Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sabah ben ağladım iyi gelio senağlama

melisim ya özür diliyorum senden bizim takıma yazdım bir bakabilirmisin.. birde benim excelimde yok bugün.. senin listeyi ben hesap makinesiyle kontrol edeyimde sen ver listeni ben sonra veririm bekleme canım.

merhaba arkadaşlar
ya ben aranıza katıldım da
benimde bugün yazmam gerekiyor mu kilomu
yoksa haftaya mı yazacağım...

aha tuttum seni nerelere kaçıyon bu hafta bildirimde bulunmuyon ama haftaya buluncaksınad
sen nerelisin kaç yaşındasınn kimlerdensin anlat gııı :1hug:

canım normal bu biz bu kiloları böle sistematik bişekilde almadık değilmi öle her hafta grm grm gitmelerini beklememizde olmaz hepimizin başına gelecek bi olay bazen duracak kilo kaybımız bazen hızlanacak ve bu şekilde gitcek kilolarşutarafagitti
canım her hafta kilo verecek değilsin ki, arada duruyor, neden canını sıkıyorsun.

katılıyorum sana canımmmkaydirigubbakcemile

sdecan geldinmi sana mesaj yazmıştım, seni bu hafta almadık listeye, bir dahaki cumaya alacağız, bugünden it,ibaren takım üyesisin. Kuralları yazacağım bir ara.

merhaba
kilo bildirmem gerekiyormuşş
63 kiloyum ben şu anda 55 kilo olmak istiyorum
kilo kontrol çizelgemi de hazırlayıp ekleyeceğim bugün
görüşürüz arkadaşlar

melisim ya özür diliyorum senden bizim takıma yazdım bir bakabilirmisin.. birde benim excelimde yok bugün.. senin listeyi ben hesap makinesiyle kontrol edeyimde sen ver listeni ben sonra veririm bekleme canım.

baktım canım, yazdım cevap.
İstersen sen bana yolla ben yapayım excelde.
Şimdi melzeyit kontrol ediyor, sizin takıma koyacağım listeyi birazdan.
Teşekkürler.

sanırım öğün atlamak olmuyor bunun halletmemiz gerek diye düşünüyorum.
canım her hafta kilo verecek değilsin ki, arada duruyor, neden canını sıkıyorsun.

valla ne bileyim melis gerçekten bu hafta iyiyim sanıyordum ama şu ilk günler yaşadığım şişlik beni çok rahatsız etmişti.gerçi bu şişlik hep var bugün yine oldu mesela ve kasığımda ağrıyor,önümüzdeki hafta ilk iş bir doktora gitmek olacak kızlar bu şişliğe bir çare bulmam lazım.melzeyit senin dediğin ilacıda soracağım eczaneye.

sudecan kaçma canım. Bu hafta deneme haftan, paylaşımın iyi olsun, cuma kilo bildiriminde bulunursun.
ılk hafta çok şey bekliyoruz senden ona göre. bi de kendini tanıtman gerekiyor, geçmişi okuman iyi olur bundan sonra sen de bizdensin.

sanırım öğün atlamak olmuyor bunun halletmemiz gerek diye düşünüyorum.

.

ben aslında öğün atlamak taraftarı değilim ama bu ürün bi işe yaramadı
bence en iyisi bi diyetisyene gitmek
ben kendim halledemiorum
kendimi tanıyamadım bakalım o benim metabolizmamı tanıyabilecek mi

ben 33 yaşındayım.
istanbuldayım göztepe de
sözlüyüm. yaza evlilik olabilir işte.
kilo vermem lazımmmm

hadi hayırlısı canımm senide hem mezun eder hemide everururuk Şeniz

şimdik biizmle kilo verirsin daha sonra zaten stresten heycandan bir bakmışın erimişinn

sağlıklı ve hıp hızlı incelmeler canım hoşgeldin tekrar a.s.

melisçim size zahmet olacak ama bu hafta böyle idare edin beni diğer pc bozuldu bunda excel yok...

5. TAKIM **97.etap**

umuts76 ( 75.3 / 76.1 / )
honeybaby( 59.0 / 58.4 /)
reyhanxx54 ( 76.2 / 76.6 / )
zenan25 ( 73.9 / 73.9 / )
cedric ( 106.5 / 106.1 /)
GÜL78 ( 105.0 / )( ayağı kırıldı yine ayrıldı aramızdan, gelecek )
Mehalim ( 61.3 / 61,2 / 0.1 / )
buseyrem ( 102.8 / 102.5 / )
emel42 ( 99.4 / 102.0 / )
Kalliste ( 74.6 / 74.5 / )

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 834.0 / )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…