Melis nereus grupta başka kimse varmı arkadaşlar dosbanın listesini tutmadım o zaten bişey yemiyor
aslında her akşam düzenli verilmiş olsa listede sıkıntı yok canım ama arkadaşlar girdiklerinde parça parça yazıyor işyerinde liste tutmuyorum evde tutyorum o yüzden tekrar hepsini okumam gerekiyor ve farkında olmadan belki atladıklarım oluyor buna bir çözüm bulursak sıkıntı kalmayacak ama yardı edersende sevinirim

yok canım başka kimse yok, kaymaklım var izinli. Sudecan olacak ama o yarından itibaren başlar.
Herkes gün içinde değil de akşam ya da ertesi gün sabah verse üzerine tarih belirtip mesela 19 mart menüm: şeklinde, karışıklık olmaz.
Şöyle de yapabiliriz, melzeyitcim ne dersin. Cuma günleri herkes tüm hafta boyunca yazdığı listeleri toplasın, bir araya getirip mesaj olarak yollasın, verdiği kilo ile de birleştirir, yorumlarız. Böylece herkesin sorumluluğu olur.

Arkadaşlar liste yazma işi sakın angarya gelmesin, hepimiz kilo vermek için buradayız, ben bu hafta ilk kez düzenli liste verdim ve yediklerime çok dikkat ettim, akşam nasıl yazarım diye ve en çok kilo verdiğim haftalardan oldu.

Bende her akşam düzenli olarak bildiriyorum yediklerimi ve beni gün içinde atıştırmaktan alıkoyuyor.Herkes öğle yemeğinde pizzalara gark olurken köfte veya ızgara ile öğünü bitirmeyi buna borçluyum akşam kızlara ne derim diye düşünüyorum

vallahi melisciğim benim için problem düzensiz olması vallahi bu şekide uyar bana

arkadaşlar okadar açım ki akşam yemek yemedim 1 tane elma yedim saat16.30 gibi bir bardak süt içtim ama çooook aaaaaaaçççççıııııııımmmmmm

bu arada film bitmiş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…